80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet narin bizde öyleyiz daha 4cm incelmişim ben spor yaparken wallahi fark var canım filan diyor moral vermeye çalışıyor bana zaten biz beraber yapıyoruz spor diyet olumunekankayizsmile

bazen sanki veremeyeceğimi düşünüyorum yavaşladı bu ara 3 gündür aynı kilodayım lahana suyumu içsem acaba unutayım diyorum düşünmeyeyim diyorum aklımdan çıkmıyor bi an önce sonuç görmek istiyorummmm guclubacismile

ama onca yılın kilosu 1 ayda gidermi saçmalıyorum bazen :sinifsinif:

hayırlısı olsun canım allah mutlu etsin opuyorumnanaktan aman fazla kaçamak yapma haa oralarda aklinialirimsmile

asutaha ay cok üzüldüm böyle yapma......
bak link göndermistim onu bi dene,........ cokk cokkkk yavas yemek ve ilik sicak su icmek.....
basarirsin cnm

ya kızlar tabi adamların bakışı değişecek bn aynada kendime farklı bakıyom adam da bakacak tabi...bayanssulusmile
dürüst olalım biz kendimiz yağlı vücut istemiyoruz adamlar niye istesin dimi? ama bunu da takıntı yapıp bak eskiden beni daha az beğeniyodu diye motivasyonumuzu bozmamalıyız. ben geçen bi kot pantolon daralttırdım popo kısmı süper oldu giydim nasıl diye gösterdim.eşim dedi ki süper olmuş dön arkanı bak artık eskisi gibi löp löp yağ yok dedi.ben sevindim bunu dediğine çünkü bende bunun için çabalıyorum.evet biran önce olsa mantığı bende de var ama bekleyecez darkolive canım dediğin gibi 1 ayda alınmadı ki bi ayda gitsin.

aynı prnlemleri yaşıyorum bende şüpheleniyorum ama testte cesaretim yok neyseki senin testler temiz çıkmış bidaha bu tür prblemlerle karşılaşmazsın umarım .
yağmurgzlü geçmiş olsun nedir senin bu sağlık prblemerinden çektiklerin canım arkaşım kurşun falan döktür :) geçsin gitsin bir an önce bütün sağlık prblmlerin
narin ya bende bu ara takıntı oldu kilolar vereyim bir an önce gitsin diyorum dedikçe batıyorm düşündükçe veremiyorum sonraada aa diyorum 42 beden olsam ne 44 beden olsam ne kafayı iyice sıyırdm ama anlaşılan hepimz yaşıyorz benzer pblemleri
asu sende yapma böle dahada hırslanman lazım böle yelkenler suya hiç senden beklenmeyen bi davranış silkelen ve kaldığın yerden dvm et yani umarım öle yaparsın bir an önce

bende buna benzer şeyler okudum hatta televzynda bi diyetisyeni izledim adam yemeklerin yanında kuruyemiş falan yediriyormuş yiyerek kilo veriyorsun örneğin vücudn fındıktaki vitaminleri aldığı için diğer yediklerini direkt atıyormuş işte bunları yapmak için iyce araştırıp kurallerı bilmek lazım ama ben en iyi anladığım şey bağırsakların çoook iyi çalışması lazım dk öz de bunu dedi bağırsak çalışıyosa kilo verilirmiş ne kadar çok yediklerin vücudda kalırsa okadar çok emiyomuş vücud yediklerimizi

Son düzenleme:
çok sağolun arkadaşlar tşk ederim aranıza aldığınız için diyete 2 gündür ara vermiştimkısa sürede 6 kilo verince :)) hedefim 65 kilo tabi inşlh

ewet canımm yaa bağırsakları sürekli olarak çalıştırmak lazım bu kadar tembellik ettikleri yeter ama nasılll bilmiyorumkismile

aylincim çok teşekkür ederim daha iyiyim resimlerin süper nerende saklıyorsun o kiloyu hayret bak sorununu bulmuşun hızlı yemekmiş şimdi daha dikkat edersin

nevracım sağol canım

sunshine canımcım yün korse iyi gelirmiki nerden bulurum onu?

