• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıllık arkadaşım ve kırılan ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce açtığınız ve kızınızdan bahsettiğiniz konularınız forumda duruyor. Takviminizi güncellemeden önce "Bebeğim 6 yıl 2 aylık" yazıyordu mesajlarınızın altında da.
O benim ablamın kızı onun için açmıştım ve öldü trafik kazasında mutlu musun şimdi ?

Yoo 32 yaşındayım kızımda 4 yaşında :)
IMG_5166.webp

Düzenlemen bitti sanırım

İlk taşı ben atıyorum şu an avukatla istişare halindeyiz ben ağır eleştiri dahi yapmamışken kafasına göre küfrettiği için bi manevi yıpranıp az git gel yapıp ifade verip biraz maddi de ödeme yapsın bari hangi küfür kaç para öğrenmiş olur hdhdjd :) hiç normalde yapmam bunu ben çoğu kişiyi karşılıklı dalaştığımız için burda şikayet et kısmına bile basmam karşılıklı olduğu için ama bu hak etti geçmiş olsun

İlk taşı ben atıyorum şu an avukatla istişare halindeyiz ben ağır eleştiri dahi yapmamışken kafasına göre küfrettiği için bi manevi yıpranıp az git gel yapıp ifade verip biraz maddi de ödeme yapsın bari hangi küfür kaç para öğrenmiş olur hdhdjd :) hiç normalde yapmam bunu ben çoğu kişiyi karşılıklı dalaştığımız için burda şikayet et kısmına bile basmam karşılıklı olduğu için ama bu hak etti geçmiş olsun
Garibim şey sanıyor konusu mune tarafından kapatılınca ,herşey sabun köpüğü gibi puf olur dava açılamaz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X