- 1 Şubat 2018
- 27
- 13
- 3
- 42
- Konu Sahibi Benim sucum ne
-
Evliligimiz boyunca hic kıyafetlerimi cikarmadi sadece alti acti isini gordu asla goguslerimi gormedi ya . Hamile.iken bunun bir pcde face bakicaktim bi baktim degisil bir email ile face girmis ama sifresi yok hemen face adresini yazdirdim arama butonu kendi facemden ve ne gorim sadeve travestileri felan begenmis eve geldiginde aglama krizine girdim bosanicam dedim o emaili ac bakicam.dedim oturdu agladi yalvardi asla oyle bisi olmadigini sadeve merak ettgini soyledi. Neyse inandim inNmak istedim bu 8 yil da 3 yılında benimle hic yatmadigi oldu . Canim istemiuor dedi bu kankasi ile 1 yildiz fellik fellik geziyor kamplar kibrislar. Neyse hep suhpem vardi ama oglum icin cektim en son bosanmayida kendi istedi gidip o kankasinjn evine yerlesti ban dedigi suydu insanin gay olasi gelio siz kadinlardan kokurlur. Dusunsene benimle opusmuyordu bile ben salak gibi hep sevmedigini sandigim icindiEşcinsel olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Evliligimiz boyunca hic kıyafetlerimi cikarmadi sadece alti acti isini gordu asla goguslerimi gormedi ya . Hamile.iken bunun bir pcde face bakicaktim bi baktim degisil bir email ile face girmis ama sifresi yok hemen face adresini yazdirdim arama butonu kendi facemden ve ne gorim sadeve travestileri felan begenmis eve geldiginde aglama krizine girdim bosanicam dedim o emaili ac bakicam.dedim oturdu agladi yalvardi asla oyle bisi olmadigini sadeve merak ettgini soyledi. Neyse inandim inNmak istedim bu 8 yil da 3 yılında benimle hic yatmadigi oldu . Canim istemiuor dedi bu kankasi ile 1 yildiz fellik fellik geziyor kamplar kibrislar. Neyse hep suhpem vardi ama oglum icin cektim en son bosanmayida kendi istedi gidip o kankasinjn evine yerlesti ban dedigi suydu insanin gay olasi gelio siz kadinlardan kokurlur. Dusunsene benimle opusmuyordu bile ben salak gibi hep sevmedigini sandigim icindi
Evet malasef hep cok kibardi basina gelmeden asla anlamayazsin . Ailesine karsida cok pisirik ama ben sevdim bu adami hemde 11 sene taniyamadim11 yıldır birlikte olduğunuz adamı tanıyamamışsınız
Sizin suçunuz bu
35 yasina geldim ailem kucuk bir sehirde yasiyor tek dusundukleri biz nr diyicez nasil kiziSende boşanmayı kabul etme. Ömür boyu ücretsiz izin kullanacak değil.
Zaten bunlari bir avukata anlatsan o icabına bakar.
Eşcinsel konusuna girmiyorum. Öyleyse öyle. Bu kimseyi ilgilendirmez.
Anasi danasi sana yapdiklarini cekmek zorunda değildin. Boşansaydın zamaninda. Cocuk icin aynısı gecerli... seni ciplak görmek istemeyen adamla ne diye yatdin ne diye cocuk yapdın? Sonucda tek başına zorla yapmadi demi?
seven erkek sevdiğinine dokunamaz diye saçma bir aşk tanımı yaratan bir toplumdan böyle olaylar şaşırtmıyor beni muhtemelen flört dönemi size yanaşmamasına saygı zannedip bile bile evlendiniz oysa istekli bir erkeği dağ taş durduramaz emin olun..
Hem escinsel hem de sizinle isini goruyor.
Konuda bir anormallik var da neyse...
Evliligimiz boyunca hic kıyafetlerimi cikarmadi sadece alti acti isini gordu asla goguslerimi gormedi ya . Hamile.iken bunun bir pcde face bakicaktim bi baktim degisil bir email ile face girmis ama sifresi yok hemen face adresini yazdirdim arama butonu kendi facemden ve ne gorim sadeve travestileri felan begenmis eve geldiginde aglama krizine girdim bosanicam dedim o emaili ac bakicam.dedim oturdu agladi yalvardi asla oyle bisi olmadigini sadeve merak ettgini soyledi. Neyse inandim inNmak istedim bu 8 yil da 3 yılında benimle hic yatmadigi oldu . Canim istemiuor dedi bu kankasi ile 1 yildiz fellik fellik geziyor kamplar kibrislar. Neyse hep suhpem vardi ama oglum icin cektim en son bosanmayida kendi istedi gidip o kankasinjn evine yerlesti ban dedigi suydu insanin gay olasi gelio siz kadinlardan kokurlur. Dusunsene benimle opusmuyordu bile ben salak gibi hep sevmedigini sandigim icindi
Yok kız, eşcinseller de bir kadınla birlikte olabilecek gibi olanı var olamayanı varmış . 2 Kategoriye yani
Çok afedersiniz ama saf mısınız? Adam madem bakirdi sizde bakireydiniz evlendiğinizde dışarıya da gitmiyorsa pardon ama neyin hastalığı?Evet malasef 27 yasinda ben bakire o bKire evlendik diye bunula hep gurur duydum megerse baska birseymis. Bu yasta bir erkegin bakire olmasi beni kandirdi ailesine topluma karsi kullandi birde cocuk uapti oglumla ben 2. Cocugu o ladar cok istedik ki asla istemedi. 8 yil boyunca bana asla bagirmsdi kufur etmdedi tek kusuru yatakdi nerden bilebilifdim hep hastalik bahanesini savundu hastaliklardan korkuyorum diye kimseyle yatmadim opusmeyi sevmiyorum ....
Hayir hastalik kaparim diye kimseyle yatmadim.dedi simdi dusununce ne kadar aptalca gelio ama ben bun yillarca inandim.beni asla aldatmaz aldatmasi icin once saglik rapiru alir kadindan diye dusundum. Ölsem aklima gelmezdi kiÇok afedersiniz ama saf mısınız? Adam madem bakirdi sizde bakireydiniz evlendiğinizde dışarıya da gitmiyorsa pardon ama neyin hastalığı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?