8 yil kandirildim

Cahillik işte.
Konuyla pek ilgisi yok da bir gün güvenlik birimiyle bir transeksüel kadin arasında kavga çıktı,bıçak gibi bir şeyle yaralanmış kadın kanı da güvenliğe bulaşmış gömlek kısmına,guvenlikci kendini yerden yere attıydı aids oldum ben diye .
Işte hep bilgisizlikten...

Bu gerçek olmasın lütfen ya

bence söylese mahkeme anlayabilir. çok kadın var susan. dayak yiyip işkenceye ugrayıp susan kadın varsa bu durumada susan kadının varlığı mahkemeyi şaşırtmaz bence

Malesef buna toplum sebep oluyor. Ötekileştiriliyorlar, iş bulamıyorlar bedenlerini satmak zorunda kalıyolar , hatta şiddet görüp öldürülüyorlar. İfşa olduktan sonra Normal bi hayat yaşamaları neredeyse imkansız gibi.

bence söylese mahkeme anlayabilir. çok kadın var susan. dayak yiyip işkenceye ugrayıp susan kadın varsa bu durumada susan kadının varlığı mahkemeyi şaşırtmaz bence
Bilemem ama kanıt yoksa zor gibi. Şiddet bi şekilde komşular falan şahitlik yapabilir ama bu konu daha kapalı kapılar ardında. Boşandığı için iftira atıyor pozisyonuna düşebilir. Çok da bilmiyorum kadının beyanı belki yeterlidir araştırmak lazım.

Ben bu kadar iyi niyetli ve insafli değilim bu konuda ya. Sonuçta bu kişinin tercihi cinselligini rahat rahat yasayacak diye baska birinin hayatini karartmaya kandirmaya kimsenin hakki yok. Ayrıca bu ülkede günah diye ahlaksizlik diye cogu kadın evlenene kadar seks yasamiyor yaslari 30 lara da 40 lara da gelse. Nasil bir kadin cinsel durtulerini bastırabiliyorsa erkek de bastirabilir eger toplumdan korkuyorsa yasamasin cinsel kimligini a seksuel olsun.

Cok tesekkurler gercekten insanlar bunca seyi uyduruldugunu dusunuyorlar benim tek diyebielcegim keske yalab olsaydi yillarim gencligim gitti kendi kendime mi ettim evet ettim ama karsi hep cok kibardi asla parasiz birakmadi asla kufur etmedi hakarrt etmedi tek kusuru yatak odasiydi onuda goz ardi ettim malasef. Yetisirilme tarzimdan dolayi unursamadim aile asiri tutucu bir aile öğretilmedi ki bana . Cocuguma ben asla bu durumu yansitmam ogrenmesini istemem su yasinda ilerleyen yaslarda babasi kendisi demek isterse kendi bilir ama statusu ve dogulu bir ailenin cocugu olmasindan dolayi asla aciklamayamAz simdi cocugu goruntulu aradi oglum baba nerdesin diyo su arkadssimin evindeyim diyor. Benim icin cok aci verici birdey cunku rakibim bir kadin degil. Ayrica pazartesi gidip butun testleri yaptiricam haklisiniz aksam bu konu hakkinda mesajlar aldim cok tesekkurler konuya guzel bir aciklama yaptiniz

Ben telefonun 1 ay once istedim hemen bana simdi o telefonu veriyrosun dedim aninda verdi ama ben salak gibi kadin emalleri kadin mesajları aradim 2 hafta once jeton dustu benden onun evine tasininca benim ona aldigim esyalarinyere atmis kendine ait olan herseyi alip gitmis

Malasef ve ben susmak zorundayim oglu olduktan sonra 3 yil benimle cocugu hamileligi bahane ederek ayni odada bile uyumadi hep bahanesi vardi cok kotuyum hemde cok bana kadin haklarini savuncak tutugunu koparicak birnavukat lazim

2 yılda tanımadınız da mı evlendiniz veya 8 sene neden sabrettiniz? böyle konulara anlam veremiyorum. sabretmişsiniz ve sonunda boşanıyorsunuz şimdi mi aklınıza ev almadığı vs geliyor?
Yoo hep israrla istedim ama 8 yil boyinca yok avrupada is bulucam avrupaya tasinicaz bize para lazim diye oyaladi malased

Benim neler çektiğimi biliyor musnuz bu konuyu aileme defalarca gundeme getirdifimde nolucak bir annesi bir bacisi bir babasi var dayan nolucak sana kotu davranmio ne kocalar var dayak atio bilmem ne diyerek arkamda durmadilar. Simdi bosanmayi o istiyor annem babam yanima geldi :) bana daha once neden anlatmadin diuolar ben hep anlattim ama siz gormediniz dedim

Bence 11 yılla yırttım dıye dua et
40 yıl sonra ogrenseydın
Bu mesaj absürd gelebılır belkı ama beterın beterı var öyle düşün

benim durumum cok farkliydi asiri homofobikti , ve hic kadinsi degildi 10 yil boyunca hep pacoz gibi gorunutdu ama son 1 yildir gunde 3 kez dusa girerdi seker ve un yemeyi birskti spora basladi vucudunda ki killari almaya basladi o adamla arkadas olmaya basladiktan sonra cok degismisti

Direkt aktif olmasına bile gerek yok, bu da yanlış bir bilgi aslında. Hem aktif hem pasif olan gayler de bulunduğu gibi pasif gayler de ereksiyon sahibi olabiliyorlar, pasifler cinsel organlarında bir sorun olduğundan veya sertleşemediklerinden pasif değiller yani. Sadece öyle daha çok zevk alıyorlar ki aktif pasiflik sadece davranış kalıplarıyla açıklanacak bir durum değil, yani aşırı efemine bir erkek de aktif role girebilir hatta zorlarsa kadınlarla birlikte olabilir.

Ben kadın da olsam kendim de LGBT bir bireyim ve az çok bu konularda bir birikimim var. Konu sahibine gelirsek yazık olmuş ama mahkemeye giderse ve iyi bir avukat bulursa nafakasını alır. Bence hakkını sonuna kadar aramalı, kimsenin bir başkasını bu kadar sömürmesi hakka ve adalete uygun değil. Ücretsiz izinde, arabası eniştesinin üstünde bunların hepsi kanıtlanabilecek şeyler. Moralinizi bozmayıp kendiniz ve çocuğunuz için savaşın lütfen, kesinlikle karşılığını alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…