- 11 Ağustos 2017
- 380
- 387
- 23
- 38
- Konu Sahibi Benim sucum ne
-
Valla mi ? Bilmiş oldum sağol hahahahayır eşcinsel kendi cinsinden olanlara ilgi duyan kişidir
homoseksüel ile aynı yani
erkek olanına gay denir
kadınsa lezbiyen
biseksüel hem kadın hem erkekle beraber olabilen ve iki cinse de ilgi duyan kişidir
aseksüel ise hiçbir cinse ilgi duymaz
insanların “normal” olarak kabul ettiği ise heteroseksüelliktir.
sevmeyi nasıl becerdiniz.size dokunmayan teninizi bile görmeyen bir adama nasıl sevgi ile baglandınız.Evet malasef hep cok kibardi basina gelmeden asla anlamayazsin . Ailesine karsida cok pisirik ama ben sevdim bu adami hemde 11 sene taniyamadim
Erkek egemen toplumdan kaynaklı bir anlaşılamama o aslında. Çünkü topluma göre edilgen olan eşcinsel, etken olan ise hetero kabul ediliyor. Yani bir erkekle seks yapan her bir birey etken ya da edilgen olsun hetero sınıfında yer almıyor elbette ama işte algılar etkenliğe göre belirlenmiş.hayır yani biraz mantık yeterli:)
iki erkek baş başa başka bir eşçinsel olmayan erkek gelsin diye beklemiyorlar herhalde..
Hem escinsel hem de sizinle isini goruyor.
Konuda bir anormallik var da neyse...
Şimdi bi bilgi paylaşcam ama banlanma sebebi midir ki ? bilemedim.
Eşcinsellerde aktif ve pasif diye ayrılıyorlarmış.
Bir tanesi erkek rolünde bir tanesi kadın.
Mesela şu bi modacı var, onun sevgilisi var. Sevgilisinin eşi ve oğlu var hatta.
Orda modacı pasif, sevgilisi aktif demek gibi.
Bu kadının eşi de , eşcinsel ilişkide erkek olan tarafsa cinsel olarak kadınla bir şey yaşayabilir.
Ama paravan olarak.
Konu sahibiyle Öpüşmemesi, biseksüel olmadığını direk eşcinsel olduğunu gösteriyor.
Adam bence direk paravan olarak kullanmış yazık.
Bu arada ben de bunları şans eseri öğrendim.
Yanlış anlaşılmasın biliyorum diyeben erkeklerden hoşlanıyom
Toplumuzda bilgi,bilgisizlikten daha çok yadırganır oldu.Hele bu tip konularda (genelin hoşlanmadığı ama içten içe merak ettigi) bilgin varsa direkt acaba mi ?? bakışları falan...Şahsen ben de heteroyum ama nasıl olduysa oradan buradan bilgi sahibi oldum.
Hakikaten nasıl öğrendim bilmem ama bir ortamda laf açılınca anlatırsam tuhaf bakılıyor..
Toplumuzda bilgi,bilgisizlikten daha çok yadırganır oldu.Hele bu tip konularda (genelin hoşlanmadığı ama içten içe merak ettigi) bilgin varsa direkt acaba mi ?? bakışları falan...
Cehaletten ölünseydi,ülkenin yarısı telef olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?