8 yil kandirildim

Benim sucum ne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
27
13
3
42
Merhaba arkadaslar, esimle 11.yildir birlikteyiz 8 yildir evliyiz. 1 oglumuz oldu. Evlenmeden once bana delilee gibi asik olan esim evlenir evlenmez bir öküze dönmüştü. Asla bana dokunmak istemiyordu sevisirken elbiseleeimi çıkarmıyordu evlendigimizde 27 yasinda hic kimseyle yatmamisti... aileside pisligin teki bu 8 yilda bana yapmadiklari kalmadi hic huzur vermediler. Bu esim olucak adam herseye goz yumdu,annem o ne diyim annem o ben gelme diyemem diye diye 8 yil sürdürürdük ama simdi bosaniyoruz. Ve benim emin oldugum birsey var ki o kesinlikle escinsel... Benim bu adamdan birde cocugum var. Simdi bizi birakmis gitmis kankam.dedigi adamla yasio ama hayatinin son 1 yilini bu adamla gecirdi... beni bosanmak icin oyle komik seylerle sucluyor ki ustelik evliligimiz boyunca buyuk sirkette mudur ve cok kazaniyor buna ragmen hic ev almadi, aldigi.luks arabasida enistesi adina ayricada isinden ucretsiz izin almis yani bosanmada bana birsey vermemek icin elinden geleni yapiyor. Cok doluyom o kadar cok sey var ki bunu yanina birakmak istemiyorum. Escinselsen benim sucum neydi 11 senemo gencligimi yedin . Birde cocuk yaptin beni her anlamafa kullandi psikolojim altust kizlar kimseye derdimi anlatamiyorum :( bosanmada bu uyanik icin onerleriniz nelerdir. Ayrica escinsel oldugunj bildigimi ona belli edim mi

Inandirici gelmedi mi keske yalan olsaydi gecenin bu saatinde bunca seyi derdimden degil keyfimden yazdim sizce oyle mi neyse yazdiklarimin hepsi yuzde 100 dogru yeni uye oldum cunku kocam escinsel mi diye yazinca cikan ilk aite burasiydi inceledim ve uye oldum derdimi paylastim ve ilk yorum inandirici.degil he. Ben destek almaya geldim kostek almaya degil

Eşcinsel olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Evliligimiz boyunca hic kıyafetlerimi cikarmadi sadece alti acti isini gordu asla goguslerimi gormedi ya . Hamile.iken bunun bir pcde face bakicaktim bi baktim degisil bir email ile face girmis ama sifresi yok hemen face adresini yazdirdim arama butonu kendi facemden ve ne gorim sadeve travestileri felan begenmis eve geldiginde aglama krizine girdim bosanicam dedim o emaili ac bakicam.dedim oturdu agladi yalvardi asla oyle bisi olmadigini sadeve merak ettgini soyledi. Neyse inandim inNmak istedim bu 8 yil da 3 yılında benimle hic yatmadigi oldu . Canim istemiuor dedi bu kankasi ile 1 yildiz fellik fellik geziyor kamplar kibrislar. Neyse hep suhpem vardi ama oglum icin cektim en son bosanmayida kendi istedi gidip o kankasinjn evine yerlesti ban dedigi suydu insanin gay olasi gelio siz kadinlardan kokurlur. Dusunsene benimle opusmuyordu bile ben salak gibi hep sevmedigini sandigim icindi

Evliligimiz boyunca hic kıyafetlerimi cikarmadi sadece alti acti isini gordu asla goguslerimi gormedi ya . Hamile.iken bunun bir pcde face bakicaktim bi baktim degisil bir email ile face girmis ama sifresi yok hemen face adresini yazdirdim arama butonu kendi facemden ve ne gorim sadeve travestileri felan begenmis eve geldiginde aglama krizine girdim bosanicam dedim o emaili ac bakicam.dedim oturdu agladi yalvardi asla oyle bisi olmadigini sadeve merak ettgini soyledi. Neyse inandim inNmak istedim bu 8 yil da 3 yılında benimle hic yatmadigi oldu . Canim istemiuor dedi bu kankasi ile 1 yildiz fellik fellik geziyor kamplar kibrislar. Neyse hep suhpem vardi ama oglum icin cektim en son bosanmayida kendi istedi gidip o kankasinjn evine yerlesti ban dedigi suydu insanin gay olasi gelio siz kadinlardan kokurlur. Dusunsene benimle opusmuyordu bile ben salak gibi hep sevmedigini sandigim icindi

Hem escinsel hem de sizinle isini goruyor.

Konuda bir anormallik var da neyse...

Sende boşanmayı kabul etme. Ömür boyu ücretsiz izin kullanacak değil.
Zaten bunlari bir avukata anlatsan o icabına bakar.
Eşcinsel konusuna girmiyorum. Öyleyse öyle. Bu kimseyi ilgilendirmez.
Anasi danasi sana yapdiklarini cekmek zorunda değildin. Boşansaydın zamaninda. Cocuk icin aynısı gecerli... seni ciplak görmek istemeyen adamla ne diye yatdin ne diye cocuk yapdın? Sonucda tek başına zorla yapmadi demi?

seven erkek sevdiğinine dokunamaz diye saçma bir aşk tanımı yaratan bir toplumdan böyle olaylar şaşırtmıyor beni muhtemelen flört dönemi size yanaşmamasına saygı zannedip bile bile evlendiniz oysa istekli bir erkeği dağ taş durduramaz emin olun..

