Peki sana göre neden seninle sözlenmedi de onu seçti?
Kafanda düşündüğün bir şey vardır mutlaka.
ALLAH ERGEÇ HESABINI SORAR ...BENCE ALLAH DUA ETMELİSİN VARDIR HERŞEYDE BİR HAYIR VAR
ooo askerliğini bile yapmadıysa o iş de yaş bana göre.ailesi istemiyordu ondan olabılır belkı daha askerlıgını bıle yapmadı ama yınede savasmayı deıl pes etmeyı tercıh ettı
ailesi istemiyordu ondan olabılır belkı daha askerlıgını bıle yapmadı ama yınede savasmayı deıl pes etmeyı tercıh ettı
klişe soru soruldu mu daha önce?tek ıstedıgım bana yasattıklarını ceksın psıklolojjık destek alamaya kadar dusunuyorum.. umarım yasadıklarımı yasar ben onun tek bı gozyasına dayanamazken o benı yıktı gectı
uuuffffff cok zor ya, ama inan canim benim gercekten ne yapsanda nafile. Insani öldürmeyen dert güclendirirmis. Hepimizde ask acisi yasadik, bazilari bir sene bazilari senin gibi 8 sene ve öyleleride varki adamalar 40 senedir evli, Adam artik seni sevmiyorum diyebiliyor, veya kadin. Yani bu hayatin kurali öyle hic bir seyden emin olamayiz. Su an bile yarinin bize ne getirecegi belli degil, belki karsina daha cok sevdigin ve begendigin birisi cikacak.
Tabiki cok aci, tabiki cok zor ama herkes gibi sende bu hayatin aci ve Tatli yanini göreceksin, su an cok aci ama bilki her Zaman aydinlik geliyor karanligin ardindan. Sakin arama etme, dönüsü yok cünkü. okuluna konsantre ol, meslegini eline al, Calis, ayaklari üzerinde dur.....ooohhhhooo daha ne delikanlilar var bu dünyada, sadece o degil bir tek erkek.
Kimsenin ahı kimsede kalmıyo üzülmee...Benzer şeyler yaşadım..Eşimle tanışınca hepsi silindi gitti ne ah kaldıı nede bişey..Biz unutuyoruz tabi de Allah unutmuyo masumun ahınıTek tavsiyem boşluktayken kimseyle çıkma bekle ki yanlış kararlar verme...
annen senı kadır gecesı dogurmus canım.8 yıllık sevgılın...sana bu ott beyınlı senı sevıyorum dememıs.sen onunla evlılık hayallerı kurmussun o senı aldatmıs.karsıdakı mıdesız kadın affetmıs..bence telli babada dua et...evlendıgınde daha cok aglıcaktın..ınan bana en fazla 6 ay...sonrasında guzel gunler senı beklıyor.bıze guven :)
PEKİ BÖYLE BİR Durum yasayıpda gerı donen erkek varmı hoş evlendıkten sonra donmesın zten donmesınıde onunla barısmak ıcın ıstemıyorum sadece ne ıcın neden vazgectı onu görsun istiyorum 8 yılı yasadıklarımızı onun ıcın verdıgım emeklerı savasları tabıkı buraya sıgdırımama ama suan calıstıgı ısı bıle benım sayemde bulup yukseldı.. ben onun ıcın daha neler yaptm o ise baskasıyla evlendı benım hayalımı suan baskası yasıyor cocugumuzun ısmı bıle bellıydı bnm g?ıyecegım gelınlık onn gıyecegı damatlık dugun salonumuz ama suan o kızla o dugun salonunu tuttu cıldırmak uzereyum
PEKİ BÖYLE BİR Durum yasayıpda gerı donen erkek varmı hoş evlendıkten sonra donmesın zten donmesınıde onunla barısmak ıcın ıstemıyorum sadece ne ıcın neden vazgectı onu görsun istiyorum 8 yılı yasadıklarımızı onun ıcın verdıgım emeklerı savasları tabıkı buraya sıgdırımama ama suan calıstıgı ısı bıle benım sayemde bulup yukseldı.. ben onun ıcın daha neler yaptm o ise baskasıyla evlendı benım hayalımı suan baskası yasıyor cocugumuzun ısmı bıle bellıydı bnm g?ıyecegım gelınlık onn gıyecegı damatlık dugun salonumuz ama suan o kızla o dugun salonunu tuttu cıldırmak uzereyum
var var tatlım eğer seni bu mutlu edecekse asil davran sakın laf falan sokma mesaj atma arama en fazla 2 yıl sonra arar evlense bile .hoş o zaman içerisinde sende onu unutmuş olacaksın .benim ilişkiler hakkında yaptığım öngörüm herzaman tuttu.sizi tanımıyorum sevgilinizi de tanımıyorum ama bu anlatılanlar bana bunu düşündürtüyor.PEKİ BÖYLE BİR Durum yasayıpda gerı donen erkek varmı hoş evlendıkten sonra donmesın zten donmesınıde onunla barısmak ıcın ıstemıyorum sadece ne ıcın neden vazgectı onu görsun istiyorum 8 yılı yasadıklarımızı onun ıcın verdıgım emeklerı savasları tabıkı buraya sıgdırımama ama suan calıstıgı ısı bıle benım sayemde bulup yukseldı.. ben onun ıcın daha neler yaptm o ise baskasıyla evlendı benım hayalımı suan baskası yasıyor cocugumuzun ısmı bıle bellıydı bnm g?ıyecegım gelınlık onn gıyecegı damatlık dugun salonumuz ama suan o kızla o dugun salonunu tuttu cıldırmak uzereyum
Guclu olacaksin isine ailene bakacaksin. Inan onun umurunda degilsin simdi o kadinla ask sarhosu o adi herif. Eminim cunku basims geldi ve ben evliyken hamileyken aldatildim sonucta baska bir kadinla ve bitmisti. Inan gunlerce agladim hamileudim bebegimi kaybettim ve o mutlu mesut egleniyordu. Sadece zaman... Ve ah mah vs hakgetire bu pislikler geberse ne mutlu olsa ne. Onlarin sacma salak hesaplarina fotolarina bakma sadece kendine gel.
şimdi bu çocuğa beddua etmek ne kadar doğru? Allah'ından bulsun falan demek? Allah akıl vermiş kullan diye. Görünen köy de klavuz istemiyorsa 1. kızın aklı varmış da hatadan geri dönmüş. ama evlenip de şurada konu da açmış olabilirdi. bu durumda ben mağdur/suçlu sıfatlarını karıştırıyorum.Böyle bir durumu gördüm ama biraz daha farklıydı, kız ayrıldı senden koca olmaz ne benim mesleğimi kaldırabiliyorsun ne de sorumluluklarını yerine getirebiliyorsun, senelerime acıyorum sadece dedi. Çocuk bir kaç ay sonra hemen başkasıyla evlendi, eski kıza söylediği yalanları yenisine de söylemiş ayrılacaklarmış şimdi. Ahının tuttuğunu falan sanmıyorum ama çocuk zaten yıllardır, sorumsuz, çalışmayan hazır para bulursa yiyen bir insandı. Ortada karakteri hiç değişmeyen bir erkek, ona iki tane aldanan kız var. Biri evlenmeden kurtuldu, diğeri evlendikten kısa süre sonra farkına vardı neyse ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?