- Konu Sahibi Balinayakafaatandelihamsi
-
19 yaşındaym 60 kiloyum 50 olmk istiyorum.sizce yapabilir miyim??hosgeldin canım...iyi ki geldin... Birlikten güç doğar :)) sende kilo durumları nasıl ???
kız şu yediklerime baksana toplam 300 kalori bile değil spor yapmaya derman mı kalıyo
ben daha öncede 15 kilo vermiştim ama deli gibi oyun oynuyodum müziği açıyodum aynanın karşısına geçiyodum sabah akşam
ama o enerji yok şimdi bende
19 yaşındaym 60 kiloyum 50 olmk istiyorum.sizce yapabilir miyim??Yemek yiyeceğim arkadadaşlar oburluk yapmayın am bir gününüzü suylada geçirmeyin salığa dikkat genelde sğor yapcam ama diyettte var
tmm canım benim ramzanda olmam çok iyiYaparsin tabi niye yapamayasin ki :) yeter ki iste... kararlı ol... ve bize takıl :)
tmm canım benim ramzanda olmam çok iyi
Ayyy yarın oynayim bende yaaa :)) oructa değilim nasıl olsa :))
denemende fayda var kesinlikle
çünkü hem eğleniyosun hem kilo veriyosun
hem iftarda çok su içiyorsun..aynen ya ramazan en ıyı fırsat valla :)
hem iftarda çok su içiyorsun..
Eminim kazanımın çok olacak bu azimle:))Canım bugün regl oldum oruca ara veriyorum dolayisiyla sorun olmaz bol sıvı alırım. .. Ayrıca evde termal şort var onu giyerek bu hafta spora da başlıyorum bakalım bu haftaki kazancim ne olacak :))
merhaba hanımlar
bende geldim aranıza
maşşallah çok güzel kilo vermişsiniz
bende 11 gündür diyetteyim ama daha 3 kg verebildim :2:
bugün sadece 3 incir 2 yemek kaşoığı yeşil fasulye ve 2 dilim karpuz yedim
ama spor yapacak halim yok ya
sporsuz gider mi acaba bu kilolar
Eminim kazanımın çok olacak bu azimle:))
11 günde 3 kilo çok iyi canım tam gaz devam et.Sporsuz gider evet ama bir süre sonra durur veeee spora başlarsın tekrar gitmeye başlar.Dşyetisyenler bile ilk ay sporu tavsiye etmiyor canım,
Ilk ay neden spor tavsiye edilmiyor ki canım
Vücut önce yeni düzene alışsın duraklama dönemine girdiğinde sporla vücudu şaşırtıp tekrar kilo vermeye başlansın mantık bu canım.Yalnız spordan kasıt yürüyüş değil daha düzenli aktivite şeklinde yapılan sporlar canım.Yürüyüş her zaman yapılmalı zaten diyet olsun olmasın.
2.50 veya 3 türAyneen oyle ben kesin 3.5 lt tuketiyorum...
2.50 veya 3 tür
o zaman daha spora zaman var
bugün 63.8 i gördüm tartıda
Allahım inşallah kas ve su değildir:18:
sabah kahvaltım 3 incirdi akşama kadar bişey yok bakalım
Bende bugün iki kayısı bir galeta 5 i bi yerde cay bi fincan kahve 2 lt su tüketim ve 3 mil yürüyüşü. .. bakalım cumaya kaç gram gidicek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?