çokbilmiş sağolasın canım kurşun döktürdüm ben çok nazara gelirim yıldızım düşükmüş eee hayatın yükünü tek başıma yüklendim 1 evlat büyüttüm hazır asker kendi başıma kimseye muhtaç olmadan oğlumla yaşıyorum birazda kendine bakınca göze batıyorsun azcıkta olsa 8 kilocuk verdim hemen belli oldu herkes vermişin diyor

cnm bende de aynı.zaten diyorlarya ilk 5 - 6 kilo kolay veriliyor.ondan sonraki kilolar daha zor veriliyor diye.heralde biz kolayı atlattık daha zor günler bizi bekliyor.biraz zorlanacagız ama sabredecegiz.ben biraz gevşek davranıyorum gibi bu sıralar.çok yemiyorum ama arada bir çikolata kaçıyor.bu arada elma sirkeli su içtigim günler çok çabuk acıkıyorum.acaba yediklerimi hemen eritiyorda ondanmı diye düşünüyorum.sizce bir ilgisi varmı?:içelim:

off canım of hiç kolay olmayacak aslında kafamıza takmasak kolay geçerde hemen biz sonuça odaklanıyoruz :kedi: ben elma sirkeli su içemedik ilk koca bir yudum aldım ve beynim uyuştu kötü oldum bende limonlu su içiyorum aç karnına akannehir

neden aceleci davranıyoruz yaa 2 ayda mı geldi bu kilolar bize 2 ayda gitsin üffff lmaz:

yaa kızlar doğrusu ben 70 kilodan 100 kilo olmuştum bazı ilaçlardan dolayı sonradan ilaçları bırakınca birazda diyet derken 20 kilo verdim:)) geriye kaldı 15 kilo bakalım onu nasıl vercem:))

pes etmiyorum ama kiloları almak o kadar kolay ki anlamıyorsun nasıl aldığını ama iş vermeye gelince vay senin haline bilmiyorumkismile

bugün o kadar çok acıktım ki ?ne oldu bana anlamadım?
kendimi tutmaya çalıştım leblebi meyve falanla geçiştirdim ama dedim ya iştahım müthiş..
reglim çok az oldu gibi acaba hormonlarımda mı bişey oldu diye düşündüm..

neyse çok kaçamaksız bitti bugün ara öğünler arttı ne yapayım?

Kızlar yazın okuduğum bikitap vardı tek şişman beyniniz diye bikısmını not alıp sizlere yazmıştım bilenler bilir ,listemiz değiştiyeni arkadaşlarda okusun istedim çünkü bana göre çokişe yarayan bilgiler var,denenmeli..

Slmmm kızlar maşallah valla ne çok yazmışsınız..

o kadar türlü şeyler çıkıyor ki bu zayıflama,metabolizma hızlandırma vs konularda insanın hepsini birden yapası geliyor valla..aklinialirimsmile

Sizleri okurken sabah sirkili ballı su içcem aralarda sıcak su içcem,yavaş yiycem ve mutlaka ne yersem yiyeyim lifli bişeyler yiyim dedimkafamçokkarıştı
ne var yapsam ne kaybederim yani?kilomu?boshayallersmile

bi denemek lazım..aslında çok kolay ama uygulamaya geliinceher nedense çok zor hale geliyor..

Şu iradesizlik,açgözlülük yok mu hep ona yeniliyoruz yaa... düşünüyorum iradesiz olsam o çok sevdiğim sigarayı bırakamazdım diyorum kendime,yani istesem yaparım ama yeterince istemmiyormuyum acaba?hepimiz kendi içimizde bu çelişkileri yaşıyoruzdur mutlaka kilo bana yakışıyor,yemeğin salçalısı,eşim beni böyle de seviyor,ben her halimle güzelim vs kendimize söyledğimiz ve bizi oyalayan yüzlerce aldanmaca..

sonuç fazla kilolarıyla mutsuz olan bir kadın!

valla ben bu halimden çok sıkıldım iki ileribir geri yapmadan şu ideal kiloma inmek istiyorum artık alt tarafı 3 ay kendimi zorlayacam sonra dikkat etsek de kilo korunur önemli olan bu kilolarla,hareketi sağlayabilmek..

valla ben kendi adııma söyleyim çoğu zaman her şeye üşeniyorum popomu kaldırasım gelmiyor ve biliyorum ki sebebi kilolarım..

size yazarken kendi kendime de öz eleştiri yaptım sanırım ama birbirimizi motive etmemiz lazım dimi! kaptanlıktan iyice kopmuştum ama yarından itibaren tam gaz devammmm..:lepi:

Son düzenleme:
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza umarım daimi olursunuz ..

listeye girmek istiyorsanız yarın mutlaka sabah açkarnına tartılın kilo bildiriminizi yapın (ilk-şimdiki ve ideal kilo)

yaaa liste demişken liste nerelerde kızlarrr??? hangi sayfada kaldı kimbilir bu hafta güncelleyin emi gerilerde kalmasın bakıp amacımızı hatırlayalım yoksa yapmıycam liste falan yaaaaalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…