8 yıllık ilişkim bitti, çok kötüyüm..

konuştuk. mesaj attığımda cevap veriyor. geri dönmesi için ikna etmeye çalıştım hatta yalvardım resmen =( bu yüzden sıkıyomuşum. ama dayanamıyorum onsuzluğa
Bende arkadaslara katiliyorum kesinlikle arama ve ustune düsme sen onu merak edicegine birakta o seni merak.etsin napiyor nie aramiyor nasil ozlemiyor beni.diye o dusunsun...unutma kacan kovalanir ve suan sen kovaliyorsun...seviyorsa o da senin gibi dayanmaz bırak biraz kendi haline..gercekten seviyorsa o da dayanmaz mantikli olan bu ...

Ben sevgilimden ayrılsam benim sevgilim de geri dön mesajları atıp sürekli arasa konuşmaya çalışsa bende daralırım. Ben kafamı dinleyim nasıl olsa beni hala deli gibi seviyor bir şey olmaz gezeyim tozayım kendime geleyim açılayım derim. Ama bana mesaj atmayı kesse "noluyoruz ya" deyip yusuf yusuf olurdum tabi gerçekten seviyor isem..Sana sevgisi bitmişse geri dönüş olmaz, sevgisinden eminsen zaten elbet geri dönecektir. İnsan sevdiği eşyasından bile vazgeçemiyor 8 yıldır sevdiğinden nasıl vazgeçsin bir anda..Bu 8 yıl onu yormuştur, çok boğmuşsan kafasını dinlemek istiyor. Bence ona izin ver...

İki yıl önce aynısını ben yaşamıştım. Ama bizde sebep kıskançlıktı. Genelde ben kıskanırdım işinden ötürü. Oda bunalıp beni en zor zamanımda bırakmıştı. Ki bizim de ilişkimiz çok kuvvetli diye biliridm ben. Ben de çok çabaladım ama istemedi bunaldım dedi,o dedi, bu dedi ve o şekilde bitti. Ben elimden geleni yaptım içim rahat dedim çekildim köşeme. 6 ay sonra geldi bin pişman bir şekilde. Kabul ettim mi? hayır.

Gideni azat ediceksin. Kal demekle olmuyor. Aksine gururu okşanıyor, vazgeçilmezim diyor, ben şimdi ayrılsam gezsem tozsam keyfimi çıkarsam bak bu yine bekleyecek diyor. Kesin ve net kabullenmiş gibi görünün ve hiç sesinizi çıkarmayın sabredin dönecek

eğer geri dönmezse ben de uzunca bi süre kimseyi alabileceğimi düşünmüyorum zaten belki de hiç.
nasıl atlattınız o dönemi? ondan başka hiç bişey düşünemiyorum ben

Bakın hatalısınız. Madem orada da yaşarsınız neden buraya gel diyorsunuz ? Genelde kadınlar adamın yaşadığı şehre taşınıyor ve adamın orda işi var düzeni var. Tamam geçmiş ola bir hata yaptınız ama o adamın orada kafasını karıştıran bir bayan olabilir gibi geldi bana açıkçası siz de çok fazla sıkıyor üstüne gidiyorsunuz iyice kaçmış gitmiş. Yaşınız büyük ergenlik çağı da bitmiş yani adama yalvarıp yakarmak buluşmak için bu kadar ısrar edip mesajlar atmak çok yanlış. Siz Özür dilediniz dön dediniz dönmedi bir anda ortadan kaybolun. Face instagram vs kapatın demiyorum ya da telefonunuzun kapatmayın ama Sesiniz soluğunuz kesilsin paylaşım da yapmayın bir süre çok nadir yapın ama o da mesela Normal günlük bir paylaşım olsun laf sokmalı veya ortamlarda bir poz değil. Bakın biraz sabredin böyle ortadan kaybolunca o adam size gelecektir. Aradığında hemen atlamayın arayscağından eminim ondan bunu söylüyorum açmayın sonra geri dönersiniz meşguldum kusura bakma nasılsın diye cool bir konuşma stili edinin kendinize. Ne olmuş bu kıza ? Desin afallasın. Sallamaz olun yapıcı değil. Dediklerimi denerseniz yüzde 100 sonuç alacağınızdan eminim

Bence mesaj atma madem gitmek istiyor... düşündüm kararına saygı duyuyorum de ve hiç yazma dönerse senindir biraz sürünürken. ..
Bu arada yaşlarıniz kaç evlilik fikri erken mi diye düşündü acaba

işin kötüsü zaten söyledim ona yaşayacağımız yer yüzünden seni kaybetmek istemiyorum diye. burda anlattığım gibi anlattım benim için bişeyler yapmanı istediğim için öyle dedim diye ama kabul etmedi.

