Aldatma varsa tamam ama ilişki pat diye bu noktaya gelmesi için bence nedenler olması lazım.
Konu sahibinin mesela 7 yıl evlenmek için bekledim demesi de aciz bir duruma sokmuş kendisini.
bu tür psikolojiler ilişkilerde kabul edicilik anlamını taşır. Aldatıp geri dönseydi kesinlikle affederdi konu sahibi.
Elbette her seven insan evlenmek ister. Ama hayat filmlerdeki kadar pembe değil. Perili bir aşk masalı olmuyor. Daha trajik olaylar duyuyoruz. Karnında doğmamış çocukla tek kaldığı, kucağında 1 aylık çocuğuyla…Aldatma olduğu için herkes bu şekilde yükleniyor zaten.
Ayrıca 7 yıl az bir zaman değil. Kimse gönlünü eğlendirmek için 7 yıl birini hayatında tutmaz. Çok klişe bir laf olacak ama her genç kız sevdiği insanlar evlenmek ister. Konu sahibi de sevmiş ki 7 yıl beklemiş evlenmek için.
Biraz sertsin bu konu da sen.
Affeder mi etmez mi orasını bilemem ortada konu sahibine yapılmış çok büyük haksızlık ve adilik var. Bu adiliği de sevdiği adam kadar hem cinsi de yapmış.
Elbette her seven insan evlenmek ister. Ama hayat filmlerdeki kadar pembe değil. Perili bir aşk masalı olmuyor. Daha trajik olaylar duyuyoruz. Karnında doğmamış çocukla tek kaldığı, kucağında 1 aylık çocuğuyla…
Her hikaye kendince acı ama bence bir yerinden tutunmak lazım hayata. Sorgulamaktan öte hayır aramak lazım.
Zaten ilahi adalet hak hukuk meselesini halleder. Ben buna çok güveniyorum.
ve belki daha hayırlı bir başlangıç..Kesinlikle haklısın.
Zaten olay çok yeni olduğu için de konu sahibinin canının acıması çok normal.
Zaman herşeyin ilacı. Her bitiş, yeni bir başlangıçtır aslında.
ALLAH ERGEÇ HESABINI SORAR ...BENCE ALLAH DUA ETMELİSİN VARDIR HERŞEYDE BİR HAYIR VARnerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım
Bu da yanlış bir yaklaşım bence.ALLAH ERGEÇ HESABINI SORAR ...BENCE ALLAH DUA ETMELİSİN VARDIR HERŞEYDE BİR HAYIR VAR
8 yıl çok uzun bir süre. Bir de bu olayı karşı taraftan dinlemek lazım. Bazen kızlar bitmiş ilişkileri uzatmak için çok çaba sarfediyorlar. Sizinki de böyle bir durum olabilir mi? Bittiğini kabullenmediğiniz, sorunlu bir ilişki yaşamış olabilir misiniz son zamanlarda?
Çok geçerli nedenler yoksa bir ilişkiyi 8 yıl hiç bir değişiklik olmadansürdürmek pek mantıklı değil çünkü.
Ah konusunda bir şey denmez bence karşı taraf da dinlenmediği sürece.
8 yıl çok uzun bir süre. Bir de bu olayı karşı taraftan dinlemek lazım. Bazen kızlar bitmiş ilişkileri uzatmak için çok çaba sarfediyorlar. Sizinki de böyle bir durum olabilir mi? Bittiğini kabullenmediğiniz, sorunlu bir ilişki yaşamış olabilir misiniz son zamanlarda?
Çok geçerli nedenler yoksa bir ilişkiyi 8 yıl hiç bir değişiklik olmadansürdürmek pek mantıklı değil çünkü.
Kesin mi bilmiyorum konu sahibinin yazdıklarına göre yorum yapıyoruz. Uzun süren ilişkilerin çok azı evlilikle sonuçlanıyor zaten adam normal bir şekilde ayrılıp 2 ay içinde başkası ile sözlenseydi size %100 hak verirdim aldatmışsa ah almıştır diye düşünüyorum.
Peki sana göre neden seninle sözlenmedi de onu seçti?ayrılık olmadı bırgun oncesınde bıle senı sevıyorum sensız yapamam ben dıyordu
Elbette 50 yıllık evlilikler bitiyor. Herşeye rağmen hayat devam ediyor ama kızı alırsın karşına; '"bak Gülşah evet 8 senedir beraberiz ama bu iş yürümeyecek. Ben kafam da bu ilişkiyi bitirdim. Benden sana yar olmaz artık. 8 yıl iyi kötü çok günler geçirdik Allah yolunu açık etsin hakkını helal et. demek var!"
Birde kızı aldatıp şerefsizlik yapıp ortada bırakmak var.
Sence bu ah almak değil de nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?