8 yaşındaki kız gerdek gecesinde öldü!

pedofili maho o yaştaki kız çocuğuyla halvet olursa uygulayanda çok olur..erkeklerin işine geliyor..

Ülkede 2009 yılında evlilik yaşı yasal olarak 17 olarak belirlenmişti. Ancak düzenleme 'islami kurallara uygun değil' diyerek sonradan yürürlükten kaldırılmıştı.
Bu olaydaki "damat" eğer ki eşcinsel ilişki yaşadığı ispatlanmış gay bir erkek olsaydı muhtemelen çok büyük cezalar alırdı ya da en iyi ihtimalle toplumdan dışlanırdı.Ama 8 yaşındaki kızın gözünün yaşına bakmayıp ölümüne sebep olan bu sapık hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebilecek...Süper islami ülkenin süper adaleti...

islami kurallara uygunmu ne diyosunuz siz yahu...nerden uyduruyorsunuz böyle şeylerii..

KOCAMAN BİR AMİNNNN RABBİMİN AZABI ÇETİN OLSUNN..

islami kurallara uygunmu ne diyosunuz siz yahu...nerden uyduruyorsunuz böyle şeylerii..

Kakao yine kendi kendine celalleniyorsun, Time tırnak içine almış ifadeyi. bak aşağıda ne yazıyor.
Ülkede 2009 yılında evlilik yaşı yasal olarak 17 olarak belirlenmişti. Ancak düzenleme 'islami kurallara uygun değil' diyerek sonradan yürürlükten kaldırılmıştı.
kızacaksan Time'a değil. Kuveytli yöneticilere kız.

Kakao yine kendi kendine celalleniyorsun, Time tırnak içine almış ifadeyi. bak aşağıda ne yazıyor.

kızacaksan Time'a değil. Kuveytli yöneticilere kız.
zaten ne geliyorsa bu arapların islamı yanlış yorumlamalarından gelmiyormuu.. şurda totomu yırtıyorum islam dini bu değil ışıd canileri islamı yansıtmıyor.lütfen arkadaşlar ülke olarak islamı en iyi yaşamaya çalışanlardanız araştıralım . ve dinimizi kimselere yem etmeyelim...çünkü ben din konusunda çok hassasım ve çok sinirleniyorumm..

Bu çocuğa dokunabilecek kadar arsızlaşan kansızın da, çocuğunu böyle satabilen ailenin de Allah belasını versin..
Yatacak yeri yok bazılarının, toprak bile kabul etmeyecek..

Dininiz batsın inşallah..Şeriatınız batsın..

islam adı altında yarattığınız, ahlak dışı, insanlık dışı uygulamalarınız batsın..

Evet düşündüğün malesef.Ne desem icim sogur onu düşünüyorum

Valla su sahisa okkali bir hakaret etmek istiyorum. Agzima neler neler geliyor ama kendimi tutuyorum. Allah bildigi gibi yapsin. Asiri derecede sinirlendim su an ve elim ayagima dolandi .

Mune abla I iskenderun31 adli üye bir onceki sayfada Peygamber Efendimize hakaret etmis bulunmakta. Hem de igrenc bir hakaret. Insallah gereken yapilir cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…