• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıllık arkadaşım ve kırılan ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorum yapmak için yapmayın ya siktirin
🧿🧿🧿
Sandviç tekniği deniyor buna. İyi bir şeyle süsleyip kötü bir şey söylemek. Sonra yine iyi bir şeyle bitirmek. Pro level manipülasyon çeşidi. Kendini tebrik et arkadaşını da rahat bırak evine dön bence.

Benim de vardı böyle 10 senelik bir arkadaşım ağzının ayarı yoktu, kanka ben patavatsızım kusura bakma derdi ben uzatmazdım. Sonradan leşşş gibi kötü niyetli biri olduğu ortaya çıktı.
ayni şunu hatirlatti bana da . s*ç agzina sonra "hayranim özguvenine"

Sitede ilk defa bu kadar seri miktir çekeni görüyorum. Ne oluyor sonra bu kişi 3 gün ban yiyip tekrar dönüyor mu kızlar?
Bazen tersimize denk gelirse, üşenmezsek hakaret davası açıyoruz. Gerçi artık daha kolay pek üşenecek bişey de yok. Minik bir tatil parası falan çıkıyor 😂

Ay çok canım çekti yazmadan edemeyeceğim.

Bu konu sahibi gibi iyi bir şey söyler gibi kötü bir şey söyleme olayı bende hiç sökmüyor, direkt girişiyorum ben de. Ne o sahte iyi niyete inanıyorum, ne sinidim bozulup oturuyorum ne de lafımı sokarken iyi bir şeyle süslemekle uğraşıyorum.

Bir arkadaşım demişti ay güzel kızsın ama biraz bakımsız mısın canım ya, bak bir de x den hoşlanıyorsun o biraz bakımlı kız seviyor gibi.

Direkt gelişine vurdum başkasına bakım dersi verene kadar önce bir tüp mide olup 40 50 kilo fazlanı mı versen diye 😂

Yorum yapmak için yapmayın ya siktirin
Ay çok varoş bir insansınız ya.
Üsluba bak.
Arkadaşınız da umarım sizi ve kalitenizi görür de temelli keser sizle sohbeti.
Asla arkadaşlık kurtulmayacak bir insansınız.
Hem terbiyesizlik etmişsiniz hem dönmemek için alttan aldım ama kırıldım diyorsunuz. Hatalı görenlere de düzgün cevap veremeyip küfürbaz dayılar gibi küfür ediyorsunuz.

Ay çok varoş bir insansınız ya.
Üsluba bak.
Arkadaşınız da umarım sizi ve kalitenizi görür de temelli keser sizle sohbeti.
Asla arkadaşlık kurtulmayacak bir insansınız.
Hem terbiyesizlik etmişsiniz hem dönmemek için alttan aldım ama kırıldım diyorsunuz. Hatalı görenlere de düzgün cevap veremeyip küfürbaz dayılar gibi küfür ediyorsunuz.

Ay evet. Alındıysan al biletini dön değil mi?

İlave para vermemek için hem alınıp hem evinde kalmaya devam ediyor bir de, surat çekiyor.

Ay evet. Alındıysan al biletini dön değil mi?

İlave para vermemek için hem alınıp hem evinde kalmaya devam ediyor bir de, surat çekiyor.
burada konuşan insan kovuyor orada kovulmuş resmen hala kalıyor. İnanılmaz gerçekten

Kadın alındığını seri bir şekilde dile getirmiş. Valla helal olsun yakın arkadaşım hassas bir noktama bir iki cümle etse aman aramız bozulmasın uzak yerden gelmiş aman kırılmasın diye susardım. Aslında belki siz de öyle yapardınız ondan da aynı şeyi beklediniz söylerken, ama arkadaşınız açık olmayı tercih edince sizi şaşırtmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X