80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selam bu kilolarla başımız belada neyapıp ne yapmıyacağımızı şaşırdık artık bazen sokaktan geçen zayıf bayanları görüyorum ve imreniyorum ben neden böyledeğilim böyle olabilecek miyim acaba diye kendi kendime sorup duruyorum bide merak ettiğimşey acaba onlar yemek yemiyorlarmı bitek bizmi yiyoruz zayıfbi kişi ile midemizi kıyaslasalar eminimki benimki daha boş çıkacaktır görünüşte ise tam tersi offf offf bu kilolar bizi ne zaman terk edicek bende alımlı alımlı gezinmek istiyorum güzelim bide zayıf olsam tutmayın beni allahhhhhhhhhhhhhhhh çokta mütevazıyımdır

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak ve kilo vermek istiyorum ama biraz desteğe ihtiyacım var psikolojik olarak.ya aslında veriyorum ama kısa bi süre sonra azim felan kalmıyo bende isteklsiz oluyorum hamile olmadan önce 74 kiloydom doğum yaptıktan sonra süt olsun die ye anam ye bide tartıldımki 89 kilo olmuşum şok oldum kendimi sevmemeye bile başladım kendimde duyduğum kadınsı güvenlerimi yitirmeye başladım ne olur bana yardımcı olun ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfeeeenn...

merhaba kızlar
nasılsınız bakem,nasıl gidiyor diyetiniz
darkolive,melocum,narin,asuhata,çokbilmiş ve beni merak eden diğer arkadaşlarım
öncelikle unutulmamak süper bir duygu çok teşekkür ediyorum
bir haftadır yokluğumun nedeni
yatılı misafirlerin biri geliyor biri gidiyor
ve hep şehir dışından
yılbaşı için gelenler uzun süre kaldılar
ikinci nedenimse
misafirlerden birinin çocuğunun pcmin düğmesine sürekli basıp durması sonucu kasada bişiy yanmış
bi kaç gün yattı bilgisayar
sağlık raporuna henüz çağırmadılar bekliyorum
yılbaşı ve sonrası yemeklere saldırmak hayatımın hatasıydı
tartılmıyorum inatla
en az bir hafta tartılmayacağım,günde iki kez spor yapıyorum bakalım sonuç ne olacak
kaça çıktım bilmiyorum ve kaç çıkacağım bir hafta veya 10 gün sonra sonucu görmek istiyorum
moralim bozuk haddinden fazla
sabahlara kadar oturduk,gecenin bir yarıları yemek yedik
neler neler....

selam kızlar,
ben adet oldum.kilo geçen haftaya göre aynı.en son bildirime göre ise;
kilom:79
şimdiki:78.3
700 gr gitti...adet sonrası daha da iner inşallah.

canım çok özledik seni bidaha bukadar uzun süre ayrı kalma bizden olumunekankayizsmile
ayy narinim ben bu mesajı atlamışım.sağol canım bende özlemiştim..Şeniz

muhteşem bilgiler sağol kaptanım paylaşım için...kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar hepinize çoook teşekkür ederim olumunekankayizsmile sizleri çok seviyorum iyiki varsınız iyiki yanımdasınız Şeniz ama çok ağladığımdan başım felaket ağrıyo enson akşam panik atak gibi birşey geçirdim nefesim tıkandı,elim ayağım uyştu.. eşim çok korktu söz verdi bana artık destek olucak, köstek değil....

kilo bildirimi yapıyım kızlar
başlangıç 87
geçen hafta hatırlıyamadım yaaa
bu hafta 78.5
busefer allahın izniyle gerçekten nisana kadar - 18 olucam

günaydın kızlar ...

87.5 le başladım şuan 85 kiloyum .

ayrıca kendime hedefte belirledim mart sonuna kadar istediğim kiloda en azından

yakın bi kiloda olmayı hedefliyorum

ayrıca diyet başarıları bölümünden öğrendiğim bi cümleyide hep tekrar ediyorum içimden :)

"bende zayıflayabilirim.benimde kemiklerim zayıflarınki gibi bende onlar gibi bu doğanın bi parçasıyım"

asucum senin kendine yaptıgın şu eziyeti inan düşmanın bile yapmaz.hayatım kilo vermesi emin ol panik atagın tedavisinden çok daha kolay.Allah korusun yaa kalıcı olsa.canım ben 2 yıldır panik atagım.10 aydır ilaç tedavisi görüyorum daha 2 ay daha ilaç kullanacagım.zaten sigarayı bıraktıgımdan sonra aldıgım kiloları tam verdimki bu seferde ilaçlardan aldım.hoop 78 den 86 ya.ogünleri hatırlamak dahi istemiyorum.lütfen psikolojini bozma.moralini yüksek tut.ve kendine inan.biz sana okadar çok inanıyoruzki olumunekankayizsmile

kilo bildirimi yapıyım kızlar
başlangıç 87
geçen hafta hatırlıyamadım yaaa
bu hafta 78.5
busefer allahın izniyle gerçekten nisana kadar - 18 olucam

nisan olayınada bi yorum yapayım.sende oluyormu bilmiyorum ama ben bi tarih koydugumda işler dahada sarpa sarıyor. kendimi şartlandırdıgımda kasılıyorum ve verebilecekken sanki bedenim direnç gösteriyor vermem zorlaşıyor.bence rahat ol emin olki daha rahat vereceksin opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar benim başlangıç kilom 103 hedefim 65 şimdiki kilom 88.400 dün tartıldım 88.400 çıktım bugün tartıldım 89.300 gösterdi tartı ama karnımda müthiş derecede bir şişlik var ondanmıdır acaba bu hafta kilo veremedim ama almadımda siz beni 88.400 yazın arkadaşlar

:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis daim olsun başarın canım.

günaydın topiğin olgun vede dolgun hatunları hayırlı cumalar mafoldumbenmoralim 0 artıdayım bu hafta kaçamak yapmadığım halde birde yesem nolcak acaba kapılardan sığmam herhalde acayip ödem var ellerim ayaklarım şiş moral motivasyon heçççbişe kalmadı bir süre aramı versem diyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Son düzenleme:

sakın yaa sende bırakıp gitme biziiiii :1no2: senağlama senağlama

çok haklısın narincim ama o akşam benim patlama noktam oldu 1 senede okadar az bi yol katettimki yani buna üzüldüm verenler tıkır tıkır veriyo akşam iyiki gitmişim bana çok güzel ders oldu artık daha dikkatli olucam şunun şurasında 3 4 ay dişimi sıkarsam sonrasında mutlu güzel günler beni bekliyo
nisana kadar hedef koymam benim için iyi daha dikkatli oluyorum öle olunca yoksa saldım çayıra mevlam kayıra boshayallersmile
bu arada herkese güzel bir gün diliyorum.hayırlı cumalar kızlar opuyorumnanaktan

saol canım sanada olumunekankayizsmile

bende bildirimimi yapayım.

başlangıç : 85.900

2 haftaönce : 80.200

bu hafta : 78.400

giden kilo : 1.800 gr. (inşallah birdaha gelmesin)

canım benim seni benden iyi kimse anlayamaz ikimizde uzun zamandır kilo vermek için uğraşıyoruz ama doğru düzgün bi kilo verdiğimiz yok. ama bundan sonra herşey daha farklı olucak buna sende inan opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…