8 yıllık evliliğimi bitirsem mi devam ettirsem mi bilemedim

Ya dün gece oğluma bu akşam seni baba uyutsun dedim, eşim de yani bana kakalıyosun dedi ama gitti oğlumla odaya, bayağı bir zaman oğlum uyumadı ama sonra uyudu, ben de eşim belki salona yanıma belki gelir de konuşuruz diye düşünüp 12:30'a kadar bekledim çok uykum gelmesine rağmen, ama o yine bilgisayar odasına girip online arkadaşıyla sohbet etmeyi tercih etti...
Aslında bi yandan tekrar barışırsak daha çok acı çekeceğimi düşünüyorum, bi yandan ayırlmak da istemiyorum, çocuk için bi arada olmamız daha iyi oluyor diye düşünüyorum, çünkü birbirimize bu durumdayken zaten kötü davranmıyoruz, normal ev arkadaşı gibiyiz, birbirimize surat asmıyoruz, oğlum da henüz birşey anlamıyor, ikimizle bir arada olmaktan mutlu. Hayatıma böyle devam etsem yazık mı etmiş olurum kendime? Böyleyken de istediğimi yapabilirim, bundan sonra karşıma başka birinin çıkma olasılığı da düşük, zaten oğlum varken olmaz, e benim de erkeklere inancım kalmadı, o konuda şanslı da değilim, belki en iyisi evcilik oyununa devam etmek...

çocuğun için daha iyi olacağını düşünüyorsun ama o çocuğunu uyutmayı bile kakalamak olarak düşünüyor

bana bu şekilde söylüyor ama aynı zamanda çocuğuyla ilgilendiği konuştuğu zaman da ilgili baba,güzel güzel sohbet ettiklerini duydum gece...

yani bazen oğlumuza banyo yaptırıyor, tırnaklarını hep eşim kesiyor, akşam yemek yerken ya da kahvaltıda oğluma yediriyor, o da canı istediğinde gayet güzel bakıyor...

aman o kakalamak lafı bahane eşi sürekli yaptırmaya alışmasın diye
tabi eve gelince kendine vakit ayırabilmek için
ama sen doğru olnı yapmışsın çünki babası ilede zaman geçirmek zorunda sadece ikisinin yaptığı bir şeyler olmalı ben bu gün oğlum uyandı sabaha karşı eşim sekizde yatmıştı ben 2 de yattım kalkamadım oğlum uyanınca kalkıp mamasını verdi altını değiştirdi sonra işe gitti 7 de 8 de yine oğlum uayndı bu defa ben uyuttum
anne ve baba ikiside bakmakla sorumluki ben çalışmıyorum

şöyle ilk heyecan kalmıyor tabi şimdi bizde iyi olmak için çaba hercıyoruz asgari müşterekte anlaşmak lazım
8 yıllık evliyim
eşim hiç film izlemez ben akşam ikimiz izleyelim istiyorum 15 gün önce cd aldık ama hala izlenmedi a
çünki akşam yemekten sonra hemen dinlenmek istiyo 9 gibi yatıyo
ben tv yada nete takılıyorum arada oğlumla ben ilgileniyorum sabaha karşı o uykusunu aldığı için o bakıyo kallkıpşekerli bir şeyler yiyo biraz oyalanıp yine yatıyo
yani bizimde böylr

ben de inanın kendine bakan biriyim oğlum doğduğunda bile kendimi bırakmadım hiç kendimle ilgilenmeyi severim her gün duş arada kuaför saçlarımın çok dibi gelmeden yaptırırım kestiririm ağda sürekli temiz ütülü giyerim hep deodorant kullanırım
ama bence bu erkeklerdeki ilgi eksikliği kadında kaynaklanmıyo yani zaman bir şeyleri heyecanı alıp götürüyo sadece erkekler için değil bizler içinde yaşanmışlıklar monotonluk
birbirine saygı gösterip yaşamaya çalışmak iyi bence bencillik karşındakine yaşayacak alan bırakmamak sıkabilir bıktırabilir

cryptic e siz de pek birbirinize vakit ayıramıyorsunuz anladığım kadarıyla?

şöyle eşim kafa yoran bir işte ve haftanın 7 günü çalışıyo pazarda öyleye kadar bunalıyo çoğu zaman tek istediği dinlenmek
hep bizim ihtiyaçlarımızı karşılamak için
ben senin yaşadığın hisleri yaşadım kendimi üzdüm
ama hepsi boştu
çünki oda kendince haklı pazar günü öğleye doğru geliyo hiç oturmadan bizi alıyo gezdiriyo yemeyi dışarıda yeriz çay içeriz alışveriş merkezini dolaşıp akşam 10 doğru eve geliriz
hep bu şekilde ne yapsınki kendine de çok zaman ayıramıyoki

kısıtlamamak derken eşinizin size yaşayacak alan bırakmamasına kızmıştım çünki kendi akşam nette oyalanıyo siz çocuğz bakıyorsunuz bence bu yanlış oda bakmalı sizde kendinize biraz zaman ayırmalısınız
hep tek taraflı olduğunda insan çocuğuna bile gereken ilgiyi gösteremeiyo bıkkınlıktan hemde sizin sinirlenmenize neden oluyo

Back
X