ayy narinim ben bu mesajı atlamışım.sağol canım bende özlemiştim..Şenizcanım çok özledik seni bidaha bukadar uzun süre ayrı kalma bizden olumunekankayizsmile
muhteşem bilgiler sağol kaptanım paylaşım için...kaydirigubbakcemile5Kızlar yazın okuduğum bikitap vardı tek şişman beyniniz diye bikısmını not alıp sizlere yazmıştım bilenler bilir ,listemiz değiştiyeni arkadaşlarda okusun istedim çünkü bana göre çokişe yarayan bilgiler var,denenmeli..
günaydın kızlar hepinize çoook teşekkür ederim olumunekankayizsmile sizleri çok seviyorum iyiki varsınız iyiki yanımdasınız Şeniz ama çok ağladığımdan başım felaket ağrıyo enson akşam panik atak gibi birşey geçirdim nefesim tıkandı,elim ayağım uyştu.. eşim çok korktu söz verdi bana artık destek olucak, köstek değil....
kilo bildirimi yapıyım kızlar
başlangıç 87
geçen hafta hatırlıyamadım yaaa
bu hafta 78.5
busefer allahın izniyle gerçekten nisana kadar - 18 olucam
günaydın kızlar ...
87.5 le başladım şuan 85 kiloyum .
ayrıca kendime hedefte belirledim mart sonuna kadar istediğim kiloda en azından
yakın bi kiloda olmayı hedefliyorum
ayrıca diyet başarıları bölümünden öğrendiğim bi cümleyide hep tekrar ediyorum içimden :)
"bende zayıflayabilirim.benimde kemiklerim zayıflarınki gibi bende onlar gibi bu doğanın bi parçasıyım"
günaydın topiğin olgun vede dolgun hatunları mafoldumbenmoralim 0 artıdayım bu hafta kaçamak yapmadığım halde birde yesem nolcak acaba kapılardan sığmam herhalde moral motivasyon heçççbişe kalmadı bir süre aramı versem diyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
asucum senin kendine yaptıgın şu eziyeti inan düşmanın bile yapmaz.hayatım kilo vermesi emin ol panik atagın tedavisinden çok daha kolay.Allah korusun yaa kalıcı olsa.canım ben 2 yıldır panik atagım.10 aydır ilaç tedavisi görüyorum daha 2 ay daha ilaç kullanacagım.zaten sigarayı bıraktıgımdan sonra aldıgım kiloları tam verdimki bu seferde ilaçlardan aldım.hoop 78 den 86 ya.ogünleri hatırlamak dahi istemiyorum.lütfen psikolojini bozma.moralini yüksek tut.ve kendine inan.biz sana okadar çok inanıyoruzki olumunekankayizsmile
nisan olayınada bi yorum yapayım.sende oluyormu bilmiyorum ama ben bi tarih koydugumda işler dahada sarpa sarıyor. kendimi şartlandırdıgımda kasılıyorum ve verebilecekken sanki bedenim direnç gösteriyor vermem zorlaşıyor.bence rahat ol emin olki daha rahat vereceksin opuyorumnanaktan
bu arada herkese güzel bir gün diliyorum.hayırlı cumalar kızlar opuyorumnanaktan
günaydın topiğin olgun vede dolgun hatunları hayırlı cumalar mafoldumbenmoralim 0 artıdayım bu hafta kaçamak yapmadığım halde birde yesem nolcak acaba kapılardan sığmam herhalde acayip ödem var ellerim ayaklarım şiş moral motivasyon heçççbişe kalmadı bir süre aramı versem diyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bende bildirimimi yapayım.
başlangıç : 85.900
2 haftaönce : 80.200
bu hafta : 78.400
giden kilo : 1.800 gr. (inşallah birdaha gelmesin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?