8 yıllık ilişkim bitti, çok kötüyüm..

ay inanın dalga geçmedim isterseniz araştırın internette ben bu aralar sürekli araştırıyprum konuma bakın anlarsınız ve inanın ben de beklemedeyim bugün 4.gün ses yok

Uzulme inandim ben uzmanlarda oyle dior diyince dalga gectin sandim :) insallah doner sıkmayin caninizi hakkinizda hayirlisi olsun.buarada beklmeye devam merak edip donucek denenmistir.

çok emin konuştunuz yazdıklarınız benim son konum için de geçerli mi acaba 4 gündür ben de aramayı kestim soğudum sevgimi bitirdin dedi.
Konunuza siz diyince baktım siz de adamı çok sıkmışsınız bakın yine kendimden örnek vericem benim erkek arkadaşım da çok tehlikeli bir mesleğe sahip ve o stres içinde beni aradığında tek istediği şey huzur. Ben ona vıdı vıdı yapınca o kadar berbat oluyor ki o bana laf ediyor ben ona iş dallanıp budaklanıyor ben burada canım la uğraşıyorum sen ne yapıyorsun diyor. Ama pohpohlayıp güzel samimi konuştuğumda o kendisi bana çok çok iyi davranıyor ve erkekler böyle kendilerine huzur veren pohpohlayan kadınla gelecek istiyorlar dahs evlenmeden dırdır yapanı değil
Adama huzur verin mutluluk verin

çok teşekkür ederim mesaja cevap verdiğiniz içn.evet artık aklım başıma geldi ama adam yazmıyor 4 gün oldu ben de gurur yaptım yazmıyorum.yeniden başlasak her şey düzelecek oysa döner mi sizce

çok teşekkür ederim mesaja cevap verdiğiniz içn.evet artık aklım başıma geldi ama adam yazmıyor 4 gün oldu ben de gurur yaptım yazmıyorum.yeniden başlasak her şey düzelecek oysa döner mi sizce
Dediğim gibi siz de ortadan kaybolun insanoğlu bu merak eder Hayrola ortada yok bir arayayım diye yoklamak için de olsa arar veya yazar ama yazdığında arkadaşa dediğim gibi umursamaz olun.

Evet esim mesela hosuma gitmeyen bisi soyluyodi aniden ne mesaj attim ne aradim normalde onun benden bekledigi sinirlenip sen bana nasil bunu dersin diye tepki vermemdi ama onu yapmadim aileme kadar arayip nerde oldimi soruyodu nisanliykende oyleydi cokkk denendi :) biraz daha sabredin seviyosa sizi gercekten merak edip arar

Erkeklerin "sıkıldım" lafi o kadar itici geliyor ki. . Insan sevdiginden sevdigi insanla vakit gecirmekten sıkılmamali. Sorunlar illa ki olur onemli olan bu sorunlarin ustesindrn gelmek, yapici olmak. Bi kadin iliskinin uzerinden ellerini cektigi an iliski duruyorsa o adam adam degildir ve beklenti de olmamali. Konu sahibi sakinliginizi takinin.. siz de sesiz kalin bakalim. Suan duygusal dusunuyorsunuz bir de mantikli dusunmeye calisin sorunlar uzerine. Belki boylesi daha hayirlidir kimbilir..

Ay yok o pohpohlama da adamina göre. Ben de bi deneyeyim demistim öküzün birinde. Resmen g..tü kalkti. Ben ne oldum falan oldu. Sonra ben de kalkan g..tüne tekmeyi vurdum

Madem onun oldugu yerde de yasarsin neden ben yokum dedin o zaman.
Simdi bekle bakalim.sabirla..belki doner

Ay yok o pohpohlama da adamina göre. Ben de bi deneyeyim demistim öküzün birinde. Resmen g..tü kalkti. Ben ne oldum falan oldu. Sonra ben de kalkan g..tüne tekmeyi vurdum
Benim kastettiğim sağlam temelleri olan ilişkiler için. Bayan evlenme niyetimiz vardı demiş. Her sevgilinin de poposu kaldırılmaz. Ama genelde sen benim erkeğimsin işte gurur duyuyorum şu bu diye konuşunca hoşlarına gidip yumuşuyorlar

Neden ayrıldınız peki bu kadar yıl sonra ayrılmak istemesinin sebebi ne bunu sordun mu ?

Neden ayrıldınız peki bu kadar yıl sonra ayrılmak istemesinin sebebi ne bunu sordun mu ?
Bunu onceki sayfalarda anlattım ama size de ozet geciyim. Onun yaşadığı sehirde yasamak istemedim oradaysan ben yokum dedim. Aslında sadece benim icin biseyler yapsın benim oldugum yere gelemese de en azından ugrassn istemsitim. O da yoksan yolun acık olsun dedi kısaca boyle..

Hm biraz da sizden kaynaklanmış aslında bu ayrılık o şehr-i tercih etmeme sebebiniz neydi peki ? Ve mecbur muydu orada yasamaya

Hm biraz da sizden kaynaklanmış aslında bu ayrılık o şehr-i tercih etmeme sebebiniz neydi peki ? Ve mecbur muydu orada yasamaya

Evet ben hatalıyım zaten ve bunun icin cok da ozur diledim ama onun benden bi anda vazgecebilmesi cok icime oturdu.
Mecburdu. Kucuk bi sehir orası ve benim isim muhtemelen burada olacak her gun iki saat git gel yapmak zorunda kalacağım. Benim ailem de onun ailesi de burada. Ve genel olarak imkanlar daha fazla

Rest çekmişsiniz ve beklemediğiniz şekilde bunu görmüş.
Bir şeyler kopup kırılınca yalvarmak çözüm olmuyor
Bırakın kafasını dinlesin biraz. Döneceği varsa döner zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…