8 yıllık sevgılım benı 2 aydır tandıgı kızla aldatıp sözlendi ne yapacam

ben inatla bu kızın da kalıcı olduğunu sanmıyorum.

ya arasa geri dönse ne olacak ki?
burada verilen tavsiyeleri dinle, kurtulduğuna şükret.

kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz.
sorunun cevabı bu, ama artık geri döner mi , ahım tutar mı diye düşünmekten vaz geç.
sana zarar sadece.

EVT GENEL BİR YAKLAŞIM..NE DİYEYİM Kİ ..7 YILLIK İLİŞKİSİNİ 2 AYLIK BİRİNDEN DOLAYI BİTİREN BİR ADAMDAN KURTULMUŞ ŞÜKRETMELİ ..

ben inatla bu kızın da kalıcı olduğunu sanmıyorum.

aynen.
zaten ya 2 aylık değil, ya koca meraklısı. evleneyim de nasıl olursa olsun diyen bir tip.

ama konu sahibinin de hala " merak ediyorum bu durumda olup geri dönen var mı" diye araştırması fena.
mümkünse dönmesin hiç, yaşın ufak belli ki .
zararın neresinden dönersen kar.

Allah aşkınaaaaaaaaaaa

ağlayanın malı gülene hayır edermi....

bu dünyanın en mutlu insanı olsalar ne olur senın ahını almışlar.

benım eski ş.sizde benle evliyken bir kıza ev tutmuştu.

aşk yaşıyorlardı birlik olup bana neler yaptılar.

hatta kız bunu terk etti diye eline tornavida sokmuştu benım ex.o derece seviodu

sonuç ; 2 sene evvel kızı öldürmek aşamasına gelmiş boşanmışlar.

sen üzülme canım ağlama bir damla göz yaşına değmez.

ya Bismillah de hayata yeniden başla...

Etmişler midir bilmiyorum tabi de, hiç de bulmayacağına eminim. 3. kıza yolu var işin. Ailesini, yaşayışını, vaatlerini her zaman bahanelerle, yalanlarla yerine getiremeyişini falan az buçuk göz önünde bulundursalardı ikisi de seviyorum diye katlanmayacaklardı. Ben tanıdığım için hayatında her giren kıza da gidip sen ne yapıyorsun kaç bu insandan diyemem. İlişkilerinin ilk zamanlarında uyarmak için bir şeyler söyleyince sen mi aşıksın yoksa, kıskanıyor musun? demişti ilk kız, ikinciyi ise hiç tanımıyorum. Kafam raad.

Demekki adamin icinde varmis pislik.

Sende sil heryerden , mutluluk pozlari ver..

daha askerliğini yapmamış, hayatını kurmamış, üstelik kişiliği oturmamış biri var karşında.
bir geri dönüş yapıp hayatını anlık karartabilecek potansiyelde. Ama sonra yine geri gider.
Hayırlısı böyleymiş.

24 yaşındasın 8 yıllık ilişki diyorsun. 16 yaşında başlamış ilişkiniz. İnsanlar değişir, büyür, dünya görüşleri beklentileri farklılaşır. 8 yıllık sevgilin aslında senin çocukluğunda, ergenlik dönemlerinde kaldı. 1 sene içerisinde bile o yaşlarda o kadar değişiyor ki insan..
Çok genç yaşlarda başlayıp, uzun süre devam eden ilişkilerde genellikle ayrılıktan sonra erkek ya da kadın veya her ikisi birlikte kısa sürede evleniyor başkalarıyla. Uzun ilişkinin soluklanması mı diyeyim, artık ne istediğini bilmenin verdiği gaz mı diyeyim.. Büyük oranda şeref yoksunluğu da eklenince buna ayrılmadan gerçekleşiyor bu tip durumlar.
24 yaşındasın daha çok gençsin, çok daha mutlu olacağın biri çıkacak karşına bu sefer seçimini iyi yapmaya bak.

Unutmak zor olsada baska caren yok
insallah ilerde hersey senin icin cok daha guzel olur
Karsina cok daha iyi biri cikar
ahin yerde kalmasin insallah

Allah sorar hemde öyle bi sorar kii...
Hak şerri hayr eyler, zannetme ki gayr eyler mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Pişman olan duydugunuz varmı hc? Ben bu zamana kadar onun sesini dıymadıgım bigün bile olmadı cok zor geliyor cok zor. Hic hissettirmedi beni sevmediğini sevmiyordun madem deseydin ama o demedi hem o kızla cıktı hem benle

neden pişman olmasına taktın bu kadar?
adam 8 yıl filan dinlememiş saman altından su yürütmüş.
olan olmuş giden gitmiş.
pişman olup sana yalvarmnasını mı istiyorsun,mutsuzluktan kıvranmasını mı?
tamam olayın sıcağında bu duygular bir müddet normaldir.
ağır bir darbe yemişsin sonuçta.
ama artık sana düşen onun seni sildiği gibi senin de onu silmen.
kimse bilemez şimdiden pişman olup olmayacağını.
seni bırakmakta kendine göre haklı sebepleri var ise pişman filan olmaz.
ama yaptığından emin değilse ve yeni hayatında mutluluğu bulamaz ise zamanla pişmanlık duyabilir hatta özür de dileyebilir senden.
bahsi geçti mi bilmem ama sözlendiği bayan hamile olabilir mi?bu acelenin bir sebebi olabilir bu.gerçi düğün ne zaman bilmiyorum ama.

8 yil niye evlenmediniz ki?
Niye okadar beklediniz adam baya ha deyince evlenebilecekmis 2 ayda sozlendigine gore..
Seni o mu bekletti yoksa senin okul fln mi vardi?

Birde ben seyi anlamadim 8 yil ayni anda ikinizide mi idare etmis yoksa sizin iliskinizin son zamanlarinda bu kizla mi tanismis?
Onuda benimle aldatti demissinde onu aldatmak olmuyor ki bu sen varken baska kadini dahil ediyorsa seni aldatmaktir o..

Son düzenleme:
Onlar tencere kapak olmuşlar zaten sen onları düşünerek kendini üzme ağlama da lütfen .Fotoğraflarına bakma bile birgün gelir çok şanslıymışım bile diyebilirsin .Bunlar çok klişe sözler gibi görünebilir ama böylelerinin ardından ağlanmaz yenisinin arayışındayken eskiyi elinde tutup sonra eskiyi bırakmak Böylelerine senin yaptığın gibi değer verirsen kendilerini nimetten sayarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…