8 yaşında oğlumla uyuyorum

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
8 yaşında oğlumla uyuyorum eşimle boşanalı 3 yıl oldu o zaman dan beri annemin evindeyiz. Çocuğa psikolojik açıdan zararlı olur diyorlar beraber uyumak ayıracağım ama çok zor geliyor oğlum çok alıştı :( uzun zaman çocuğuyla uyuyan varmı?

Zararlı evet, annesiyim nolacak diye diye çocukları dudaktan öpmeye de alıştırdılar, bu da bir sonraki aşama sanırım. Yapmayın, gerekirse destek alın.

8 yaşında oğlumla uyuyorum eşimle boşanalı 3 yıl oldu o zaman dan beri annemin evindeyiz. Çocuğa psikolojik açıdan zararlı olur diyorlar beraber uyumak ayıracağım ama çok zor geliyor oğlum çok alıştı :KK43: uzun zaman çocuğuyla uyuyan varmı?
Neden böyle bir hareket yaptınız ki en başta 5 yaşında koskoca çocukla uyumaya başladınız 3 yıldır beraber mi uyuyorsunuz? Yok artık. Derhal ayırın yatakları, pedagoga da koşardım yerinizde olsam. Çocuğun cinsel gelişimi başta olmak üzere psikolojisini gelişimini sarsacaksınız.

8 yaşında oğlumla uyuyorum eşimle boşanalı 3 yıl oldu o zaman dan beri annemin evindeyiz. Çocuğa psikolojik açıdan zararlı olur diyorlar beraber uyumak ayıracağım ama çok zor geliyor oğlum çok alıştı :KK43: uzun zaman çocuğuyla uyuyan varmı?
Anne evinde bir odaya sıgmak zorunda olabilirsiniz belki durumun sebebi budur ama yinede yerinizde olsam yere yatak yaparım yalnız yatmaya alıştırırdım anneyle uyumaya alışması iyi degil

Ben de sanırım çocuğumla beraber uyurdum ya. Yeriniz varsa ayırın odaları ama anne evindeyseniz seçenekler kısıtlıdır eminim.
Büyüdükçe kendileri rahatsız olup ayrı yatmak istiyor zaten. Çok bilgim yok pedagoglara okulda rehberliğe vs danışsanız daha iyi ama daha çok minik kuzu :)

Back
X