- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
ay inanın dalga geçmedim isterseniz araştırın internette ben bu aralar sürekli araştırıyprum konuma bakın anlarsınız ve inanın ben de beklemedeyim bugün 4.gün ses yok
Uzulme inandim ben uzmanlarda oyle dior diyince dalga gectin sandim :) insallah doner sıkmayin caninizi hakkinizda hayirlisi olsun.buarada beklmeye devam merak edip donucek denenmistir.[/QUOTE
internette sürekli video izleyip kendimi motive etmeye çalışıyorum aniden toz oldum ortadan önce bayağı bir yalvardım tabi ama sonra aniden kestim hiç mi merak etmiyor hiç mi özlemiyor yazmıyor.
denenmiştir dediniz sizin de mi böyle bir durumunuz oldu döndü mü sonradan?
Konunuza siz diyince baktım siz de adamı çok sıkmışsınız bakın yine kendimden örnek vericem benim erkek arkadaşım da çok tehlikeli bir mesleğe sahip ve o stres içinde beni aradığında tek istediği şey huzur. Ben ona vıdı vıdı yapınca o kadar berbat oluyor ki o bana laf ediyor ben ona iş dallanıp budaklanıyor ben burada canım la uğraşıyorum sen ne yapıyorsun diyor. Ama pohpohlayıp güzel samimi konuştuğumda o kendisi bana çok çok iyi davranıyor ve erkekler böyle kendilerine huzur veren pohpohlayan kadınla gelecek istiyorlar dahs evlenmeden dırdır yapanı değilçok emin konuştunuz yazdıklarınız benim son konum için de geçerli mi acaba 4 gündür ben de aramayı kestim soğudum sevgimi bitirdin dedi.
çok teşekkür ederim mesaja cevap verdiğiniz içn.evet artık aklım başıma geldi ama adam yazmıyorKonunuza siz diyince baktım siz de adamı çok sıkmışsınız bakın yine kendimden örnek vericem benim erkek arkadaşım da çok tehlikeli bir mesleğe sahip ve o stres içinde beni aradığında tek istediği şey huzur. Ben ona vıdı vıdı yapınca o kadar berbat oluyor ki o bana laf ediyor ben ona iş dallanıp budaklanıyor ben burada canım la uğraşıyorum sen ne yapıyorsun diyor. Ama pohpohlayıp güzel samimi konuştuğumda o kendisi bana çok çok iyi davranıyor ve erkekler böyle kendilerine huzur veren pohpohlayan kadınla gelecek istiyorlar dahs evlenmeden dırdır yapanı değil
Adama huzur verin mutluluk verin
Dediğim gibi siz de ortadan kaybolun insanoğlu bu merak eder Hayrola ortada yok bir arayayım diye yoklamak için de olsa arar veya yazar ama yazdığında arkadaşa dediğim gibi umursamaz olun.çok teşekkür ederim mesaja cevap verdiğiniz içn.evet artık aklım başıma geldi ama adam yazmıyor4 gün oldu ben de gurur yaptım yazmıyorum.yeniden başlasak her şey düzelecek oysa döner mi sizce
aynen öyle yapıcam çok teşekkürler :)Dediğim gibi siz de ortadan kaybolun insanoğlu bu merak eder Hayrola ortada yok bir arayayım diye yoklamak için de olsa arar veya yazar ama yazdığında arkadaşa dediğim gibi umursamaz olun.
Ay yok o pohpohlama da adamina göre. Ben de bi deneyeyim demistim öküzün birinde. Resmen g..tü kalkti. Ben ne oldum falan oldu. Sonra ben de kalkan g..tüne tekmeyi vurdumKonunuza siz diyince baktım siz de adamı çok sıkmışsınız bakın yine kendimden örnek vericem benim erkek arkadaşım da çok tehlikeli bir mesleğe sahip ve o stres içinde beni aradığında tek istediği şey huzur. Ben ona vıdı vıdı yapınca o kadar berbat oluyor ki o bana laf ediyor ben ona iş dallanıp budaklanıyor ben burada canım la uğraşıyorum sen ne yapıyorsun diyor. Ama pohpohlayıp güzel samimi konuştuğumda o kendisi bana çok çok iyi davranıyor ve erkekler böyle kendilerine huzur veren pohpohlayan kadınla gelecek istiyorlar dahs evlenmeden dırdır yapanı değil
Adama huzur verin mutluluk verin
Madem onun oldugu yerde de yasarsin neden ben yokum dedin o zaman.başka biri olduğunu düşünmüyorum. tartıştık. işiyle alakalı bir durum var. başka bi şehirde çalışıyo. bende orda yaşamak istemediğimi en başından beri söyledim ona. zaman zaman bunun için tartışıyoduk zaten. ben benim olduğum şehirde bi iş bulmaya çalışmamakla suçladım onu. çünkü gerçekten hiç uğraşmıyo gibiydi. sonunda eğer ordaysan ben yokum dedim. son sözün mü dedi evet dedim. o da tamam kendine iyi bak o zaman dedi ve gitti. oysa ben ayrılmak istememiştim sadece benim için bişeyler yaptığını uğraştığını bilmek istedim. onun olduğu yerde de yaşardım zaten yarım saatlik bi yer. çok pişmanım ve canım acıyo.
hiç arayıp sormasam bir süre geri döner mi ?
Benim kastettiğim sağlam temelleri olan ilişkiler için. Bayan evlenme niyetimiz vardı demiş. Her sevgilinin de poposu kaldırılmaz. Ama genelde sen benim erkeğimsin işte gurur duyuyorum şu bu diye konuşunca hoşlarına gidip yumuşuyorlarAy yok o pohpohlama da adamina göre. Ben de bi deneyeyim demistim öküzün birinde. Resmen g..tü kalkti. Ben ne oldum falan oldu. Sonra ben de kalkan g..tüne tekmeyi vurdum
Bunu onceki sayfalarda anlattım ama size de ozet geciyim. Onun yaşadığı sehirde yasamak istemedim oradaysan ben yokum dedim. Aslında sadece benim icin biseyler yapsın benim oldugum yere gelemese de en azından ugrassn istemsitim. O da yoksan yolun acık olsun dedi kısaca boyle..Neden ayrıldınız peki bu kadar yıl sonra ayrılmak istemesinin sebebi ne bunu sordun mu ?
Hm biraz da sizden kaynaklanmış aslında bu ayrılık o şehr-i tercih etmeme sebebiniz neydi peki ? Ve mecbur muydu orada yasamayaBunu onceki sayfalarda anlattım ama size de ozet geciyim. Onun yaşadığı sehirde yasamak istemedim oradaysan ben yokum dedim. Aslında sadece benim icin biseyler yapsın benim oldugum yere gelemese de en azından ugrassn istemsitim. O da yoksan yolun acık olsun dedi kısaca boyle..
Hm biraz da sizden kaynaklanmış aslında bu ayrılık o şehr-i tercih etmeme sebebiniz neydi peki ? Ve mecbur muydu orada yasamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?