- Emoji Skoru
- 2.951
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
Merhaba geçen hafta arkadaşımı ziyaret için Karaman a gittim bana epey uzak bir mesafe ..arkadaşımı özlediğim için gittim onca yolu ..çok mutluydum sabah kahvaltı için bir mekana gittik sohbet muhabbet herşey güzel derken goygoy yapıyoruz sonra eskilerden konu açıldı dedi ki benim ilişkilerde rolüm malum prenses taraf asla ben olmuyorum eril taraf hep benim ben dedim ya sen bazen iyice Mahmut abiye bagliyosun 8 sene önce bı sevgilin vardı sacini bile taramazdin bazen pijamanla bile giderdin bulusmaya ama özgüvenine hayrandım dedim inanılmaz bozuk attı az önce gülüsuyorduk ortamı buz gibi yaptı afedersin falan diyorum nafile evimden kilometrelerce uzağım donecek tek yerim seni evin alttan alıyorum daha çok ofkeleniyor meğer travması tetiklenmis çok ayipmis bı kadın bı kadına nasıl böyle dermiş o yüzden mi sevgilisi onu aldatmış? Aklımdan en ufak bile bu düşünce geçmedi ki kaç sene geçmiş uzerinden kaç flört geçmiş ? Ben patavatsizmisim terbiyesizceymis vs bı dünya şey saydı tamam hesap sor say dök ama ben hani evimden kilometrelerce uzaktayım ya? Anladim ki bazı ofkeler yutulmali hesaba sonraya kalmalı çok kırgınım