çok kötüyüm çok üzgünüm hem yürüdüm hem ağladım bu arada eşim aradı ağlıyodum oda hemen eve geldi teselli etmeye çalıştı. çok üzgünüm ya hiç durmadan ağlamak istiyorum senağlama senağlama senağlama bugün fazla giremem canlarım moralim çok bozuk kendimi toparlıyım döncem aranıza
selamlar kızlarrrrrr asucum sen hala aynı yerdemisin lütfen üzülme daha da hırslan hattaa lütfenn
kızlar belki sizde okumuşsunuzdur bi topikte şöyle diyorduu akannehir
bi keresinde ender sarac demistiki cikolatayi yemekden hemen sonra yemeyin (aksi taktirde yediginiz hersey sekere donusur) acikmaya yakin yiyin ve mutlaka yaninda bi parca kepekli biskuvi yada ekmek (lifli oldugu icin tatliyi emecek ve kila almadan atimini saglayacak) yiyin demisti ben hep uygularim bunu ve cok mantikli bulurum
ve devamı
arkadaslar hanı bır atasozu vardırya yemıs yamıste tuvalete gıtmemıs derler kılolu kısıler aslında kokenınde bu yatar yanı bagırsaklarınız calısmıyorsa hem sızde kılo olarak kalıyor hemde saglıgınız acısından toksın olarak vucudunuzda bırıkıyor demektır
akannehir
ekmek olarak sınır yok ama dedıgım gıbı tam bugday ekmegı olacak
recel kaymak bal yıyebılırsınız cunku onları surdugunuz ekmek lıflı oldugu ıcın oda kılo olarak kalmaz
en onemlı ayrıntılardan bırısı yaz ayıysa yanında bol salatalık domates yıyın
uzarıne z yagı dokebılırsınız tuzda dokebılırsınız agız tadından kısıntı yok kalorıden kısıntı yoook
guclubacismile
ben dıyorumkı evde baklava borek varsa abartmadan ye ama yanında 2-3 salatalıgı kes yekı
o yedıgın lıfsız gıda sonradan yedıgın lıflı gıda ıle dengelenerek bagırsakalrı calıstırsın ve o sende kılo olarak kalmasın
kafamçokkarıştı
mesela o gun pırınc pılavı var yanındada zyaglı pırasa var
sebze yemegı yıyın
yanında tambugday ekmegı ıle
doyana kadar 1-2 tabak
canınız pılav cekıyorsa 1 tabakta ondan yıyın ama pılavdan sonra 2 salatalık kesıp yıyın cunku pılav hem lıfsız hemde ozellıkle bagırsaklara yapısan nısasta ıcerır yanı kısaca kabız yapıcı bır gıdadırkı bu bızım ıstemedıgımız bısey olmasına karsın dedıgım gıbı kısıtlama yok sadece dengeleme var
eger kıs ayı ıse salatalık yerıne 2 yaprak marul veya yesıllık salatada yıyebılırsınız
onemlı olan lıflı olması
vallahi kızlar kadın böyle bişiyler yazmış bu sayede 40kg verdiğini ve koruduğunu söylüyor ne kadar doğru bilemiyorum ama diyetisyen bir tanıdığı varsa mantıklı mı değilmi bir bilene sormuş oluruz bilemiyorum bende kadının uslübu yüzünden topik kapandı ama bi okuyun bakalım
CADIARZU
hımmm ben bu yazıdan şunu çıkarıyorum 1. benim diyetisyenim onca zamanı boşa harcayıp okumuş meger hiçbir halt bildiği yokmuş. 2.diger diyetisyenler içinde 1. kural geçerli 3. herşeyden ye ye kaymak bal bile ama 2 salatalık yedimi tamamdır hooop kaloriler tuvalete
bilmiyorumda bana biraz anlamsız geldi.bence herkesin vücudu ayrı.bana iyi gelen sana gelmez.bence herkes kendini bedenini tanıyacak onu dinleyecek ve ona göre hareket edecek.nacizane fikrim yerimseniben
hımmm ben bu yazıdan şunu çıkarıyorum 1. benim diyetisyenim onca zamanı boşa harcayıp okumuş meger hiçbir halt bildiği yokmuş. 2.diger diyetisyenler içinde 1. kural geçerli 3. herşeyden ye ye kaymak bal bile ama 2 salatalık yedimi tamamdır hooop kaloriler tuvalete
bilmiyorumda bana biraz anlamsız geldi.bence herkesin vücudu ayrı.bana iyi gelen sana gelmez.bence herkes kendini bedenini tanıyacak onu dinleyecek ve ona göre hareket edecek.nacizane fikrim yerimseniben
