80.2 kilo ile başlayan diyet maceram....

Balinayakafaatandelihamsi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
5.084
421
173
Merhaba kizlar;
22 haziranda baslayan kilolar ile savaşım hala devam ediyor... 22 haziran sabahı tartım 80.2 kiloyu gosteriyordu... bu gün ise 73.1 kiloyum... daha vermem gereken 15 kilom var ve bi de sikilasmasi gereken bi sezeryan göbeğim var...:)) iyi ki ramazan ayındayiz çünkü hem uzun süre tutulan oruç ile mide küçülüyor hem bol su iciliyor ki ben günde 3.5 litre kesin içiyorum...bugünden itibaren günlük olarak yediklerim ve aktivitelerimi yazıp hem de yediklerimin resimlerini ekleyerek kendimi biraz daha motive etmeyi planlıyorum. .. bana katılmak isteyenleri de beklerim..kurtulalim artık bedenimizdeki yağlardan...ne dersiniz?????

Sahurumu yapmış bulunmaktayım. .Öncelikle 1 çorba kaşığı kemal kukrer in ballı elma sirkesini 1 bardak su ile içtim. . Peşine de 6 kuru kayısı ve bir litre su içtim. . Su midemi sisirdi... koca bir manda yemiş gibiyim..

sahurda az yediğimi düşünenler için bir dipnot: yıllardır sahursuz tutarım oruclarimi...

seni cok tebrik ederim :) harika bir basari elde etmissin. ramazan bencede bizim icin cok büyük bir sans :) seni takip etmek isterim

Ayyy cok sevindim canim yorumunu görünce :))) sende diyette misin canim???

Doğum falan yapıp emzirirken de süt olsun diye yiyince şiştim kaldım ama bu kez çok dirayetliyim inşallah gidecek bu kilolar. ..

Doğum falan yapıp emzirirken de süt olsun diye yiyince şiştim kaldım ama bu kez çok dirayetliyim inşallah gidecek bu kilolar. ..

2 nisandan 1 temmuza kadar evet diyetteydim ama 1 temmuzdan beri kilo koruma programindayim. bugunden itibaren de sporla skilasma programina giriyorum :)

Çokta güzel gitmiş kilolar canım.Bende 85 le başladım Şimdi seninle aynı kilodayız.Tabii ben senden 3 ay önce başlamışım.Çok hızlıymışsın sen:)) Neler yaptın ramazana kadar.

Çokta güzel gitmiş kilolar canım.Bende 85 le başladım Şimdi seninle aynı kilodayız.Tabii ben senden 3 ay önce başlamışım.Çok hızlıymışsın sen:)) Neler yaptın ramazana kadar.

Saol canim benim...ramazandan ince yazlikta idim.. sabahlari bir saat yürüdüm sonra yarım saat yüzdum... ekmeği kestim.. bir hafta protein diyeti uyguladım.. elma sirkesi içtim ve hala da iciyorum...

ramazan nedeniyle hareket edemiyorum sanki ramazanda daha az kilo verecek gibiyim...

Kaç kilo verdin peki canım... oruç olduğum için spora enerjim kalmıyor benim.. ama sarkmamak için bişeyler yapmam şart sanırım. ..

14.2 kg verdim canim, bende oruc tutuyorum ama 1 ay sonra ablamin dügünü var o yüzden spora gidicem :)
öncesinde de 2 ögün beslendigim icin ben oruc pek hirpalamadi beni

14.2 kg verdim canim, bende oruc tutuyorum ama 1 ay sonra ablamin dügünü var o yüzden spora gidicem :)
öncesinde de 2 ögün beslendigim icin ben oruc pek hirpalamadi beni

Ayyyy harika vermissin insalkah bende pes etmeden verebilirim :))) sikilasmak şart yaaa yoksa çok sarkma oluyor....

Sende harika vermissin canim.. sen neler yaptın peki???
Bende ekmeyi kestim tümden daha çok kalori hesapladım günde 1000-1300 kaloriyi aşmamaya çalıştım .Bir hafta bende sirke bal içtim şimdi yine başladım.Ama çok durakladı benim kilo vermem(
Canım yıllardır sahursuz tutuyor olabilirsin ama sanırım yıllardır diyetin üzerine oıruç tutmuyorsun:) Kahvaltı diyet için neyse sahurda oruç için o demek yani çok önemli.Sahurun amacı iftara kadar acıkmamak değil vücudun direncini korumak.Bir yumurta bir dilim Çavdar veya peynir ekmek yemelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…