8 yıldan sonra terkedildim

Bi laf var ya hani "bazen allah korur ama sen ayrılık sanarsın" diye, CUK. 8 seneni o yobazla gecirmis olmana aci bence oturup.

Yatın kalkın şükredin. Ayrıca hayatınızı çalmamış tam aksine çalmış olduğu hayatınızı size geri vermiş. Lütfen kendinize gelin.

Son düzenleme:
Acınız cok dogal , cok taze .sizi anlamamak elde değil . Fakat soyle de dusunerek kendinizi tolarlanma sürecine sokun : evli ve çocuklu olsaydınız ? Daha buyuk yıkım olmaz miydi ?
Size geri kalan hayatınızın ilk gunlerini vermis
Boşvermeyin

bir kadın olarak ilk görevimiz kendimize saygı duydurmak, afedersin ama o eş istememiş ev köpeği istemiş. istedği an gel, istediği an git, istediği zaman evde otur, kıyafetine bile karar verebileceği birini istemiş. bunu kendine nasıl yaparsın? gerçek mutluluk değil bu. hep kavga ederdik diyorsun, bu mutluluk değil. ayrıca çok uzun süreli ilişkiler mutlaka bitiyor bu şekilde, ya evlenince bitseydi? 24 yaşındasın daha yolun başındasın. yaptığın hiç birşey yok. bir kadının kendi ayakları üstünde durması kadar güzel ne olabilir hayatta?

Canım benim ablacığım Hayatınızı calmamis aksine ellerinize vermiş sadece siz henüz göremiyor sunuz. ..şu an ki uzuntunuz inanın ilerde şükrü nuz olacak...sabredin alttan alıp sizi boyle aşağılarken tekeden kişiye hak verip de alışkanlığa ve sevgiye ozleme yenilmeyin. ..en fazla kendinizi zi rezil edersiniz....Hayır Olandadir diyelim. ...

Kazara bu insan müsveddesi ile ayrılmayıp evlenmiş olsaydın çok değil 2-3 seneye kadar şöyle bir konu açacaktın, hayal et:

Düğünde hiçbirşey istediğim gibi olmadı. Oysa neler hayal etmiştim. Gelinliğimi bile kendim seçemedim, dekoltesine modeline herşeyine eşim karar verdi.

Ben kapanmak istememiştim. İçimden gelmediği halde kapandım. Şimdi bu başörtüsü beni boğuyor. Kendim gibi değilim sanki. Aynadaki beni tanıyamıyorum.

Kocam çok kıskanç, kimseyle görüştürmüyor, evde bunaldım.

Sadece çocukla ilgileniyorum, duvarlar üstüme üstüme geliyor. Kendime ait hiçbirşeyim kalmadı artık.

Mesleğimi yapmama da izin vermiyor, bunca yıllık emeğim çöp oldu.

Çocuğumun ismine bile ailesiyle birlikte kendisi karar verdi. Çocuğun sadece bakıcısı gibiyim. Hiçbir kararda söz hakkı tanımıyor.

Bana da zaten hizmetçi muamelesi yapıyor. Hiç değer görmüyorum.

Bir bardak çayı bile oturup karşılıklı sohbet ederek içemiyoruz. Sürekli hizmet beklediği yetmezmiş gibi bir de sürekli hakaret ve küfür işitiyorum(Belki de şiddet uyguluyor kimbilir)
....
Bunları senin hayallerinden ve uğruna acı çektiğin adamın beklentilerinden yola çıkarak yazdım. Hayaller başka, senin o adamla yaşayacağın gerçekler başka. Yukarda yazdıklarım sana hiç uzak şeyler değil. Daha fazlasını da yaşardın emin ol. Bu adamın elinde çocukluğun gitmiş ama varsın gitsin. Bir ömrün gitmesinden iyidir. Umarım acını kısa sürede atlatıp bunun farkına varırsın

8 koca senede anlaman gerekirdi zihniyetini ki anlamışsın da aslında ama devam etmişsin,mesleğini yapma kapan vs dediğinde sen ayrılmaliydin zaten

