ben inatla bu kızın da kalıcı olduğunu sanmıyorum.kızla sadece 2 aydır beraber olduğuna emin misin?
bu devirde hala kızını , 2 aydır tanıdığı, askerliğini bile yapmamış birine verenler var mı ya?
8 senedir birlikteymişsiniz, askerliğini yapmamış.
12 yaşında falan mı çıkmaya başladınız ?
EVT GENEL BİR YAKLAŞIM..NE DİYEYİM Kİ ..7 YILLIK İLİŞKİSİNİ 2 AYLIK BİRİNDEN DOLAYI BİTİREN BİR ADAMDAN KURTULMUŞ ŞÜKRETMELİ ..Bu da yanlış bir yaklaşım bence.
7 yıl boyunca kim kime ne yaptı bilmiyoruz ki.
aldatılma var ama detaylarını da bilmiyoruz.
Bence herkes yaptığıyla kalsın...İlahi terazi şaşmaz haksız olana karşı ama o her zaman görünen taraf da değildir. Bu da genel bir yaklaşım. Konu sahibine özel bir yorum değil.
ooo askerliğini bile yapmadıysa o iş de yaş bana göre.
20 li yaşların başından bahsediyorsun sen.
Bu kızla da evlenme ihtimali %50 nin altında bence.
Eli ekmek tutuyor mu bu adamın?
üni okumadıysa onu bu yaşa kadar nasıl askere almadılar? ne iş yapıyorsunuz ikiniz?2
25 yaaında calısıyor
ben inatla bu kızın da kalıcı olduğunu sanmıyorum.
nerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım
şimdi bu çocuğa beddua etmek ne kadar doğru? Allah'ından bulsun falan demek? Allah akıl vermiş kullan diye. Görünen köy de klavuz istemiyorsa 1. kızın aklı varmış da hatadan geri dönmüş. ama evlenip de şurada konu da açmış olabilirdi. bu durumda ben mağdur/suçlu sıfatlarını karıştırıyorum.
daha askerliğini yapmamış, hayatını kurmamış, üstelik kişiliği oturmamış biri var karşında.aynen.
zaten ya 2 aylık değil, ya koca meraklısı. evleneyim de nasıl olursa olsun diyen bir tip.
ama konu sahibinin de hala " merak ediyorum bu durumda olup geri dönen var mı" diye araştırması fena.
mümkünse dönmesin hiç, yaşın ufak belli ki .
zararın neresinden dönersen kar.
Ya zipzip cok tatlisinAllah yardimcin olsun canim. Kac yasinda bu pislik?
Unutmak zor olsada baska caren yoknerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım
neden pişman olmasına taktın bu kadar?Pişman olan duydugunuz varmı hc? Ben bu zamana kadar onun sesini dıymadıgım bigün bile olmadı cok zor geliyor cok zor. Hic hissettirmedi beni sevmediğini sevmiyordun madem deseydin ama o demedi hem o kızla cıktı hem benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?