- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Bende arkadaslara katiliyorum kesinlikle arama ve ustune düsme sen onu merak edicegine birakta o seni merak.etsin napiyor nie aramiyor nasil ozlemiyor beni.diye o dusunsun...unutma kacan kovalanir ve suan sen kovaliyorsun...seviyorsa o da senin gibi dayanmaz bırak biraz kendi haline..gercekten seviyorsa o da dayanmaz mantikli olan bu ...konuştuk. mesaj attığımda cevap veriyor. geri dönmesi için ikna etmeye çalıştım hatta yalvardım resmen =( bu yüzden sıkıyomuşum. ama dayanamıyorum onsuzluğa
herkese merhabalar öncelikle.
8 yıllık güzel giden bi ilişkim vardı. evet sorunlarımız da vardı herşey filmlerdeki gibi mükkemmel değildi belki ama birbirimizi çok seviyorduk. seneye evlenmeyi düşünüyorduk. 2 hafta önce ayrıldık, bıraktı gitti beni hiç tereddüt etmeden vazgeçti benden. hiç hata yapmadım demiyorum ama bunu haketmedim ben.
gittikten sonra çok yalvardım çok özür diledim. lütfen gitme konuşalım halledebiliriz diye. ama nuh diyor peygamber demiyor. seni seviyorum ama artık birlikte olabileceğimize inanmıyorum seninle olamam yanında eskisi gibi rahat edemem diyor. mesaj attığımda falan cevap veriyor genelde ama ben atmasam o hiç atmıyor. nasıl dayanıyo nasıl özelemiyo anlamıyorum. benim içim içimi yiyo o kadar çok özledim ki onla konuşmayı onun sıcaklığını hissetmeyi.
bugün buluşmaya ikna ettim geldi yanıma. ama sanki eski o değil gibiydi. daha duygusuzdu. yoruldum sıkıldım bunaldım dedi. bana biraz zaman ver dedi. peki zaman verince nolcak dediğimde bilmiyorum ama böyle de olmuyo sıkıyosun beni dedi. normal konuşmak istersen konuşuruz ama bana geri dön deme daha kötü olcak dedi.
napcağımı bilmiyorum, çok kötüyüm. iki hafta oldu ayrılalı ama her geçen gün acısı daha da artıyo sanki. kalbime bıçak saplanmış gibi hissediyorum. sürekli ağlıyorum, bi türlü sakinleşemiyorum. herşeyimdi o benim. ondan başka kimsem yok. lütfen bi yol gösterin ne yapayım ben nasıl geçer bu acı?
ah ah seni kendime benzetimbende geçen sene bitirdim 8 yıllık ilişkimi çok zor oldu ama bitti.
benzer bir problemde bizde vardı. üstelük biz bir de nişanlı idik nişan attık hayatımın en zor dönemleri idi.
hala hayatıma kimseyi alamadımalamıyorum da.. yaramı kanattın kız...
Bakın hatalısınız. Madem orada da yaşarsınız neden buraya gel diyorsunuz ? Genelde kadınlar adamın yaşadığı şehre taşınıyor ve adamın orda işi var düzeni var. Tamam geçmiş ola bir hata yaptınız ama o adamın orada kafasını karıştıran bir bayan olabilir gibi geldi bana açıkçası siz de çok fazla sıkıyor üstüne gidiyorsunuz iyice kaçmış gitmiş. Yaşınız büyük ergenlik çağı da bitmiş yani adama yalvarıp yakarmak buluşmak için bu kadar ısrar edip mesajlar atmak çok yanlış. Siz Özür dilediniz dön dediniz dönmedi bir anda ortadan kaybolun. Face instagram vs kapatın demiyorum ya da telefonunuzun kapatmayın ama Sesiniz soluğunuz kesilsin paylaşım da yapmayın bir süre çok nadir yapın ama o da mesela Normal günlük bir paylaşım olsun laf sokmalı veya ortamlarda bir poz değil. Bakın biraz sabredin böyle ortadan kaybolunca o adam size gelecektir. Aradığında hemen atlamayın arayscağından eminim ondan bunu söylüyorum açmayın sonra geri dönersiniz meşguldum kusura bakma nasılsın diye cool bir konuşma stili edinin kendinize. Ne olmuş bu kıza ? Desin afallasın. Sallamaz olun yapıcı değil. Dediklerimi denerseniz yüzde 100 sonuç alacağınızdan eminimson bi kaç yıldır süren bir problemimiz vardı aslında. çalışmak için başka bi şehre gitti. ben de orda yaşamak istemediğimi söyledim. şu an da okulum var ve seneye bitiyo evlenmeyi planlıyoduk. evlenene kadar bişeyler bulacağını ve benim olduğum yere geleceğini söylemişti. en azından deneyeceğini yani. benim olduğum yer dediysem öyle peşimden sürüklüyorum gibi anlaşılmasın. ikimizde buralıyız bütün hayatımız boyunca burada yaşadık ailesi, önceki işi de burdaydı. ve şimdi gittiği yer küçük bi şehir. en son konuştuğumuzda yine bu konu yüzünden kavga ettik. sen benim için hiç bişey yapmıyosun gelcem dedin ama gelmiyosun dedim orda olcaksan ben yokum dedim. o da şu anda elimden gelen bu dedi. ve böyle bitti işte.