hiç arayıp sormasam bir süre geri döner mi ?[/QUOTE]
aynı dertten muzdaribiz beni bunalttın tükettin sevgimi bitirdin dedi.ben şu an iyi değilim beklemeye geçtim.3 gün oldu umursadığı yok online oluyor whatsappta ama yazmıyor bakalım beklicem.
en iyi çözüm ortadan toz olmak istersen destek olalım birbirimize burda sabretmek zor.damarlarınız iplik iplik sökülse de 4 -5 hafta bekleyin aramayın sessizliğe gömülün diyorlar.

uzmanlar da aynen dedikleriniz diyor.

ay hadi inşallah dediğiniz gibi olur. zaten sosyal medyayı aktif olarak kullanan biri değilim de kendimi tutup bi süre mesaj da atmayacağım

eğer geri dönmezse ben de uzunca bi süre kimseyi alabileceğimi düşünmüyorum zaten belki de hiç.
nasıl atlattınız o dönemi? ondan başka hiç bişey düşünemiyorum ben
ayrıldığım günün ertesi günlerinde hemen bir ingilizce kursuna yazıldım bulunduğum şehirden başka bir şehirde.. aklıma hiç getirmemeye çalıştım gelmedi mi tabiki de geldi ama ortam farklı yer farklı kendimi yoğun bir ders çalışma temposunun içine attım. normalde asosyal bir insanım şuanda öyleyim ama o dönem kendimi aştım yeni arkadaşlıklar edindim. haziran ayında ayrılmıştık. yaz dönemini tamamen kursa verdim. zaten en zoru o dönemdi. 3 ay sonra eve dönünce ailem üzülmesin diye belli etmemeye çalıştım. öyle öyle hafifledi. geçti mi diye sorarsan hayır geçmedi ama acısı azaltı.

çok emin konuştunuz yazdıklarınız benim son konum için de geçerli mi acaba 4 gündür ben de aramayı kestim soğudum sevgimi bitirdin dedi.

hiç arayıp sormasam bir süre geri döner mi ?
aynı dertten muzdaribiz beni bunalttın tükettin sevgimi bitirdin dedi.ben şu an iyi değilim beklemeye geçtim.3 gün oldu umursadığı yok online oluyor whatsappta ama yazmıyor bakalım beklicem.
en iyi çözüm ortadan toz olmak istersen destek olalım birbirimize burda sabretmek zor.damarlarınız iplik iplik sökülse de 4 -5 hafta bekleyin aramayın sessizliğe gömülün diyorlar.[/QUOTE]

şu an bi desteğe öyle çok ihtiyacım var ki zaten. dayanamayıp yazıyorum yine. o yüzden yazdım buraya derdimi. hem biraz rahatlamak hem de akıl almak için..

Acı azalıyor ve emin olun acı kalmıyor bitiyor hatta... Bu hayatta en önemli şey sizsiniz bi erkek olmadan da gayet yapabilirsiniz buna inanın onsuz da herseyi yapabileceğinize ve yaşınız daha çok genç siz aramayın sormayın kafasında bitmeDigi sürece geri gelecektir ama dönmese de üzülmeyin bazı şeyleri evlenmeden gördüğünüz için şansılisinz.... farklı ilgi alanları ve uğraşlar bulun onu düşünmeyecek şeyler

ay hadi inşallah dediğiniz gibi olur. zaten sosyal medyayı aktif olarak kullanan biri değilim de kendimi tutup bi süre mesaj da atmayacağım
Bir süre değil artık ona mesaj atmayın o kendisi dönene kadar. Bakın siz şimdi yüz kere aradınız yalvardınız vs bir anda susunca adam Nerede bu diyim bile arar işte o aramada öyle bir etkileyici umursamaz ve güvenli bir tavır sergilemelisiniz ki tekrar arasın sizi. Ve telefonu da siz kapatın o kapatmadan. Yarım bırakın her şeyi. Size kendimden örnek vereyim 5 senelik ilişkim var geçen günlerde çok çok eski bir sevgilim epeyce peşimden koştu umursamadım sonrasında konuşurken muhabbetin tam ortasında benim işim var dedi beni öylece bıraktı kaç kez böyle muhabbetin en güzel yerinde yazmamaya başladı kendimi ona yazarken buldum erkek arkadaşıma deli gibi aşığım ama o çocuk öyle yaparak kazanmış oldu anlatabilmişimdir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…