- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mümkünse sevgili dönemleri 23 ve üstü normal kabul görsün.
Bende 17 yaşımda başladım, 9 sene oluyor ve 7 ay önce nişanlandık..
Çocukluk döneminde sevgili olup uzun yıllar devam ettirmek ne kadar güzel görünse de ergenliğin getirdiği dezavantajları da göz önünde bulundurursak yıpranması bol aslında hiç te öyle ''ne güzel'' bir süreç olmuyor yani..
İnsan yaşı büyümeye devam ettikçe anlıyor tabii bunu.
Bir laf var alışmış kudurmuştan beterdir, sal ipini gitsin. Sende biraz kafa dinle..![]()
8 yil once cocukmussunuz o zamanki istedifi kizla simdi istedigi kiz sen degilsin demekki o yoluna bakmak istiyor sen bunu kabullen yoluna bak
Azıcık yarıdımım dokunduysa ne mutlu. Anahtar kelimeyi unutma 'en güzel yaş'. Kimse için boşu boşuna harcamaya değmez. Dönerse de ciddi bir adım atmasını iste nişan falan işine gelirse. o kadar uzun flört dönemimi olurmuş yaa.
İlk adımı atan sen olma.
Kaçan kovalanır...
barışırsanız bu onun çabası ile olmalı. senin değil. bence tepkisiz kalmalısın.
- 17 yaş çok erken, bu yaşına kadar hayata bakış açısı değişmiştir. Sadece sizin değil, onun da 8 yılı. O çöpe attıysa siz de atacaksınız
17 yaşında başlayan bilir ilişkin ömürlük olmasını beklemek zor ..Bence kabullenin ve çok fazla üstelemeyin. Hatta dönerse bile kabul etmeyin çünkü ciddi bir ilişki adamı değil anladığım kadarı ile
nişan mı :) adam evliliğe karşı savunması babası dayısı vs boşanmış.. evlilik için maddi olarak üst düzey bir gelir olması gerekiyormuş (ailesinin maddi durumları iyi), aileden gelen yardımla yapılan düğün çok itici bir olaymış ona göre, en son konuşmamızda ise çocuk için evlenirim diyordu.. tam bir kaos
sizin adınıza çok sevindim :) umarım çok mutlu olursunuz.. bende öyle yapacağım biraz nadasa bırakacağım :)
Ne yani bir sonunuz yok mu o zaman işler değişir. Ne biçim bakış açısı o öyle milletin evliliği kötü gittiyse herkesin mi kötü gidicek herkes mi boşanacak yani. Canım sen evlenmek istiyormusun onu söyle. İstemeyen kadın yok gibidir sorduğum soruya bak. Valla sen bilirsin böyle sonu olmıycak bir ilişkiyse hiç boşuna vaktini harcama ilerde el elde baş başta kalırsın bi bakmışın yaşın geçmiş evlenecek düzgün adam kalmamış iyi düşün taşın. Evliliğe karşıyım diyene de pek inanmam kafasındaki kişiyi bulsunn herkes evlenir. Evlilik için de öyle üst düzey gelir falan gerekmez. İkinizde çalışıyorsunuz sırt sırta verdinmi herşey olur adam yokuş yapıyor gibi geldi bana.
İnşallah, ama şurda en fazla 3 yıldır flört ediyor olsaydım, bence daha iyi olacaktı :)
Ben akrep o aslan
Oooooo
Akrep kadını cok gururlu olur
Aslan erkegiyle bas etmesi de zordur diye biliyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun üzüldümm ya cunku benim iliskim de uzun soluklu basladığında 16 yasımdaydım ben de simdi 22yim
Bugunlere zar zor geldik biz de
Her sey gonlunce olsun insaAllah
nişan mı :) adam evliliğe karşı savunması babası dayısı vs boşanmış.. evlilik için maddi olarak üst düzey bir gelir olması gerekiyormuş (ailesinin maddi durumları iyi), aileden gelen yardımla yapılan düğün çok itici bir olaymış ona göre, en son konuşmamızda ise çocuk için evlenirim diyordu.. tam bir kaos
kızlar merhaba.. fikirlerinize çok ihtiyacım var.. 8 yıllık ilişkim bitti..
8 yıldır devam eden ilişkim 2 ay önce bitti. birbirimizi seven çokça tartışan bir çifttik üstelik bi o kadar zıt. ilk sevgilim olduğu için üzerine çok fazla düştüm bunu yapmamak gerekir dediğinizi duyar gibiyim. ayrılıklarda arayıp geri dönmeye çalışan, meseleleri uzatmayan taraf hep ben oldum. doğal olarak oda bu durumu sürekli kullandı. kıskanç ve takıntılı bir yapısı var kendisinin. son olaya gelirsek işten ayrıldı (avukat/25 yaşında) 1 hafta boyunca stresi vs yaşattı bende yılların ve son olayın patlamasını yaşadım ve yeter artık dedim! noluyoruz ya? ben senin kötülüğünü istiyormuşum gibi! her yaptığımı eleştirir üstelik ..sanki nedir bu dimi yani? sanırım yanlış bi zamanda çıkış yaptım. yine mevzu uzamasın diye aradım mesajlar attım uzatmayalım dedim fakat telefonlar yüzüme kapandı.. işte o günün üzerinden tam 2 ay geçti. ortak arkadaşımız yok denecek kadar az olanlar ise irtibatımız tartışma sonrası kesiliyor zaten. ayrılığımızın 1. ayında ise en yakın arkadaşı aradı nasılsın dedi kısa bir konuşma oldu iyiyim dedim ondan söz etmedim hiç.. bu arada bende 25 yaşındayım halkla ilişkiler sektöründeyim. haksız olduğum her olayda dibine kadar kullanması, kıskançlığı, sevgisini gösterememesi, ailesinin yaşadığı boşanmalar yüzünden evliliğe uzak olması, benden uzak 2 ay durabilmesi ... aklım çok karışık.. biliyorum alıştırmışsın diyeceksiniz. benim şuan ne yapmam gerekiyor? ne olacak dersiniz.. yoluma bakmam lazım evet ama 8 yıl ha deyince üstünden atlayıp geçilen bir çöp değil ki...