8 yaş küçük sevgili

seraphcano

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
14
14
3
47
Ben 42 yaşındayım. Bu zaman kadar hiç gerçek anlam da sevgilim olmadı. Yazıştıklarımın derdi de ilişkiydi. Sevgilimimin olmama nedeni biraz çirkin olmam. Tenim de çok fazla çil var. Aslın da fiziğim iyi ama güzel değilim işte. Şimdiler de konuştuğum bir genç var 34 yaşında. Elbet te bize karşı toplumda dedikodular, ayıplanmalar olacaktır. Ailemiz kafayı nufüs kağıdına taktığı için onay vermiyorlar. Bu yaşıma kadar ilk defa ciddi görüştüğüm adamı elimden kaçırmak istemiyorum. Bu benim son fırsatım gibi geliyor. Ailemi dinlersem bu yaştan sonra evlenemem gibi. Sevgilimin ciddi olduğunu düşünüyorum çünkü hiç öpmeye bile yeltenmedi. Sadece el ele tutuştuk o kadar. Sevgilim ailelerimizi dinlemeyip evlenelim diyor. Çünkü aylardır ikna etmeye uğraşıyoruz ama sonuç alamadık. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
beybi boyunu dediğin anda seni tanıyan çıkar boyunu sil istersen.
ben boyumu söylesem 1.66 diye kimse tanımaz, ama maşallah zebellah gibi senin kadar birini tanısam şıp diye tanırım. turkiye de 8-10 tane falan vardır. adamın boyu kaç?
yaştan önce boy uyar mı?

duzelttim mesajı

Aileniz neden negatif yaklaşıyor ki? Neden adama güvenmiyorlar elle tutulur bir sebep var mi yoksa sadece yaş faktörü mu?

Sizin göremediğiniz görmek istemediğiniz seyleri görüyor ve istemiyor olabilirler, ince eleyip sık dokuyun. Ama benim anlayışımda 42 yaşında gelmis bir kadin kendi icin en doğru kararlari verebilir, doğruyu yanlışı ayirt edebilir

Nasıl tanıştınız, kac yıldır tanışıyorsunuz?
Aynı yerde çalışıyoruz. 1 yıldır tanışıyoruz.
beybi 1.88 dediğin anda seni tanıyan çıkar boyunu sil istersen.
ben boyumu söylesem 1.66 diye kimse tanımaz, ama maşallah zebellah gibi 1.88 lik birini tanısam şıp diye tanırım. turkiye de 8-10 tane falan vardır. adamın boyu kaç?
yaştan önce boy uyar mı?
Tamamdır sildim. Sevgilimin boyu 1.91.
Yaş farkınız 30 üstü olduğunuz için bence çok uç değil. Çalışıyor musunuz? Ne kadardır tanıyorsunuz? Ailenizin yaş dışında takıldığı başka birşey var mı? Detay lazım.
Hayır sadece yaşa takılıyor.
Aileniz neden negatif yaklaşıyor ki? Neden adama güvenmiyorlar elle tutulur bir sebep var mi yoksa sadece yaş faktörü mu?

Sizin göremediğiniz görmek istemediğiniz seyleri görüyor ve istemiyor olabilirler, ince eleyip sık dokuyun. Ama benim anlayışımda 42 yaşında gelmis bir kadin kendi icin en doğru kararlari verebilir, doğruyu yanlışı ayirt edebilir
Sevgilim 9 yıldır markette çalışıyor. Gayet güvenilir birisi. Çalışma arkadaşlarıda öyle söylüyor. Ben 2 yıl önce çalışmaya başladım, sevgilim ile de 1 yıldır konuşuyoruz. Maalesef ailem sadece yaşı sorun ediyor.

Ben 42 yaşındayım. Bu zaman kadar hiç gerçek anlam da sevgilim olmadı. Yazıştıklarımın derdi de ilişkiydi. Sevgilimimin olmama nedeni biraz çirkin olmam. Tenim de çok fazla çil var. Aslın da fiziğim iyi ama güzel değilim işte. Şimdiler de konuştuğum bir genç var 34 yaşında. Elbet te bize karşı toplumda dedikodular, ayıplanmalar olacaktır. Ailemiz kafayı nufüs kağıdına taktığı için onay vermiyorlar. Bu yaşıma kadar ilk defa ciddi görüştüğüm adamı elimden kaçırmak istemiyorum. Bu benim son fırsatım gibi geliyor. Ailemi dinlersem bu yaştan sonra evlenemem gibi. Sevgilimin ciddi olduğunu düşünüyorum çünkü hiç öpmeye bile yeltenmedi. Sadece el ele tutuştuk o kadar. Sevgilim ailelerimizi dinlemeyip evlenelim diyor. Çünkü aylardır ikna etmeye uğraşıyoruz ama sonuç alamadık. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
42 yaşındasınız ve evlenmeyi düşünüyor doğru buluyorsunuz elbette evlenin. Buna kimsenin ne dediğini de umursamayın lütfen. Siz bekar kaldığınızda kimse sizin derdinize ortak olmayacak sonuçta

Beyefendinin 34 yaşında sadece el ele tutuşarak evliliğe bu kadar istekli olması sizin maddi durumunuzun iyiliği ile falan alakalı değildir inşallah.
Elbette tamamen istekli ve iyi niyetli de olabilir ama bir ölçüp tartın bence.

