Ya ben senin burcunu merak ettim.
Belki canimli cicimli sevmemen onunlada alakalidir.
Mesela kova kadini biraz daha soguktur, pek canimli cicimli olmazlar.
Yada ben kendimi senelerdiiir boyle kandiriyorum
Canım ben de kovayım ama arkadaşlarım bana sen ne cilveli kızsın derler

hatta onlar diyene kadar fark etmemiştim bile,ama erkek arkadaşım da der hiç soğuk değilimdir hep balım,böcüğüm,kuzucuğum modundayım

^ kovalar normal insanlardan biraz daha az dert ederler,
Ayni seyi benim hakkimdada bir cok kisi soyluyor

Ama yeri gelince bizde uzuluruz tabi.
buna katılıyorum kesinlikle kova bayanı olarak hiçbir şeyi takmam,en basiti evimize zamanında icra gelmişti eşyalarımız gidiyordu annem orda ağlıyor ben babamla gülüyordum espri yapıyoduk

Ay şimdi konu sahibine dönmem lazım

Canım ben de erkek arkadaşımla 7.senemizin içine girdim,benim uzaktan akrabam olur üstelik.Bizim ailede de şizofren hastası bir tanıdığımız var ama acaba bizde de çıkar mı diye hiç düşünmedim.Onu geçtim benim erkek arkadaşım hepatit b hastası,ben küçücük bir kan aldırmaya korkan insanım,onunla evlenebilmem için 3 kere aşı olmam lazım ama hiç bu yüzden ayrılmayı düşünmedim.Sadece korkumdan aşı olmayı erteliyorum biraz

Biz ilk çıktığımız zaman daha 16 yaşındaydım ben ve liseye gidiyordum,o liseden terkti.Herkes bana sen üniversiteye gideceksin,sana layık mı hiç o filan diyordu,tınnnnn dedim geçtim.Sonra baktım millet çok laf söylüyor (annem de bazen söylüyordu)erkek arkadaşımla karşılıklı konuştuk,kimsenin senin üzerine böyle gelmesini,üzülmeni istemiyorum dedim.Benim için okuma yazma bilmesen yine önemli değil ama laflar canımızı sıkmasın dedim tatlı dille,o da zaten hak veriyordu bana ve liseyi dışardan bitirdi,açıköğretime girdi.Ama yani her sene düzenli okuduğu onun da söylenemez.Şimdi 3.sınıfta olması gerekiyordu ama hala 1de.Yani erkekler böyle şeylerde ihmalkar olabiliyorlar bazen,ben de onu teşvik ediyorum.Bazen şakayla karışık kızıyorum niye okumuyorsun diye ama sevgimin bu yüzden bitmesi,ona bu yüzden kızmam kırılmam söz konusu bile değil.Çünkü benim için bir diploma parçasından çok daha fazlası demek erkek arkadaşım.Onun karakterini,kişiliğini,sevecenliğini,bana olan sevgisini hangi diploma ölçebilir ki.Sen de böyle düşün canım.Benim bir kız arkadaşım var çok soğuk erkeklere karşı,o da aynen senin gibi canımlı cicimli konuşamam ben der,elini tutmayı beceremez erkek arkadaşının,öyle öpmek istemez filan (yani yanlış anlaşılmasın bu öyle şapur şupur Yarabbi şükür değil ama normal bir yanaktan öpmeyi bile istemez) ama sonunda da hep terk edilir.Bence sen içindeki sevgini,nasıl bir ilişki istiyorsun filan onları bir düşün önce.