- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 35
- Konu Sahibi misskokulumm
-
Ya bilmiyorum ben kendim babanne annane dede sevgisi yasamadim.arkadaslarimda vardi oyle annannesini falan cok seven arayan konusan deger verenler.hep ozendim 32 yasindayim bir babannem hayatta olse sadece Allah rahmet eylesin der gecerim sanirim o kadar uzagiz.cocuklarim bu sevgiden mahrum kalmasin istiyorum .
ilk evlendigimiz yil kv.kp.beraber arabamizla koye giderken esim tehlikeli bir hareket yapti trafikte ucuruma gidiyordu araba.o zaman kp.esime kizmaya bagirmaya basladi ben de trafikte ustune gitmeyin stres yapti zaten dedim ortaya.bagirmaya basladi bu da kufur falan etti ortaya tabi.sonra kalp krizi geciriyor numarasi falan yapti rezillik cikartti yolda bir suru.agzimi acmadim bir daha gidene kadar.yolda cesme kenarinda durdular indiler geri bindiler eve gidince farkettiler icinde bikac altin vs.bulunan cantalarini cesmede unutmuslar.geri gidip bakildi falan calindi cantalari.bana ettigi kufurler aninda cikti adamdan.ben senın yerınde olsam kayınvalıdenın yanında kayınpedere soylerdım o sert cıkısımı kayınpedere yapardım ama kayınvalıdenın ve hatta esımın yanında
bıdaha da cocugumu dedeyle kolay kolay gorusturmezdım benım gozetımım altında kısıtlı bı sure belkı gorebılır
bu konuda cok tavırlı olup o sozlerı kayınpedere soylemelısınız bence
Hiç sbartmamışsınız az bileIyi geceler arkadaslar.Esimin memleketine tatil icin geldik 3 gun oldu geleli.Esimin ailesiyle sorunlarimiz oldu ama cocuklarimin hatrina gelip yilda 10 gun kalip gidiyorum.Dedeleriyle konusmuyorum 5 yildir.Ancak cocuklarima yansitmiyorum,yanlarinda onlar hakkinda konusmuyorum.kp.patavatsiz ve nerede ne konustugunu pek bilmeyen bi adamdir.
Bu aksam 8 yasindaki kizim odaya cekilmis agliyordu.cok hassas bir cocuktur zaten.noldugunu sordugumda dedesinin" babanin tarafindan birileriyle evlen kizim " dedigini soyledi.ben evlenecek miyim anne gelinlik kiz olmusum falan dedi.
Eskisehirli esimin ailesi yani oyle erken evlenme falan yok kendi kizi 30 yasinda evlendi bu adamin.
Kizimi sakinlestirip k.v.ye anlattim.o da guldu saka yapmistir iste takilmistir cart curt dedi.tepem atti.
Benim kizim zaten hassas bir cocuk niye psikolojisini bozuyor durup dururken nerden cikti 8 yasindaki cocuga evlenme muhabbeti dedim.kizim ben dedemi sevmiyorum anne dedi aglarken.onu da soyledim.kendinden sogutur cocugu ben kimse hakkinda kotu konusmuyorum sonra suclu ben olurum dedim.halen kimle isterse onunla evlenir diyo kadin.yaa mevzu istedigiyle evlenmesi degil 3.sinifa gidecek kizima evlilik muhabbeti acilmasi..
Kayinvalideme biraz sert ciktim dogrusu azarladim gibi oldu.konusurum onunla bi daha demez oyle sey dedi.
Vicdan yaptim.sakadir kizim diyip gecistirse miydim mevzuyu zaten yilda 10 - 15 gun goruyoruz.huzursuzluk cikmadan evime gitmek istiyorum her yaz.
Ne güzel söylediniz ağzınıza sağlıkŞu hayatta nefret ettiğim gevşekliklerden birisi de lafının başını sonunu tartmadan, salt kendi aptal eğlencesi için herkese, her şekilde şaka yapabileceğini düşünen zihinlerdir.
8 yaşındaki çocuğa evlilik muhabbeti ne be?
Bu şaka aslında kpinizin "Çocuk gelin" fikrine ne kadar kayıtsız olunduğunun bir göstergesi kusura bakmayın.
Evlilik şakaları hep kız çocuklarına yapılır nedense, erkek çocuklarına ise pipi pilavı, pipin ısırdı, bu ablayı beğendin mi sana alalım(!) mı şakaları.
Kv'nin açıklamaya bak "Şaka yapmıştır?" Oldu, bi de şaka yapmayaydı, ciddi söyleyeydi!
Hiç de abartmamışsınız, tepkiniz gayet yerinde. Belki ben sizin yerinizde olsam çok daha ağır konuşurdum, kırar dökerdim.
Benim de benzer anılarım var. Akraba herifin biri beni "nisanlim" diye severdi.burdan psikolojisi bununla mı bozulacak diyen arkadaşlara sesleniyorum.
bir komşumuz vardı sürekli küçük oğlu için seni oğluma alıcam derdi. çocukta bana tip tip bakardı. ablası arkadaşımdı. annemin yanında bile bana bu şakayı yaptı. annem komşudur arkdaşımdır şaka yapıyo diye sesini çıkarmadı. şuan 23 yaşındayım o kadının evinin önünden bile geçmek istemiyorum. kadını görünce hala kaçıyorum. ablasyla arkadaşlığımı kestim. bi yaştan sonra böyle şeyleri duymak insana basit geliyo ama küçükken yaşamayan asla anlayamaz.
Kayınpederinizin söylediği şaka dahi olsa 8 yaşındaki bir çocuğa yapılacak türden bir şaka değil, bu yaştaki çocuklara evlilik şakaları yaparak belleğine şimdiden evlilik fikri yerleştirilmiş olunuyor bilmeden.Kv.ye patladim gibi oldu evet ondan vicdanim sizladi. Benim kizimi tanimaniz lazim gercekten cok ince dusunceli ve hassas bir kiz maalesef.calisan anne oldugumdan midir bilmiyorum bana asiri duskun ve surekli kaybetme duygusu yasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?