Sevgiliniz gerçekten güvenilir mi? Kadının parasını yemek isteyen bir sürü erkek var piyasada. Ben çok çalışkanım ne iş olsa yaparım ekmeği taştan çıkarırım diyenlerin hanım parasıyla postu serdiğini çok gördüm ben. Ki ileri yaşlarda kadın çocuk istiyor hamile kalıyor sonra erkek hop 180 derece dönüş yapıyor. Bi bakıyorsunuz alan aldı satan sattı bu saatten sonra vazgeçemez diye hoyratça kullanıyor kadını. Eğer 34 yaşında iş güç sahibi imkanları iyiyise çok endişe etmeyin ve ailenize ben evleneceğim son sözüm bu turşumu mu kuracaksınız? diyin. Olmazsa diğer aile büyüklerinden teyze, hala, dede, babaanne, anneanne gibi. Ailenize bir adam için sırtınızı dönmeyin derim çünkü dışarısı kötü insanlarla dolu. Sizi en çok düşünüp koruyacak sevecek bence kişinin ailesidir. Yine her şeyi geçtim hep bir buruk olacaksınız evliliğinizde. Hayır çocuğunuz olsa inanın bir hiç olmazsa doğumunuzda, bir doğum gününde, okul müsamesinde ne bilim sünnetinde düğününde ailenizi yanınızda isteyeceksiniz. Siz yumurta kabuğundan çıkmadınız. En azından ailenize bir tanıyın beğenmezseniz mantıklı gerekçelerinizi dinleyeceğim ama böyle kestirip atmayın. Benimde bir tercihim var yok saymayın beni gibi sözlerle en azından tanışıp görüşmeye ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum.