8 yıllık ilişkim bitti, çok kötüyüm..

alwaysnforever

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
948
1.555
313
Ankara
herkese merhabalar öncelikle.
8 yıllık güzel giden bi ilişkim vardı. evet sorunlarımız da vardı herşey filmlerdeki gibi mükkemmel değildi belki ama birbirimizi çok seviyorduk. seneye evlenmeyi düşünüyorduk. 2 hafta önce ayrıldık, bıraktı gitti beni hiç tereddüt etmeden vazgeçti benden. hiç hata yapmadım demiyorum ama bunu haketmedim ben.
gittikten sonra çok yalvardım çok özür diledim. lütfen gitme konuşalım halledebiliriz diye. ama nuh diyor peygamber demiyor. seni seviyorum ama artık birlikte olabileceğimize inanmıyorum seninle olamam yanında eskisi gibi rahat edemem diyor. mesaj attığımda falan cevap veriyor genelde ama ben atmasam o hiç atmıyor. nasıl dayanıyo nasıl özelemiyo anlamıyorum. benim içim içimi yiyo o kadar çok özledim ki onla konuşmayı onun sıcaklığını hissetmeyi.
bugün buluşmaya ikna ettim geldi yanıma. ama sanki eski o değil gibiydi. daha duygusuzdu. yoruldum sıkıldım bunaldım dedi. bana biraz zaman ver dedi. peki zaman verince nolcak dediğimde bilmiyorum ama böyle de olmuyo sıkıyosun beni dedi. normal konuşmak istersen konuşuruz ama bana geri dön deme daha kötü olcak dedi.
napcağımı bilmiyorum, çok kötüyüm. iki hafta oldu ayrılalı ama her geçen gün acısı daha da artıyo sanki. kalbime bıçak saplanmış gibi hissediyorum. sürekli ağlıyorum, bi türlü sakinleşemiyorum. herşeyimdi o benim. ondan başka kimsem yok. lütfen bi yol gösterin ne yapayım ben nasıl geçer bu acı?

Edit: son gelismeler 12. Sayfada

Son düzenleme:
gideni geri döndürmek için ortadan kaybolun derler genelde. hiçbir yerden acı çektiğinizi belli etmeyin, hayatınıza normal devam edin karşı tarafa ulaşmaya çalışmayın bla bla bla. ben faydasını görmüştüm.

acaba şahsın hayatında başka biri mi var? olabilir mi.. niye ayrılmak istedi?

2 haftadır hiç konuşmadınızmı.
Aranızdaki sorunlar neler.Kafasını karıştıran ne var.neden benı sıkıyosun dıyor sana

Sıkılmış bunalmış sende üzerine gitme zaman istemiş sabırlı davran. Belki kafasını dinlemek istiyodur bi süre.
Sende sessiz kal bekle zaten kafasını dinlediğinde seni seviyosa geri dönecektir.
Dönmezse bahaneler sunmuş olur.
Kimse unutulmaz vazgeçilmez değildir, üzülmen çok normal ama kendini salma ve artık geri çek bence

Neden ayrıldınız? Bi sebebi var mı

Bazen gercekten yorulmuş bogulmus bikmis ve surdurmek istemeyebiliyor insan.bu durumda uzerine gidildikce daha cok sıkılıyor.
Birakin aramayin.
Arayip arkadasca konusarak duzelecek bir durum degil ki bu.
Zaman diyor madem verin zamani ama bu arada herhangi bir platformda gorebilsin diye paylaaim yapmayin.
8 yil belki sizdede aliskanliktir belki sizde kendinize zaman ayirinca farkli bakarsınız

başka biri olduğunu düşünmüyorum. tartıştık. işiyle alakalı bir durum var. başka bi şehirde çalışıyo. bende orda yaşamak istemediğimi en başından beri söyledim ona. zaman zaman bunun için tartışıyoduk zaten. ben benim olduğum şehirde bi iş bulmaya çalışmamakla suçladım onu. çünkü gerçekten hiç uğraşmıyo gibiydi. sonunda eğer ordaysan ben yokum dedim. son sözün mü dedi evet dedim. o da tamam kendine iyi bak o zaman dedi ve gitti. oysa ben ayrılmak istememiştim sadece benim için bişeyler yaptığını uğraştığını bilmek istedim. onun olduğu yerde de yaşardım zaten yarım saatlik bi yer. çok pişmanım ve canım acıyo.

hiç arayıp sormasam bir süre geri döner mi ?

2 haftadır hiç konuşmadınızmı.
Aranızdaki sorunlar neler.Kafasını karıştıran ne var.neden benı sıkıyosun dıyor sana

konuştuk. mesaj attığımda cevap veriyor. geri dönmesi için ikna etmeye çalıştım hatta yalvardım resmen =( bu yüzden sıkıyomuşum. ama dayanamıyorum onsuzluğa

alışkanlık değil ki bu gerçekten çok seviyorum ben onu. bugün kendi kendime söz verdim. bir süre rahatsız etmeyeceğim biraz kafasını dinlesin. ama çok da korkuyorum tamamen uzaklaşırsa diye

8 yildir ayni kizdan bunalmistir ayrilip baskalariyla birlikte olup hevesini aldiktan sonra size geri dönecektir. Evet erkekler maalesef böyle migdesiz olabiliyor.

