8 yıllık sevgılım benı 2 aydır tandıgı kızla aldatıp sözlendi ne yapacam

ALLAH ERGEÇ HESABINI SORAR ...BENCE ALLAH DUA ETMELİSİN VARDIR HERŞEYDE BİR HAYIR VAR

tek ıstedıgım bana yasattıklarını ceksın psıklolojjık destek alamaya kadar dusunuyorum.. umarım yasadıklarımı yasar ben onun tek bı gozyasına dayanamazken o benı yıktı gectı

ailesi istemiyordu ondan olabılır belkı daha askerlıgını bıle yapmadı ama yınede savasmayı deıl pes etmeyı tercıh ettı
ooo askerliğini bile yapmadıysa o iş de yaş bana göre.
20 li yaşların başından bahsediyorsun sen.
Bu kızla da evlenme ihtimali %50 nin altında bence.
Eli ekmek tutuyor mu bu adamın?

ailesi istemiyordu ondan olabılır belkı daha askerlıgını bıle yapmadı ama yınede savasmayı deıl pes etmeyı tercıh ettı

sizin aile ne diyordu bu meslek farkına, o tanışmış mıydı sizinkilerle veya durumdan haberdarlar mıydı?

tek ıstedıgım bana yasattıklarını ceksın psıklolojjık destek alamaya kadar dusunuyorum.. umarım yasadıklarımı yasar ben onun tek bı gozyasına dayanamazken o benı yıktı gectı
klişe soru soruldu mu daha önce?
yaşlarınız kaç?

Kimsenin ahı kimsede kalmıyo üzülmee...Benzer şeyler yaşadım..Eşimle tanışınca hepsi silindi gitti ne ah kaldıı nede bişey..Biz unutuyoruz tabi de Allah unutmuyo masumun ahını Tek tavsiyem boşluktayken kimseyle çıkma bekle ki yanlış kararlar verme...

tabikide o deil ama suan acıdan gozum kımseyı gormuyor canımd okdar cok ynıyor kı ne yapacagımı nasıl davvranacagımı bılmıyorum aldatılmama ragmen defalarca aradım acmadı arkadasımdan aradım actı cevap bıle vermedı tek dedı ben bu saatden sonra sana donsem sen bana güvenmez hayatta affetmezsin sonrada mesaj falan attı işte allah GÖRÜYO BENI BOYLE GOZU YASLI BIRAKTI ALLAH SORSUN SUALİNİ

PEKİ PİŞMN OLDUMU O KİŞİ

PEKİ BÖYLE BİR Durum yasayıpda gerı donen erkek varmı hoş evlendıkten sonra donmesın zten donmesınıde onunla barısmak ıcın ıstemıyorum sadece ne ıcın neden vazgectı onu görsun istiyorum 8 yılı yasadıklarımızı onun ıcın verdıgım emeklerı savasları tabıkı buraya sıgdırımama ama suan calıstıgı ısı bıle benım sayemde bulup yukseldı.. ben onun ıcın daha neler yaptm o ise baskasıyla evlendı benım hayalımı suan baskası yasıyor cocugumuzun ısmı bıle bellıydı bnm g?ıyecegım gelınlık onn gıyecegı damatlık dugun salonumuz ama suan o kızla o dugun salonunu tuttu cıldırmak uzereyum

affettiyse bu o kadının tercihidir, midesiz olduğu anlamına gelmez bence.

kızla sadece 2 aydır beraber olduğuna emin misin?

bu devirde hala kızını , 2 aydır tanıdığı, askerliğini bile yapmamış birine verenler var mı ya?

8 senedir birlikteymişsiniz, askerliğini yapmamış.
12 yaşında falan mı çıkmaya başladınız ?

karakteri böyle biri dönebilir ama sevdiği için olacağını sanmam senden sıkıldı karısını buldu ondan sıkılır sana döner iki heyecan yaşar yine dönüş karısına olur.

Alisman lazim, baska yapabilecek hic bir seyin yok.
Sen tek degilsin, herkes bu dünyada illaki bir kazik yiyiyor, ondan veya bundan. Cok zor ama alisman lazim. Spora basla, veya tatile cik, degisiklik yap hayatinda. Ama ne yapsanda nafile, sana dönmeyecektir, birde ailede basindan beri seni istememis ne yazikki. allahindan bulsunlar de ve konuyu kapat. Agla, bagir, vur, kir, tüm kinini cikar ve yoluna devam et. Ama cocugu arama, zaten isteseydi o ne senden ayrilirdi nede baskasiyla sözlenirdi.
Cok zor canim benim, keske su acini hafifleten birsey bilsemde sana önersem...

Bende aynı durumu yaşadım bana tekmeyi bastıktan bi kaç ay sonra nişanlanıp akabinde evlendi.Nikah olduktan sonra adresini dondurdu tabi beni çok öncesinde engellemişti.Haberim olmaz sandı saklandı kaçtı hala kaçıyo hala aktif değil hesabı.Kızın muhtemelen haberi yok varsa da paçamdan düşmüyodu falan diye anlattı.MERAK EDİYORUM BÖYLE Bİ DURUMU YAŞAYAN VARSA EVLENDİĞİ KİŞİYİ ALDATTIĞI ER GEÇ ORTAYA ÇIKAR MI ? VE BUNUN BEDELİNİ NE ZAMAN ÖDEMEYE BAŞLAR ? YA DA BAŞLADI? BÖYLE Bİ DURUMU YAŞAYANLARDAN YORUMLAMASINI RİCA EDİYORUM..sonuçta beni onunla onu benimle aldattı ama onunla evlendi ben kurtuldum çok şükür ki..

Böyle bir durumu gördüm ama biraz daha farklıydı, kız ayrıldı senden koca olmaz ne benim mesleğimi kaldırabiliyorsun ne de sorumluluklarını yerine getirebiliyorsun, senelerime acıyorum sadece dedi. Çocuk bir kaç ay sonra hemen başkasıyla evlendi, eski kıza söylediği yalanları yenisine de söylemiş ayrılacaklarmış şimdi. Ahının tuttuğunu falan sanmıyorum ama çocuk zaten yıllardır, sorumsuz, çalışmayan hazır para bulursa yiyen bir insandı. Ortada karakteri hiç değişmeyen bir erkek, ona iki tane aldanan kız var. Biri evlenmeden kurtuldu, diğeri evlendikten kısa süre sonra farkına vardı neyse ki.

var var tatlım eğer seni bu mutlu edecekse asil davran sakın laf falan sokma mesaj atma arama en fazla 2 yıl sonra arar evlense bile .hoş o zaman içerisinde sende onu unutmuş olacaksın .benim ilişkiler hakkında yaptığım öngörüm herzaman tuttu.sizi tanımıyorum sevgilinizi de tanımıyorum ama bu anlatılanlar bana bunu düşündürtüyor.

Boş versene sen onu 8 yılı silmiş 2 ayı mı silmicek. Allah'ın sevgili kuluymuşsun.Bir de böyle düşün. Kendine yeni uğraşlar, hobiler bul unutursun.

SEVEREK Mİ EVLENMİŞTİNİZ ?

şimdi bu çocuğa beddua etmek ne kadar doğru? Allah'ından bulsun falan demek? Allah akıl vermiş kullan diye. Görünen köy de klavuz istemiyorsa 1. kızın aklı varmış da hatadan geri dönmüş. ama evlenip de şurada konu da açmış olabilirdi. bu durumda ben mağdur/suçlu sıfatlarını karıştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…