- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 773
- 41
- Konu Sahibi misskokulumm
-
konuşmadığınız adamın evine niye gidiyorsunuz ben oraya takıldım..
kızınıza şaka yapmış deden diyin ama çocuk etkilenmiş ve korkmuş.. dedenin söylemesi daha doğru olur şaka yaptım ben sana diye..[/Q
Adamla konusmuyorum evet ama baya uzak bir mesafede oturuyoruz 10 saat falan suruyor.gelmesem cocuklar dede babanne bilmeyecekler.cok dusunup tarttik.esim de gel ama konusma yine icinden gelmiyorsa dedi yani boyle bir orta yol bulduk diyelim
Yorumunuz icin tesekkuler
Kv.ye patladim gibi oldu evet ondan vicdanim sizladi. Benim kizimi tanimaniz lazim gercekten cok ince dusunceli ve hassas bir kiz maalesef.calisan anne oldugumdan midir bilmiyorum bana asiri duskun ve surekli kaybetme duygusu yasiyorSöyleyen kayınpeder ama siz kayınvalideye patlamışsınız.Açıkcası bana şaka yapmış gibi geldi.Bir de çocuk ağladı diye hemen psikolojısı bozulmaz yani.Olmazsa dedesi ile konuşursunuz ya da eşinizin konuşmasını isteyebilirsiniz.
Ben kendi ailelerinden degilim farkli illerdeniz .kizlarima annem bakiyor.benim aileme daha yakinlar diye sanirim ozellikle soylemis babanin sulalesinden evlen kizim diye.8 yaşında bu çocuk 8 !!!
Söylenecek laf mı ?
Bir daha gitme, görüştürme.. Psikolojisi açısından.. Böyle birşeyin yasal olmadığı ve sadece ileride büyüdüğünde yetişkin olduğunda kendi kararı ile ne isterse onu yapabileceği ve kararın onda olacağını kızınıza söyleyin.. yavrum korkmuş resmen..
Himm valla kayinpederimle niye konusmadigimi soylesem direk valizleri topla dersiniz. ozur falan diledi ama mumkun degil affetmem.pek odadan cikmiyorum.cocuklarla vakit geciriyorlar iste.Haketmisler ben olsam.gitmem
Siz aile ortamj olsun bozulmasin diye katlaniyorsaniz onlarda ağızlarını tutmayi bilsinler bi zahmet
Sanirim sevmiyorum diye batiyor her kelimesi adamin dogru soyluyorsunuzBu çocuk evlilikten neden bu kadar korkuyor ki aglamış ben buna şaşırdım.
Genelde küçük çocuklar gelinliğe gelin olmaya meraklidir bile.
Tamam muhabbet çok gereksiz ama çocuğu ağlatacak sizi kV ye patlayacak kadar da değil. .
Ben biraz abartı buldum tepkiyi. Deden şaka yapıyor kızım diye sakinlestirebilirdiniz çocuğu. Sevmiyorsunuz diye fazla gıcık olmussunuz onu da anlıyorum gerçi. .
Sanirim sevmiyorum diye batiyor her kelimesi adamin dogru soyluyorsunuz
Gelinlik falan seviyorlar canim bol bol dugunlerde de konu evlenmeye gelince ciddiye almis cocuk.biz hep okul ve meslek odakli gelecek hayalleri kuruyoruz sanirim
abarttiginizi dusunuyorum.[/böyle Şeyler kültür farklılığından ortaya çıkıyor diye düşünüyorum.açıkcası bana çok ters çünkü bende karşılaştım bu tarz şeylerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?