8 yıllık sevgılım benı 2 aydır tandıgı kızla aldatıp sözlendi ne yapacam

Aldatma olduğu için herkes bu şekilde yükleniyor zaten.
Ayrıca 7 yıl az bir zaman değil. Kimse gönlünü eğlendirmek için 7 yıl birini hayatında tutmaz. Çok klişe bir laf olacak ama her genç kız sevdiği insanlar evlenmek ister. Konu sahibi de sevmiş ki 7 yıl beklemiş evlenmek için.
Biraz sertsin bu konu da sen.
Affeder mi etmez mi orasını bilemem ortada konu sahibine yapılmış çok büyük haksızlık ve adilik var. Bu adiliği de sevdiği adam kadar hem cinsi de yapmış.

cok duydugumuz bısey degıl
demekkı 8 seneye o sızın kadar anlam yuklememıs

Bazen seven insan aslında karakter ortada olmasına rağmen aşktan kör olduğu için göremez bazı şeyleri gün gelirde böyle üçüncü şahıslar araya girince tokat gibi vurur bence sen su an sevinmelisin ya senle sözlenip ya da nişanlanıp o kız için bi anda terk etseydi işler daha resmiyete binip de herkes bunu öğrendiği zaman emin ol daha zor olurdu sen unutsan da çevren ınutturmazdı tabi kolay değil uzun bir süre beraberlikten sonra bunu yaşamak insan neden der ama şöyle düşün o seni hiç hak etmemiş böyle bi insan karakter olarak hayatında biri varken başkasına bakma eğilimi hep var demektir evlendiği insana da gayet rahat bi şekilde yapar bunu bırak o kız düşünsün üstelik onun aldatma huyunu biliyo ve bi ömür bunun korkusu olacak aralarında ve son sözüm bi insana verilecek en büyük ceza onu umursamamaktır allah karşına vicdanlı insanlar çıkarsın

Son düzenleme:
Elbette her seven insan evlenmek ister. Ama hayat filmlerdeki kadar pembe değil. Perili bir aşk masalı olmuyor. Daha trajik olaylar duyuyoruz. Karnında doğmamış çocukla tek kaldığı, kucağında 1 aylık çocuğuyla…

Her hikaye kendince acı ama bence bir yerinden tutunmak lazım hayata. Sorgulamaktan öte hayır aramak lazım.

Zaten ilahi adalet hak hukuk meselesini halleder. Ben buna çok güveniyorum.

Kesinlikle haklısın.
Zaten olay çok yeni olduğu için de konu sahibinin canının acıması çok normal.
Zaman herşeyin ilacı. Her bitiş, yeni bir başlangıçtır aslında.

Bence o kız 2 aylık falan değil. Kandırılmış ve aldatılmışsın..

benim anlamadığım 8 yıllık sevgilim diyosun nasıl seni seviyorum bile demedi sana? k

Kesinlikle haklısın.
Zaten olay çok yeni olduğu için de konu sahibinin canının acıması çok normal.
Zaman herşeyin ilacı. Her bitiş, yeni bir başlangıçtır aslında.
ve belki daha hayırlı bir başlangıç..
Biz bazen içinde bulunduğumuz durumun farkında olamıyoruz. Yani hayallerimiz gibi olmasını istiyoruz. Biraz kaderci bir yaklaşım olsa da benim inancıma göre Allah hayırlısını ve hayırsızını bilir ve ona göre verir. O yüzden zaten "hayır gördüklerinizde şer; şerde hayır arayın" demişlerdir.

konu sahibi ben insanların sonradan baskalarına ılgı duymalarını kabul edebılırım bır noktada
sen bundan sonra degısmeyenı ara

ALLAH ERGEÇ HESABINI SORAR ...BENCE ALLAH DUA ETMELİSİN VARDIR HERŞEYDE BİR HAYIR VAR

ALLAH ERGEÇ HESABINI SORAR ...BENCE ALLAH DUA ETMELİSİN VARDIR HERŞEYDE BİR HAYIR VAR
Bu da yanlış bir yaklaşım bence.
7 yıl boyunca kim kime ne yaptı bilmiyoruz ki.
aldatılma var ama detaylarını da bilmiyoruz.
Bence herkes yaptığıyla kalsın...İlahi terazi şaşmaz haksız olana karşı ama o her zaman görünen taraf da değildir. Bu da genel bir yaklaşım. Konu sahibine özel bir yorum değil.