ben sadece benim için uğraştığını görmek istedim. sanki gelmek için hiç bişey yapmıyo gibiydi yoksa ben orda da yaşardım onunla. evet yanlış yaptım belki ben yokum dememem gerekirdi ama insanın bunca yıllık sevgilisinden vazgeçmesi bu kadar kolay mıydı
işin kötüsü zaten söyledim ona yaşayacağımız yer yüzünden seni kaybetmek istemiyorum diye. burda anlattığım gibi anlattım benim için bişeyler yapmanı istediğim için öyle dedim diye ama kabul etmedi.bu önemli bir konuymuş ama. madem yaşayabilecektiniz orada keşke hiç sorun çıkarmasaydınız. gelir şimdilik evlenirsiniz sonra size zehir eder bulunduğunuz yeri. bu emek vermek olmuyo ki tam olarak. erkeklerin iş çevreleri oluyor. e evin maddi sorumluluğu da onlarda olduğu için, onların düzenine gitmek daha mantıklı. bir de erkekler gurur yapıyor böyle konuları bazen. hani hiç yaşamam asla filan deseniz, tamam derim. uygun değilsiniz o zaman derim. ama sırf denemek için yapmanız kötü olmuş.
şimdi geri adım attığınızda da he demek ki terk ettiğimde her dediğimi yapıyor der. bu sefer yaptıracağı her şey için bu metodu uygulayabilir. bu nedenle bir adım atmadan ya da ayrılıkla tehdit etmeden önce sonuçlarını iyice düşünmek lazım.
geri döner mi bilmiyorum. ben bi görüşmemi bitirmiştim ama kesin kararlı bitirdim. acısam da dönmedim şahsın iyiliği için. bana döneceksin diye mesajlar atıyodu ama çok şükür dönmedim. sonra evlendi o kişi.
bir başka görüştüğüm beni terk etmişti. hiç peşinden gidip yalvarmadım sonra geri dönüp o yalvarmıştı. sonradan yine olmadı bu sefer ben terk ettim.
kişisine göre değişir velhasılı. ama bence şu an üstüne gitmeniz ters tepebilir. kötü duruma düşebilirsiniz. ben olsam ya açık açık ben düşündüm taşındım, seni seviyorum, ve ayrılmak istemiyorum. sırf yaşayacağımız yer yüzünden seni kaybetmek istemiyorum der kabul ederim. yahut da hepten çıkarım hayatından yok olurum merak edip dönmesini beklerim. ama bu da riskli. yani o kişi evlenebilir de bu süreçte. her şeyi göze alarak yapmanız lazım bunu da.
karışık iş bilemedim...
uzmanlar da aynen dedikleriniz diyor.Bitmemistir doner sana okadar uzun zamandir berabersiniz herseyden once aliskanlik oluyor birakmaz seni merak etme ama fazla ustune gitme mesaj atma arama sorma bunu ona bildirerek yapma ama yok "hoscakal bidaha mesaj atmam gibi" aniden yap seni merak edip illaki doncek
ay hadi inşallah dediğiniz gibi olur. zaten sosyal medyayı aktif olarak kullanan biri değilim de kendimi tutup bi süre mesaj da atmayacağımBakın hatalısınız. Madem orada da yaşarsınız neden buraya gel diyorsunuz ? Genelde kadınlar adamın yaşadığı şehre taşınıyor ve adamın orda işi var düzeni var. Tamam geçmiş ola bir hata yaptınız ama o adamın orada kafasını karıştıran bir bayan olabilir gibi geldi bana açıkçası siz de çok fazla sıkıyor üstüne gidiyorsunuz iyice kaçmış gitmiş. Yaşınız büyük ergenlik çağı da bitmiş yani adama yalvarıp yakarmak buluşmak için bu kadar ısrar edip mesajlar atmak çok yanlış. Siz Özür dilediniz dön dediniz dönmedi bir anda ortadan kaybolun. Face instagram vs kapatın demiyorum ya da telefonunuzun kapatmayın ama Sesiniz soluğunuz kesilsin paylaşım da yapmayın bir süre çok nadir yapın ama o da mesela Normal günlük bir paylaşım olsun laf sokmalı veya ortamlarda bir poz değil. Bakın biraz sabredin böyle ortadan kaybolunca o adam size gelecektir. Aradığında hemen atlamayın arayscağından eminim ondan bunu söylüyorum açmayın sonra geri dönersiniz meşguldum kusura bakma nasılsın diye cool bir konuşma stili edinin kendinize. Ne olmuş bu kıza ? Desin afallasın. Sallamaz olun yapıcı değil. Dediklerimi denerseniz yüzde 100 sonuç alacağınızdan eminim
ayrıldığım günün ertesi günlerinde hemen bir ingilizce kursuna yazıldım bulunduğum şehirden başka bir şehirde.. aklıma hiç getirmemeye çalıştım gelmedi mi tabiki de geldi ama ortam farklı yer farklı kendimi yoğun bir ders çalışma temposunun içine attım. normalde asosyal bir insanım şuanda öyleyim ama o dönem kendimi aştım yeni arkadaşlıklar edindim. haziran ayında ayrılmıştık. yaz dönemini tamamen kursa verdim. zaten en zoru o dönemdi. 3 ay sonra eve dönünce ailem üzülmesin diye belli etmemeye çalıştım. öyle öyle hafifledi. geçti mi diye sorarsan hayır geçmedi ama acısı azaltı.eğer geri dönmezse ben de uzunca bi süre kimseyi alabileceğimi düşünmüyorum zaten belki de hiç.
