- 1 Şubat 2018
- 27
- 13
- 3
- 42
- Konu Sahibi Benim sucum ne
Merhaba arkadaslar, esimle 11.yildir birlikteyiz 8 yildir evliyiz. 1 oglumuz oldu. Evlenmeden once bana delilee gibi asik olan esim evlenir evlenmez bir öküze dönmüştü. Asla bana dokunmak istemiyordu sevisirken elbiseleeimi çıkarmıyordu evlendigimizde 27 yasinda hic kimseyle yatmamisti... aileside pisligin teki bu 8 yilda bana yapmadiklari kalmadi hic huzur vermediler. Bu esim olucak adam herseye goz yumdu,annem o ne diyim annem o ben gelme diyemem diye diye 8 yil sürdürürdük ama simdi bosaniyoruz. Ve benim emin oldugum birsey var ki o kesinlikle escinsel... Benim bu adamdan birde cocugum var. Simdi bizi birakmis gitmis kankam.dedigi adamla yasio ama hayatinin son 1 yilini bu adamla gecirdi... beni bosanmak icin oyle komik seylerle sucluyor ki ustelik evliligimiz boyunca buyuk sirkette mudur ve cok kazaniyor buna ragmen hic ev almadi, aldigi.luks arabasida enistesi adina ayricada isinden ucretsiz izin almis yani bosanmada bana birsey vermemek icin elinden geleni yapiyor. Cok doluyom o kadar cok sey var ki bunu yanina birakmak istemiyorum. Escinselsen benim sucum neydi 11 senemo gencligimi yedin . Birde cocuk yaptin beni her anlamafa kullandi psikolojim altust kizlar kimseye derdimi anlatamiyorum
bosanmada bu uyanik icin onerleriniz nelerdir. Ayrica escinsel oldugunj bildigimi ona belli edim mi