8 yaş fark çok muuu

Yaş farkı çok sorun değil de. Anladığım kadarıyla aile yapılarınız farklı. E zaten aile apartmanı da pek matah bir şey değil. Bir de ilişkilerinizi annenizin dediğine göre değil de kendi mantık ve kalbinize göre yönlendirirseniz sonrasında verdiğiniz kararlarda başkasını suçlu bulup pişman olmazsınız.

Benim eşimle aramda 7 yaş var .Evlendigimizde ben 26 eşim 33 dü.Bu konuda hiç sorun yaşamadık yalnız 10 kardeş düşündürücü asıl kardeşlerine olan düşkünlüğü vs araştırın.Kardesleri büyük ,evli de olsa para gönderenler falan oluyor ,çok konu açiliyor burda senelerdir bunun üzerine.1 değil 3 değil 10 olunca insan ürker. Benim bi arkadaşım anadolulu çok kardesli bir bey ile evliydi, ayni şehir içinde birbirlerine ailecek yatiya gidip geliyorlardi gereksizce.Karidorlarda yatiyorlardi çoluk çocuk, sizi okuyunca onlar aklıma geldi .önceden konuşulması lazım hep bunların.Bazi ailelerde böyle görenekler yaşanıyor.Ben yapamazdım kesinlikle.

Yaş farkı çok sorun değil de. Anladığım kadarıyla aile yapılarınız farklı. E zaten aile apartmanı da pek matah bir şey değil. Bir de ilişkilerinizi annenizin dediğine göre değil de kendi mantık ve kalbinize göre yönlendirirseniz sonrasında verdiğiniz kararlarda başkasını suçlu bulup pişman olmazsınız.
Evet aile yapılarımız Farklı ben daha kendi halinde bir yaşam istiyorum ondan daha fazla kazanıyorum

Yaş problem değilde garanti bi işi olmaması, 10 kardeş ve anneyle yaşaması problem

Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Yaş değil ama şu işaretlediğim yerler çok sorunlu bir ilişkinin ayak sesleri.

24 yaşındasınız daha kendi yaşınıza yakın birini bulmanız daha iyi olur sizin için. hemen evlilik düşüncesine girileceği bir ilişkiye girmek için daha küçüksünüz. Maaşınız var tadını çıkarın. Bu yaşlarda biraz daha sevgilinizle gezip eğleneceğiniz bir ilişki yaşamalısınız. 30 a yaklaşırken arada ki yaş farkı önemli olmuyor pek ama kendi 24 yaşındaki halimi düşünüyorum bende memurum ve bol bol gezdim yurt içi yurt dışı . Şimdi 31 yaşındayım hamileyim 27 yaşında eşimle tanıştım 28 yaşında evlendim Eşimle aramda 6 yaş var ama aklımda hiçbirşey kalmadı.Bu arada eşimin annesi de tek başına gayet de güzel yaşıyor. Biz sadece bulunduğumuz ile getirdik annesini.

Eşim benden 7 yas büyük. Enerji konusunda beni cebinden çıkarır.
Yas konusunda kendi adıma, hic bir sorun yaşamadığımı soyleyebilirim.

Sizin tek sorun yas degil ama sanırım..

Çok fazla yaş farkına karşıyım ancak 8 yaş kabul edilebilir ancak daha da kötüsü ailesiyle beraber yaşayacak olma ihtimaliniz... Fragmanı az çok belli bence :) Aman diyim uzak durun.

Eşimle aramda 8 yaş var. Ama sorsanız sanki o 38 değil de benim. O daha ziyade 16 gibi. Erkekler geç olgunlaşıyor

Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Esiminle aramizda 8 yas var sizin gibi hic bir sorun yok yasini gostermiyosa bir sorun olcagini sanmiyorum en azindan belki karekterini otutturmustur. Aile konusuna gelince aile apartmaninda ben yasamazdil sahsen ordan arkama bakmadan kacarfim, ve 10 kardes nedir yaa allahim sabir versin size derim🤪

Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Yaşlar arasında uçurum yok, adam da zaten gençmiş de kalabalık aile kültürü farklı olabilir, bir de aile apartmanı falan, riskli buldum 🥲

Yaş onemsiz.
Esimle aramda 8 yas var, hic yaş problemimiz olmadi.

Ama 10 kardes olmasi ve aile apartmani meselesi, beni bir dusundurdu. Bu kadar genis aileye adapte olabilecek misiniz?
Aile apartmaninda yasayabilecek misiniz?

Küçük erkekler genelde annesinin yaninda kaliyor. Onun evi kucuge kaliyor.

Mesela gorucu gidildiginde bile en kücugu ev alma sorunu yok ztn diye övüluyor aslinda kuçuk oglana eski ev eski esyalar vs dahada anne baba orda kaliyor anne baba olunca daha çok gelen giden oluyor dahada soylemedigim çok sey oluyor. Bu genellikle boyle oluyor. Ama buyuk olunca evet para vericeksn altinini satican Zora dusucen ama yeni ev kendi basina duzen karisan eden yok. Bence küçüge varilmamali
8 yas bence çokta sorun degil

Yaş onemsiz.
Esimle aramda 8 yas var, hic yaş problemimiz olmadi.

Ama 10 kardes olmasi ve aile apartmani meselesi, beni bir dusundurdu. Bu kadar genis aileye adapte olabilecek misiniz?
Aile apartmaninda yasayabilecek misiniz?
Ben de bundan korkuyorum bu aile yapısı benim babam ve annemin yapısı ve aile apartmanında yaşadık annem bu konuda zorlanacağımı kendisinin yaşadıklarını gördüğümü söylüyor

Back
X