Sende boşanmayı kabul etme. Ömür boyu ücretsiz izin kullanacak değil.
Zaten bunlari bir avukata anlatsan o icabına bakar.
Eşcinsel konusuna girmiyorum. Öyleyse öyle. Bu kimseyi ilgilendirmez.
Anasi danasi sana yapdiklarini cekmek zorunda değildin. Boşansaydın zamaninda. Cocuk icin aynısı gecerli... seni ciplak görmek istemeyen adamla ne diye yatdin ne diye cocuk yapdın? Sonucda tek başına zorla yapmadi demi?
35 yasina geldim ailem kucuk bir sehirde yasiyor tek dusundukleri biz nr diyicez nasil kizi
seven erkek sevdiğinine dokunamaz diye saçma bir aşk tanımı yaratan bir toplumdan böyle olaylar şaşırtmıyor beni muhtemelen flört dönemi size yanaşmamasına saygı zannedip bile bile evlendiniz oysa istekli bir erkeği dağ taş durduramaz emin olun..

Öncelikle çok rica ediyorum “benimle YATMADI, ALTI AÇTI işini gördü” gibi sözcükler kullanmayın çok çirkin. Banada inandırıcı gelmediniz çok çünkü yeni üyelikleri ile ilk mesajları bu tip konular olanlar genelde fake çıkıyor. 8 yıl, 1 oğlan çocuk, cinsellik - sen anlat karadeniz esintisi geldi bana..
Hikayeniz doğruysa geçmiş olsun zaten kötü bir evliliğiniz varmış ve kurtulmuş oluyorsunuz, 10 sene önceki halinizi düşünüp üzülmeyin zamanı geri getiremiyorsunuz ne yazık ki. İyi bir avukat bulup donuna kadar almayı deneyin içiniz soğuyacaksa..

Evet malasef 27 yasinda ben bakire o bKire evlendik diye bunula hep gurur duydum megerse baska birseymis. Bu yasta bir erkegin bakire olmasi beni kandirdi ailesine topluma karsi kullandi birde cocuk uapti oglumla ben 2. Cocugu o ladar cok istedik ki asla istemedi. 8 yil boyunca bana asla bagirmsdi kufur etmdedi tek kusuru yatakdi nerden bilebilifdim hep hastalik bahanesini savundu hastaliklardan korkuyorum diye kimseyle yatmadim opusmeyi sevmiyorum ....

Üzüldüm senin adına. Koskocaman yıllarını, gençliğini bu şekilde geçirmene.
İnşallah her şey gönlünce olur .

8 yıl evlilikte çok fazla iyi niyetle davranmışsın. Kendini eminim ilk 2 senede belli etmiştir yani.
Eder. Zaten affedersin hiçbir yere dokunmadan, öpüşmeden eteği kaldırıp hooop diye görev gibi davranan adam ya öküzdür ya eşcinseldir harbiden.
İşte bakire evlenmeseydin sen bu adamı kesin 1.yılda boşardın.
Bilmeden evlenince, insan neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyor..

Yok kız, eşcinseller de bir kadınla birlikte olabilecek gibi olanı var olamayanı varmış . 2 Kategoriye yani :KK75:

Nasil? Hem escinsel hem de karsi cinsle birlikte mi oluyor? O zaman adam biseksuel veya cinsel kimligini kamufle etmek icin heteroseksuel havasi veriyor kadinla birlikte olarak.

Evet malasef 27 yasinda ben bakire o bKire evlendik diye bunula hep gurur duydum megerse baska birseymis. Bu yasta bir erkegin bakire olmasi beni kandirdi ailesine topluma karsi kullandi birde cocuk uapti oglumla ben 2. Cocugu o ladar cok istedik ki asla istemedi. 8 yil boyunca bana asla bagirmsdi kufur etmdedi tek kusuru yatakdi nerden bilebilifdim hep hastalik bahanesini savundu hastaliklardan korkuyorum diye kimseyle yatmadim opusmeyi sevmiyorum ....
Çok afedersiniz ama saf mısınız? Adam madem bakirdi sizde bakireydiniz evlendiğinizde dışarıya da gitmiyorsa pardon ama neyin hastalığı?

Guneydogulu bir ailenin oglu, hastalik bahaneleri ile dolu evet bilemedim malasef 5 yil once oglum ilk dogdugunda bosanma noktasina gelmistik ama gelip ailemin evine yalvardi etti geri dondum aptalligim orda ben cocugum icin ailem icin kendimi f3da ne derler diye cocugum babasiz buyumesin diye ama ne yapti.
Çok afedersiniz ama saf mısınız? Adam madem bakirdi sizde bakireydiniz evlendiğinizde dışarıya da gitmiyorsa pardon ama neyin hastalığı?
Hayir hastalik kaparim diye kimseyle yatmadim.dedi simdi dusununce ne kadar aptalca gelio ama ben bun yillarca inandim.beni asla aldatmaz aldatmasi icin once saglik rapiru alir kadindan diye dusundum. Ölsem aklima gelmezdi ki

Back
X