nasıl atlattınız o dönemi? ondan başka hiç bişey düşünemiyorum ben
Dalgami gectin yoksa gercekten mi diolar anlamadim :/uzmanlar da aynen dedikleriniz diyor.
Bence mesaj atma madem gitmek istiyor... düşündüm kararına saygı duyuyorum de ve hiç yazma dönerse senindir biraz sürünürken. ..
Bu arada yaşlarıniz kaç evlilik fikri erken mi diye düşündü acaba
çok emin konuştunuz yazdıklarınız benim son konum için de geçerli mi acaba 4 gündür ben de aramayı kestim soğudum sevgimi bitirdin dedi.Bakın hatalısınız. Madem orada da yaşarsınız neden buraya gel diyorsunuz ? Genelde kadınlar adamın yaşadığı şehre taşınıyor ve adamın orda işi var düzeni var. Tamam geçmiş ola bir hata yaptınız ama o adamın orada kafasını karıştıran bir bayan olabilir gibi geldi bana açıkçası siz de çok fazla sıkıyor üstüne gidiyorsunuz iyice kaçmış gitmiş. Yaşınız büyük ergenlik çağı da bitmiş yani adama yalvarıp yakarmak buluşmak için bu kadar ısrar edip mesajlar atmak çok yanlış. Siz Özür dilediniz dön dediniz dönmedi bir anda ortadan kaybolun. Face instagram vs kapatın demiyorum ya da telefonunuzun kapatmayın ama Sesiniz soluğunuz kesilsin paylaşım da yapmayın bir süre çok nadir yapın ama o da mesela Normal günlük bir paylaşım olsun laf sokmalı veya ortamlarda bir poz değil. Bakın biraz sabredin böyle ortadan kaybolunca o adam size gelecektir. Aradığında hemen atlamayın arayscağından eminim ondan bunu söylüyorum açmayın sonra geri dönersiniz meşguldum kusura bakma nasılsın diye cool bir konuşma stili edinin kendinize. Ne olmuş bu kıza ? Desin afallasın. Sallamaz olun yapıcı değil. Dediklerimi denerseniz yüzde 100 sonuç alacağınızdan eminim
aynı dertten muzdaribiz beni bunalttın tükettin sevgimi bitirdin dedi.ben şu an iyi değilim beklemeye geçtim.3 gün oldu umursadığı yok online oluyor whatsappta ama yazmıyor bakalım beklicem.hiç arayıp sormasam bir süre geri döner mi ?
ay inanın dalga geçmedim isterseniz araştırın internette ben bu aralar sürekli araştırıyprum konuma bakın anlarsınız ve inanın ben de beklemedeyim bugün 4.gün ses yokDalgami gectin yoksa gercekten mi diolar anlamadim :/
Bir süre değil artık ona mesaj atmayın o kendisi dönene kadar. Bakın siz şimdi yüz kere aradınız yalvardınız vs bir anda susunca adam Nerede bu diyim bile arar işte o aramada öyle bir etkileyici umursamaz ve güvenli bir tavır sergilemelisiniz ki tekrar arasın sizi. Ve telefonu da siz kapatın o kapatmadan. Yarım bırakın her şeyi. Size kendimden örnek vereyim 5 senelik ilişkim var geçen günlerde çok çok eski bir sevgilim epeyce peşimden koştu umursamadım sonrasında konuşurken muhabbetin tam ortasında benim işim var dedi beni öylece bıraktı kaç kez böyle muhabbetin en güzel yerinde yazmamaya başladı kendimi ona yazarken buldum erkek arkadaşıma deli gibi aşığım ama o çocuk öyle yaparak kazanmış oldu anlatabilmişimdir umarım.ay hadi inşallah dediğiniz gibi olur. zaten sosyal medyayı aktif olarak kullanan biri değilim de kendimi tutup bi süre mesaj da atmayacağım
Dediğini yaptırmak içindir yaptıklarıhiç sesini çıkarma mesaj atma yalvarma bak nasıl şaşırıcak ve arıyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?