Okuyacaksın, emek vereceksin ve çalışmayacaksın öyle mi?
Sana saygı duymayan bir adamı niye istersin ki daha?
Ve neden hep kendinden ödün verirsin?
İşte her dediğinin kabul ettiğin için bu duruma geldiniz.
Valla asıl bu ilişkiyi sen bitirmeliydin.
Baskı altında mı evlilik yaşayacaktın?
Yada her tartışmanızda küfür duymak hoşuna mı gidecekti?
Kendine gel, bi silkelen.
Evet az uz bir zaman değil 8 sene ama bazı şeylerden ders alıp hayatına devam etmelisin.

ben olsam ama beni terk etti diye ağlamak yerine ama ben bu öküze 8 yılımı verdim nasıl bir saflıkmış diye oturup ağlardım!

iyi ki terk etmiş seni inan çok sevindim,bir genç kız daha kurtuldu

Şimdi başka kapılarda gezer gezer mart kedisi gibi sonra yanına gelir.
Kabul edersen kendi fikirlerini uygulamayan kukla gibi birisi olursun.
O kadar emeğin sevdiğin mesleğin gider.
Böyle bir adam değer mi birde bu var.
Tekrar aşık olunuyor seviliyor ve değer görülüyor.
Eğer değer vermiş olsaydı bu şekilde sana zorla yaptırımlar yapmazdı.
Hayatının geri kalanını güzel geçirmek senin elinde.
Hadi toparlan.
Dönerse ne derse desin kabul etme.
Ondan olmasını istediğin çocukların gözünde silik anne karakteri olma

allahın sevdiği kuluymuşsun arkadaşım, yat kalk dua et defolmuş gitmiş pislik.
sen asıl şimdi hayatını yaşamaya başlayacaksın.

vallahi pişman olursa sakin barisma o pisman olmazsa ben neyim yani iki aglar unutursun demek ki alin yazin o degilmis kalk ve kendinr gel

Allah aşkına böyle yobaz böyle kadını sadece temizlikçi ve cinsel obje olarak görüp eve tıkmaya çalışan adamdan kurtulduğuna dua et ne olur ya...bu adam ilerde kızın olsaydı ona okuturmuydu.kafa yobaz

İyi de hayallarinizi umutlarinizi calmamiski geri vermis! Gidin Allah razi olsun falan diyin...

Ya ben sizin bu kafa yapınız anlamıyorum. Bak ne güzel demişsin okumuşsun mesleğin var. Senin hayallerin bunlar olmalı. Bi çocuk seni terkettim diye hayallerimi çaldı ne demek. Belli ki olgunlaşmamış bir kişilik. İleride daha büyük problemler yasardiniz. Lütfen kendinize gelin direk numarasını sil ve hayatına bak. O pişman olacak tabikide belki de başkasını buldu attı başından seni. Bu adam icin değmez

Koskoca 8 yil unut bosver desekte olmaz ama suan uzuldugun sey icin gün gelir şükür edersin. Senden istedikleri despotca kapanmak Alah icindir içinde varsa olur yoksa olmaz zaten , çalışmak istemen en doğal hakkın .ama bunlari istememesi sacma sapan ne istiyo kölemi istiyo yani onu yap bunu yap . Si di elbet uzulursun sonra alisirsin yokluguna sonra anlarsin onun yaptiklarinin igrenc oldugunu sonra aklins gelir o ama nötrsundur hiç birsey hissetmezsin. Hakkinda hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur

Sen ayrılık sanıyorsun ama Allah seni kurtarmış bacım, verilmiş sadakan varmış. Bu insanla ömür mü geçer?

lütfen bu adam için üzülmeyin .ne demek çalışmanı istemiyor siz onca sene boşuna baskıcı dar kafalı bi adama köle olmak için okudunuz .. adam olsa ayrılırken küfür etmezdi en azından .. kurtulduğunuza sevinin lütfen umarım ilerde sizi siz olduğunuz için seven değerinizi bilen biri çıkar karşınıza ..

kapanacaksın çalışmayacaksın dayatmalar dayatmalar okuduğunuz akademinin bir getirisi olsun boyun eğmeği öğretmiyor size dayatmalara karşı durmayı düşünmeyi toplumu şekillendirmeyi öğretir
o beni neden terk ettinin cevabı sizi şekillendirmek istiyor asıl sorun siz nasıl tepki veriyorsunuz ağlayarak mı?

8 yıl neki canım boşver seni bukadar kısıtlamaya çalışan biri ile bir ömürmü geçer, 8 yıl ile kurtulduğuna şükür etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…