- 23 Ağustos 2012
- 51.165
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.179
- 898
- Konu Sahibi zeynepingilizce
Yaşında bir şey yok da adam 10 kardeş aile apartmanında klan olarak yaşıyor. Kaç kızım kaç bunu buraya daha önce kimse niye yazmamış 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
On kardeşler aynı apartmanda yaşıyorlar demişsiniz sormaliydiniz aile apartmanındami yasayacaksiniz diyeBaşka şeyler de var yukarıda yazdım
Yaş burada en masumuMerhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Ailen bencede haklı. Hiç bulaşma derimDaha bağlanmadan kaçın annenizi dinleyin aile apartmanı kaynana yanı olur buyuk ihtimalle 10 kardeşi ağırlamak size düşer
10 kardeş ve en küçüğü. Ohoooo bir sürü abisi ablası yengesi eniştesi yeğenleri vardırMerhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Mantığınıza yatmamış işte. Kurcalamayın bence daha fazla.Evet aile yapılarımız Farklı ben daha kendi halinde bir yaşam istiyorum ondan daha fazla kazanıyorum
Bence 8 yas kabul edilebilir bir yas farki. Aklinizda kaldigina gore begenmissiniz. Aileniz niye karsi çıkıyor niye size bu kadar hukmetmelerine izin veriyorsuniz onu anlamadim. Elbette fikir beyan edilir o ayri. En azindan bir kahve icme firsatiniz var ise diger kriterlerinize uygunmu asagi yukari anlardiniz belki, bazisi hemen belli olur bazisi zamanla.Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Ayyy tobe tobe gece gece ne güldüm ya8 yaş fark, asgari ücretten hallice özel okul maaşı, 10 kardeş, aile apartmanı, evin en küçüğü
Aklını kaçırdın sanırım, aileye sponsor lazım sen de kendi ayağınla mı gideceksin. Aile apartmanına gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum diyeceksin, ben sana garanti vereyim oraya gideceksin. Ve o adam evin en küçüğü olduğundan yaşlılara bakmak onun görevi. Koş hemen evlen, uğraşsan böyle çilekeş hayat bulamazsın, kesin cennetlik olursun. Bundünya fani, baki olanda alacağın mükâfatı düşün sen![]()
Fit olduğunu ilk cümlede yazsaydınız keşke, sonuçta konudaki en önemli bilgi bu... zaten reddetmişsiniz, gidip fikrimi değiştirdim diyeceksiniz siz bilirsiniz..Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Nerde çokluk oradaMerhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Nerde çokluk oradaluk boşverin derim
10 yasa kadar erkeğin büyük olması normal.Yas kriteri kişiye göre değişir.Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Yaş benimde ailem ilerisi için sorun ediyorMerhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.