8 yıl sonra gelen mınık sey :)

allahım hayırlı ve saglıklı yine herkese kucagına almayı nasif eder inşallah allaHA EMANET OLUN

tebrik ederim
Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
darisi olmayanlarin basina icindede bana

allah razı olsun allahım herkeslerede bebişlerini kucagına almayı nasif eder inşallah hayırlı ve saglıklı bebişler herkeseopuyorumnanaktan

çok güzel yazmişsın arkadaşım çok etkilendim allah hayırlısı ile doğurmak nasip etsin benim bir tanıdığımda 17 yıl çocukları olmadı sonra kadın adet görmüyorum karnımda ur var karnım şişti diye doktora gitti doktor 7 aylık hamilesiniz demişti kadın ve kocası şoka girmişti ve sadece 2 ay bekleyip çocuklarını kucaklarına almışlardı allah herkese hayırlısını nasip etsin

allahım hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif eder inşallah bebiş isteyen herkese

hayırlı olsun gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eyler inşallah

canım Yüce Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşaallah. bu arada darısı isteyen herkesin başına .....

canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin
hayırlı sağlıklı evlat verir inşallah
bize de dua et canım

tebrikler
sağlıkla gelsin minik meleğiniz..

tebrik ederim arkadaşıminşallah kucağınada almak nasip olur seni çok iyi anlıyorum çok sabırlıyöışsın benim 8 ay olmadı dünyaya küstüm akşama kadar ağlıyodum ogünlerimi hiç unutamam

Hepinizden allah razi olsun, bebekleri olan rabbim yavrulariniza uzun ömür versin, hamile olanlarda insallah saglicakla alir, beklemede olanlarada sabir diliyorum vakti zamani gelince allah verecektir. Benim bu ay hamile kalmam bile mucize, hastaliklar gecirdim, agir isler yaptim yani o kadar engel vardiki rabbim gercektende istedikten sonra önüne gecilmiyor.

tebrikler.allah tamamına erdirsin.kucagına almayıda nasipetsin..)))

tebrik ederim canım seni diğer topicinden biliyodum burda güzel müjdeyi alınca inanki çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al minişini inşallah.çok zorlu yollardan geçmişsin ama rabbim zamanını böyle uygun görmüş.inanki bana büyük umut oldun bende 10. yılıma girdim inşallah birgün ben ve diğer bekleyen arkadaşlarımda bu duyguyu tadıcak.tekrardan gözünaydın .bebeğinin dünyaya gelişinide burdan kutlarız inşallah..sevgiler..

canımmmmmmmmmm ağladım resmen ya o kadar çok sevindim ki ne diyeceğimi bilemedim şimdi.Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Allahım bizede nasip etsin inşallah.

Allahım sizede banada tüm hamilelerede cümlemize sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah,.AMİNNNNNNN.

Amin arkadaslar. Tek tek hepinizden allah razi olsun, allahim ilk önce saglik ve huzur versin, geriside insallah zamanla gelir. Umarim herkes gönlündekine kavusur

canımmmmmmmmmm ağladım resmen ya o kadar çok sevindim ki ne diyeceğimi bilemedim şimdi.Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Allahım bizede nasip etsin inşallah.

sagol tatlim, ansizin, beklemedigimiz bir anda geli verdi bebisimiz, tamda artik kafaya takmiyacam istemiyorum demistim opuyorumnanaktan Sen nasilsin ne yapiyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…