Belirli bir yaşa gelmişsiniz artık,aile rızası almak elbette önemli ama kararlariniza kimseyi karıştırmayın. Ne zamandır görüşüyorsunuz?
Masallah boyunuz da baya uzunmus😊

Niye çirkimişsin bizim gelin çilli kardeşim bal gibi aşık. Son şansında değildir bence. Senin için istiyorsa devam etmelisin bence.
Ben lisede servisle okula giderken erkekler Allah korusun onun yanına oturulur mu derlerdi benim için. Biraz çevrem de dışlandım tipimden dolayı.

Sevgiliniz gerçekten güvenilir mi? Kadının parasını yemek isteyen bir sürü erkek var piyasada. Ben çok çalışkanım ne iş olsa yaparım ekmeği taştan çıkarırım diyenlerin hanım parasıyla postu serdiğini çok gördüm ben. Ki ileri yaşlarda kadın çocuk istiyor hamile kalıyor sonra erkek hop 180 derece dönüş yapıyor. Bi bakıyorsunuz alan aldı satan sattı bu saatten sonra vazgeçemez diye hoyratça kullanıyor kadını. Eğer 34 yaşında iş güç sahibi imkanları iyiyise çok endişe etmeyin ve ailenize ben evleneceğim son sözüm bu turşumu mu kuracaksınız? diyin. Olmazsa diğer aile büyüklerinden teyze, hala, dede, babaanne, anneanne gibi. Ailenize bir adam için sırtınızı dönmeyin derim çünkü dışarısı kötü insanlarla dolu. Sizi en çok düşünüp koruyacak sevecek bence kişinin ailesidir. Yine her şeyi geçtim hep bir buruk olacaksınız evliliğinizde. Hayır çocuğunuz olsa inanın bir hiç olmazsa doğumunuzda, bir doğum gününde, okul müsamesinde ne bilim sünnetinde düğününde ailenizi yanınızda isteyeceksiniz. Siz yumurta kabuğundan çıkmadınız. En azından ailenize bir tanıyın beğenmezseniz mantıklı gerekçelerinizi dinleyeceğim ama böyle kestirip atmayın. Benimde bir tercihim var yok saymayın beni gibi sözlerle en azından tanışıp görüşmeye ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Beyefendinin 34 yaşında sadece el ele tutuşarak evliliğe bu kadar istekli olması sizin maddi durumunuzun iyiliği ile falan alakalı değildir inşallah.
Elbette tamamen istekli ve iyi niyetli de olabilir ama bir ölçüp tartın bence.
Maddi açıdan çok iyi değiliz zaten. Ama yine de şükür ailem kimseye muhtaç değil.

Ben lisede servisle okula giderken erkekler Allah korusun onun yanına oturulur mu derlerdi benim için. Biraz çevrem de dışlandım tipimden dolayı.
Valla merak ettim seni. O kadar dışlananacak kadar. ailende ilginç biri çıkmış işte dicemde. ya sen devam et tanımaya çalış.

Çirkin falan değilsiniz fazla uzunsunuz, o yüzden ciddi bir ilişkiniz olmamış:) Bırakın bayan olarak, erkek olarak bile 1.88 boyunda birini bulmak zor. Ben 1.71' im, topuklu ayakkabı giydigimde benden bile rahatsiz olan erkek arkadasim oldu. Sorununuza gelirsek, bence 8 yas fark fazla. Ama iyi anlaşıyorsanız, yas dışında herşey uyumluysa, bu adama güveniyorsanız ve saygı duyuyorsanız kimseyi dinlemeyin derim. Hatta bebek istiyorsaniz 34 yaşında bi eş sizin için avantaj bile.

ben çili de çok seviyorum yaa.
bence guzelsindir
öpmeye kalkışmıyorsa kendisi diyorsa evlenelim diye yaşa takılma.
ailen de bir tuhafmış, adamın ailesi karışmıyosa sizinkiler ne karışıyo.

Öpmeye yeltenen ınsanlar ya da opusen ınsanlar cıddı degıldır dusuncesı dogru degıl yalnız.
Nenyop Nenyop nıcklı arkadas yukarıda bısey sormus bende sorayım, maddi durumunuz ıyı mı?
Çokta iyi sayılmaz. Babam emekli maaşı ile geçiniyor. Başka geliri yok.
ben çili de çok seviyorum yaa.
bence guzelsindir
öpmeye kalkışmıyorsa kendisi diyorsa evlenelim diye yaşa takılma.
ailen de bir tuhafmış, adamın ailesi karışmıyosa sizinkiler ne karışıyo.
Aslın da sevgilimin tarafıda istemiyor yaştan ötürü. Sevgilim aile ve toplum baskı elbette olacaktır diyor. Ama zamanla alışırlar diyor.

Back
X