- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
kastettiği kişi peygamber efendimiz miValla su sahisa okkali bir hakaret etmek istiyorum. Agzima neler neler geliyor ama kendimi tutuyorum. Allah bildigi gibi yapsin. Asiri derecede sinirlendim su an ve elim ayagima dolandi .
@Mune abla @iskenderun31 adli üye bir onceki sayfada Peygamber Efendimize hakaret etmis bulunmakta. Hem de igrenc bir hakaret. Insallah gereken yapilir cok uzgunum
bu yanlış bir bilgidir..Genelolarak çok şaşırılmış, fakat o bölgelerde altı yaşından itibaren evlilik çok yaygın. Ve aileleri kızı verirken para aldığı için de genelde orta yaş ve üstü adamlara veriliyorlar, bu da yaygın.
Onlara göre bunun normal olmasının sebebi, Hz. Muhammed'in altı yaşında Aişe evlenmiş ve dokuz yaşındayken gerdeğe girmiş olması.
Cahillik bazen affedilebilir oluyor dolayısıyla.
Yanlış olduğunun iddia edildiğinden haberim var, evet.bu yanlış bir bilgidir..
haberiniz olsun istedim..
şimdi soylemek istediklerimi soylememek için zor tutuyorum kendimi ....Evet maalesef ki
İDDİAların kesin bilgi olmasını istiyorsanız biraz araştırabilirsiniz..Yanlış olduğunun iddia edildiğinden haberim var, evet.
senin gibi terbiyesiz ve saygısız bir insanla aynı ortamda olmaktan utanıyorum..pedofili maho o yaştaki kız çocuğuyla halvet olursa uygulayanda çok olur..erkeklerin işine geliyor..
Araştırmadığımı nereden çıkardınız ki? Sizin bildiklerinizle uyuşmayan her görüşü"araştırılmamış" veya "yanlış" olarak nitelendirmeyiniz.İDDİAların kesin bilgi olmasını istiyorsanız biraz araştırabilirsiniz..
aklınızda soru işareti kalmaz enazından
rivayet, iddia ... Anlıyorum sizii..Araştırmadığımı nereden çıkardınız ki? Sizin bildiklerinizle uyuşmayan her görüşü"araştırılmamış" veya "yanlış" olarak nitelendirmeyiniz.
Neticede benim okuduğum kaynaklar da, sizinkiler de bin yıllık rivayetler. Hiç kimse emin olmamalı.
İyi akşamlar.
özür dilerim, mesajınızı yanlış anladım..Yanlış olduğunun iddia edildiğinden haberim var, evet.
pedofili maho o yaştaki kız çocuğuyla halvet olursa uygulayanda çok olur..erkeklerin işine geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?