arkadasşlar

bitmiş bir ilişki değildi yada bana yansıtmadı ama ekim sonu aılenle konus adını koyalım dıyordu ama ben okuyorm o calısıyordu ondan dolayı ertelendi hep ailesi beni istemiyordu ben insaat mühendisi olacam oglu işçi onuep ezecem diye düşünüyordu ama bızım aramızda heps evlilik mevzusu vardı kabullenmıstı aılesıde. ama bana bırkere bıle aldatmıs olmasına ragmen SENI SEVMIYORUM BITSIN demedı tam dersı ogrendım aradım acmadı telefınlarımı mesaj atmıs hayatım da kımse yok kımseyıde sevmıyorum diye kafam karısık falan yazmıs. bekar evınde kalıor zaten memleketıden uzakta.. ama sureklı konusuorduk ogrenmeden bırgun once bıle ben senden baskasıyla evlenemem sen benım cocuklugumsun ben sensın ne yaparm dıyordu bana ama suan baskasıyla evlenıyorlar kafayı yıcem bunu bana nasıl yapabıldı..
bitm

arkadasşlar

bitmiş bir ilişki değildi yada bana yansıtmadı ama ekim sonu aılenle konus adını koyalım dıyordu ama ben okuyorm o calısıyordu ondan dolayı ertelendi hep ailesi beni istemiyordu ben insaat mühendisi olacam oglu işçi onuep ezecem diye düşünüyordu ama bızım aramızda heps evlilik mevzusu vardı kabullenmıstı aılesıde. ama bana bırkere bıle aldatmıs olmasına ragmen SENI SEVMIYORUM BITSIN demedı tam dersı ogrendım aradım acmadı telefınlarımı mesaj atmıs hayatım da kımse yok kımseyıde sevmıyorum diye kafam karısık falan yazmıs. bekar evınde kalıor zaten memleketıden uzakta.. ama sureklı konusuorduk ogrenmeden bırgun once bıle ben senden baskasıyla evlenemem sen benım cocuklugumsun ben sensın ne yaparm dıyordu bana ama suan baskasıyla evlenıyorlar kafayı yıcem bunu bana nasıl yapabıldı..
bitm

arkadasşlar

bitm

ayrılık olmadı bırgun oncesınde bıle senı sevıyorum sensız yapamam ben dıyordu

niye 8 yıl bekledin ki yaşınız mı küçüktü 8 yıl yhaa dile kolay benım okulda bı bayan vardı 11 yıl çıkmışlar herseyı de yapmıslar kız elı mahkum beklıo ama adam aldı sonunda sonra da bı guzel aldattı hemde kızın kendı evlılık yataklarında o kurtulamadı ama sen kurtulmussun şükür etmeyi unutma

işte bu cok dogru ben yıllarca bekledım aldatılmama ragmeım rdn bana kalkıp hayatımda baskası var demedı facebookda falan öğrendm resımlerı falan gordum sok oldum gunlerdır aglıyorum cok butuk acı buyuk bı bosluga düştüm ALLAH tan tek istediğim benım cektıgm acıların aynsını cekmesı belkı ıcımdekı acı oyle dıner suan benım hayallerımın baskasını yasamasıda cok kötü

uuuffffff cok zor ya, ama inan canim benim gercekten ne yapsanda nafile. Insani öldürmeyen dert güclendirirmis. Hepimizde ask acisi yasadik, bazilari bir sene bazilari senin gibi 8 sene ve öyleleride varki adamalar 40 senedir evli, Adam artik seni sevmiyorum diyebiliyor, veya kadin. Yani bu hayatin kurali öyle hic bir seyden emin olamayiz. Su an bile yarinin bize ne getirecegi belli degil, belki karsina daha cok sevdigin ve begendigin birisi cikacak.
Tabiki cok aci, tabiki cok zor ama herkes gibi sende bu hayatin aci ve Tatli yanini göreceksin, su an cok aci ama bilki her Zaman aydinlik geliyor karanligin ardindan. Sakin arama etme, dönüsü yok cünkü. okuluna konsantre ol, meslegini eline al, Calis, ayaklari üzerinde dur.....ooohhhhooo daha ne delikanlilar var bu dünyada, sadece o degil bir tek erkek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…