8 yaş küçük sevgili

Yaşlar bana göre normal eğer 20-30 yaş aralığında olsaydı belki sorun olabilirdi çünkü erkekler geç olgunlaşır. Bir de bu beyefendinin size yaklaşımı da önemli. Ailenizle oturup konuşun bir de ne kadar süreden beridir konuşuyorsunuz bu da önemli çünkü yaş kaç olursa olsun öyle hemencecik evlenilmez bana göre. Çirkinim demişsiniz aslında öyle değildir de siz kesin böyle düşünüyorsunuz bende de var o sendromdan sizi çok iyi anlıyorum.

Evet yaş farkınız biraz fazla ama sevgiliniz olgun ve sorumluluk sahibi gibi görünüyor. Dokuz yıl aynı yerde çalışmış evini almış ne güzel olgun değilse işte o zaman yaş farkı problem olur. Aileniz sadece yaş farkını sorun yapıyorsa kabullendirin bence onun dışında belli yaşlardaki insanlarsınız bir yıllık ilişkiniz var ve hiç öpüşmemişsiniz bile aranızda çekim yok gibi ama inşallah güzel olur herşey hakkınızda hayırlısı olsun... 😊

Öpmeye bile yeltenmemekle ciddi olmak arasında nasıl bağ kurdunuz hayret ettim. Toplum baskısından dolayı söylemiyorum ama bence de olgunluk açısından 8 yaş erkeğin küçük olması ciddi bir sorun. Sanki son şansım gibi düşünüyorsunuz gibi geldi bana. Evlenmek için evlenmek hata olur

beybi boyunu dediğin anda seni tanıyan çıkar boyunu sil istersen.
ben boyumu söylesem 1.66 diye kimse tanımaz, ama maşallah zebellah gibi senin kadar birini tanısam şıp diye tanırım. turkiye de 8-10 tane falan vardır. adamın boyu kaç?
yaştan önce boy uyar mı?

duzelttim mesajı
Boyunu nerden gördünüz ben niye bırsey göremiyorum acaba 🤦‍♀️

valla boyunla hiç kompleksim olmadı elim yüzüm düzgün giydiğim yakışıyor o yeter.zaten hostes polis asker de olmak istemedim hiç bir zaman .kısa boylular yaşından daima genç gösterir hem :KK70:
Aaa ne derler bilirmisiniz bodur tavuk her zaman pilictir 😎

Geçmişte yaşadığım şeyleri sevgilime anlattım. Takılma böyle şeylere onlar dün vardı, bak bugün yoklar dedi. Maddi açıdan dolayı psikiyatri destek alamıyorum. Çeyizime para biriktiriyorum inşallah evlenirim. Bu site de çok olumlu mesajlar aldım. Çevrem de böyle düşünen olmayınca, burda yazılanları okuyunca çok mutlu oldum.

Adam doğru demiş ablacım akran zorbalığı 25yıl önce olmuş bitmiş. Bu kadar etkisinin sürmesine şaşırdım😲

Bu adam seni seviyor belli ki evlen gitsin mutluluklar.

Adam doğru demiş ablacım akran zorbalığı 25yıl önce olmuş bitmiş. Bu kadar etkisinin sürmesine şaşırdım😲

Bu adam seni seviyor belli ki evlen gitsin mutluluklar.
2021 de inşallah hepinizi evlendireceğiz .bekarlık konularınızdan bıktık siz de kötü kaynana görümce elti konuları açınnnn artıkkk :KK70:

evet öyle tek sorun aldığım tüm pantolonların paçasını yaptırmak zorundayım uzun geliyorlarrr :KK53:

Birisi daha her pantolonun pacasini yaptiriyorum yazmişti. Boyunuzu 157 yazmissiniz. Ayni boylardayiz ve ben hiç paça yaptirmiyorum tam oluyor.
Boy ölçüsü 27 pantolonlarimin.

Benim şahsi fikrim yaş farkı çok fazla ben olumlu bakmam bu duruma.

Siz kendinizi güzel hissetmez her şeye takılırsanız insanlar da o takıldığınız yerlerinize odaklanır emin olun. Kendinizi sevin emin olun insanlar sizi dışlamıyordur size öyle geliyor bence. Çirkin insan yoktur

Adam gay falan mi acaba sizi baska bisi icin mi kullaniyor ,benim esim benden 15 yas Kucuk ,resmen ustume saldirirdi ,buldugu yerde sikistirirdi,ciddiligi boyle algilamayin

kendinizden 15 yaş küçük biriyle nasıl evlendiniz sorun oldu mu
5-10 değil 15
Ben erkeğinde 15 yaş büyük olmasını fazla buluyorum o yüzden sordum
Aranızda sorun oldu mu yaş

Yaş ilişkide sorun edilecek bir sorun değil bence erkek arkadaşmla 15 yaş var aramızda.
Kararınzın karşısında istikrarlı durursanız ailenizde kabullenecektir.

Sevgiliniz gerçekten güvenilir mi? Kadının parasını yemek isteyen bir sürü erkek var piyasada. Ben çok çalışkanım ne iş olsa yaparım ekmeği taştan çıkarırım diyenlerin hanım parasıyla postu serdiğini çok gördüm ben. Ki ileri yaşlarda kadın çocuk istiyor hamile kalıyor sonra erkek hop 180 derece dönüş yapıyor. Bi bakıyorsunuz alan aldı satan sattı bu saatten sonra vazgeçemez diye hoyratça kullanıyor kadını. Eğer 34 yaşında iş güç sahibi imkanları iyiyise çok endişe etmeyin ve ailenize ben evleneceğim son sözüm bu turşumu mu kuracaksınız? diyin. Olmazsa diğer aile büyüklerinden teyze, hala, dede, babaanne, anneanne gibi. Ailenize bir adam için sırtınızı dönmeyin derim çünkü dışarısı kötü insanlarla dolu. Sizi en çok düşünüp koruyacak sevecek bence kişinin ailesidir. Yine her şeyi geçtim hep bir buruk olacaksınız evliliğinizde. Hayır çocuğunuz olsa inanın bir hiç olmazsa doğumunuzda, bir doğum gününde, okul müsamesinde ne bilim sünnetinde düğününde ailenizi yanınızda isteyeceksiniz. Siz yumurta kabuğundan çıkmadınız. En azından ailenize bir tanıyın beğenmezseniz mantıklı gerekçelerinizi dinleyeceğim ama böyle kestirip atmayın. Benimde bir tercihim var yok saymayın beni gibi sözlerle en azından tanışıp görüşmeye ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Yanlış anlamadıysam Bende aynı fikirdeyim. Önemli olan sizin ne istediğiniz.
Bir süre sonra yalnız kaldığınızda keşke dememeniz dileğiyle.
Yaş farkını hiç ama hiç sorun etmeyin derim hatta genç sevgili ve eş her anlamda daha iyidir🥰

Back
X