Bırak gitsin dönerse senindir...

Unutursunuz. Sizi istemeyen adamla mutlu olamazsınız zaten gercekten sevse böyle bahanelere sığınmazdı. Belkide başka biri vardır size bu yüzden bahaneler üretiyordur. Hiç üstüne gitmeyin bence.

Neden ayrıldınız? Bi sebebi var mı

bir soz vardir bi insan sizinle mutlu degilse onu mutlu eden baska biri vardir.niye ayrildiniz bilmiyorum ama sanki sevgiliniz baska birine karsi hoslanma durumu olmus gibi.genelde oyle olur

son bi kaç yıldır süren bir problemimiz vardı aslında. çalışmak için başka bi şehre gitti. ben de orda yaşamak istemediğimi söyledim. şu an da okulum var ve seneye bitiyo evlenmeyi planlıyoduk. evlenene kadar bişeyler bulacağını ve benim olduğum yere geleceğini söylemişti. en azından deneyeceğini yani. benim olduğum yer dediysem öyle peşimden sürüklüyorum gibi anlaşılmasın. ikimizde buralıyız bütün hayatımız boyunca burada yaşadık ailesi, önceki işi de burdaydı. ve şimdi gittiği yer küçük bi şehir. en son konuştuğumuzda yine bu konu yüzünden kavga ettik. sen benim için hiç bişey yapmıyosun gelcem dedin ama gelmiyosun dedim orda olcaksan ben yokum dedim. o da şu anda elimden gelen bu dedi. ve böyle bitti işte.

ben sadece benim için uğraştığını görmek istedim. sanki gelmek için hiç bişey yapmıyo gibiydi yoksa ben orda da yaşardım onunla. evet yanlış yaptım belki ben yokum dememem gerekirdi ama insanın bunca yıllık sevgilisinden vazgeçmesi bu kadar kolay mıydı

Bitmemistir doner sana okadar uzun zamandir berabersiniz herseyden once aliskanlik oluyor birakmaz seni merak etme ama fazla ustune gitme mesaj atma arama sorma bunu ona bildirerek yapma ama yok "hoscakal bidaha mesaj atmam gibi" aniden yap seni merak edip illaki doncek

Mesaj atan, acisini sonuna kadar gosteren, hayatinda ondan baska kimsesi olmadigini dusunen bir insani kaybetmekten neden korksun ki sevgliniz? Endisesi yok, mesaj atmiyor cunku zaten siz hep ordasiniz. Mesaji kesin bakalim bir sure. Aramayin, sormayin. "Donerse senindir. Donmezse zaten hic senin olmamistir" diyor ve yazimi kapatiyorum.

ah ah seni kendime benzetim bende geçen sene bitirdim 8 yıllık ilişkimi çok zor oldu ama bitti.

benzer bir problemde bizde vardı. üstelük biz bir de nişanlı idik nişan attık hayatımın en zor dönemleri idi.

hala hayatıma kimseyi alamadım alamıyorum da.. yaramı kanattın kız...

bu önemli bir konuymuş ama. madem yaşayabilecektiniz orada keşke hiç sorun çıkarmasaydınız. gelir şimdilik evlenirsiniz sonra size zehir eder bulunduğunuz yeri. bu emek vermek olmuyo ki tam olarak. erkeklerin iş çevreleri oluyor. e evin maddi sorumluluğu da onlarda olduğu için, onların düzenine gitmek daha mantıklı. bir de erkekler gurur yapıyor böyle konuları bazen. hani hiç yaşamam asla filan deseniz, tamam derim. uygun değilsiniz o zaman derim. ama sırf denemek için yapmanız kötü olmuş.

şimdi geri adım attığınızda da he demek ki terk ettiğimde her dediğimi yapıyor der. bu sefer yaptıracağı her şey için bu metodu uygulayabilir. bu nedenle bir adım atmadan ya da ayrılıkla tehdit etmeden önce sonuçlarını iyice düşünmek lazım.

geri döner mi bilmiyorum. ben bi görüşmemi bitirmiştim ama kesin kararlı bitirdim. acısam da dönmedim şahsın iyiliği için. bana döneceksin diye mesajlar atıyodu ama çok şükür dönmedim. sonra evlendi o kişi.

bir başka görüştüğüm beni terk etmişti. hiç peşinden gidip yalvarmadım sonra geri dönüp o yalvarmıştı. sonradan yine olmadı bu sefer ben terk ettim.

kişisine göre değişir velhasılı. ama bence şu an üstüne gitmeniz ters tepebilir. kötü duruma düşebilirsiniz. ben olsam ya açık açık ben düşündüm taşındım, seni seviyorum, ve ayrılmak istemiyorum. sırf yaşayacağımız yer yüzünden seni kaybetmek istemiyorum der kabul ederim. yahut da hepten çıkarım hayatından yok olurum merak edip dönmesini beklerim. ama bu da riskli. yani o kişi evlenebilir de bu süreçte. her şeyi göze alarak yapmanız lazım bunu da.

karışık iş bilemedim...

umarım döner.. çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…