çok geçmiş olsun canım yün korse tavsiye ederim iyi gelirsorma canım yaa belim tutuldu işyerinde masamdan kalkarken ters bir hareketmi yaptım bilmiyorumkismilenoldu anlayamadan kaldım öylece ne oturabildim ne yürüyebildim çok canım yandısenağlamasenağlamasenağlama
teşekkür ederim canımtatlım aslında o güne girmen senin için acayip bi sans olmuş.böylece sana yeni bir motivasyon daha.bence üzülerek zaman kaybetme.:teselli: o kıyafetlerin hasretini hepimiz çekiyoruz canım.hepbirlikte elele azim edip vereceğiz bu kiloları kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım inşallah sonuçların temiz çıkar :Saruboceq:
hoşgeldin şeker olumunekankayizsmile
bak bakalım bakta gör :dilcikar: nerelerdesin sen söyle bakalım :mymeka:
teşekkürler dahiliyeye gösteremedim sonuçlarımı 5 ekadar bekledim bana sıra gelmedi tabi bende sinir küpü oldum çıktım eve gittim bu sabah kurum doktorumuza gösterdim sonuçları troid hormonlarım normalmiş biraz anemi varmış hipertansiyon hastası olduğun için ödem olabilir dedi doktor ödem atıcı bir ilaç yazdıgeçmiş olsun şeker inş tiroid değildir ama kilo vermemen ödem bunlar tiroid belirtisi canmolumunekankayizsmileamann yeni smleyy eklenmiş tşkler kk çok beğendim:enbuyukkk:
neyse canım bi göster bakalım hem tedavin de başlar
çok kötüyüm çok üzgünüm hem yürüdüm hem ağladım bu arada eşim aradı ağlıyodum oda hemen eve geldi teselli etmeye çalıştı. çok üzgünüm ya hiç durmadan ağlamak istiyorum senağlama senağlama senağlama bugün fazla giremem canlarım moralim çok bozuk kendimi toparlıyım döncem aranıza
yarin tamamen basliyorummmmmmmm
carsambada itibaren 1 ay yine secimler icin gidicem, yine SIK SIK görüsemicez, anca aksamlari girerim.... orda dikkat edicem, mecbur...
sana katılıyorum canım hepimizin bünyesi farklı kişiye göre liste yapılıyor bütün bunlar boşunamı hatırlarsan listenin haricinde sirke bal kullanmıştın da kilo verememiştin oysaki herkes kilo verdiriyor diye içiyorlar yani herşey herkese iyi gelmebiliyor sengözlerimebaksanab
selam kızlar,
ambrosia2007 hoşgeldin..cumaları tartılıp kilomuzu belirtiyoruz, menülerimizi paylaşıyoruz canım.kaptanımız handerya ...daha detaylı bilgileri verir sana kaptan ve kaptan yardımcımız.
ayy ben misafirdi filan derken giremedim bi türlü neyse artık buralardayım..
aylinciğim evet ılık su mideyi geç boşaltıyo ama ben sırf su içemem de bitki çayları ılık ılık beni tok tutuyo dene istersen..
çok geçmiş olsun canım yün korse tavsiye ederim iyi gelir
teşekkür ederim canım
teşekkürler dahiliyeye gösteremedim sonuçlarımı 5 ekadar bekledim bana sıra gelmedi tabi bende sinir küpü oldum çıktım eve gittim bu sabah kurum doktorumuza gösterdim sonuçları troid hormonlarım normalmiş biraz anemi varmış hipertansiyon hastası olduğun için ödem olabilir dedi doktor ödem atıcı bir ilaç yazdı
bugün ilacımı alıp başlayacağım bakalım inşallah faydasını görürüm
yarin tamamen basliyorummmmmmmm
carsambada itibaren 1 ay yine secimler icin gidicem, yine SIK SIK görüsemicez, anca aksamlari girerim.... orda dikkat edicem, mecbur...
yağmurgözlü canım, şimdi nasılsın ya? :1hug:sorma canım yaa belim tutuldu işyerinde masamdan kalkarken ters bir hareketmi yaptım bilmiyorumkismilenoldu anlayamadan kaldım öylece ne oturabildim ne yürüyebildim çok canım yandısenağlamasenağlamasenağlama
asutaha canım neler söylüyosun yaaa? :teselli:kızlar çok pis depresyondayım mafoldumben kendimden nefret ettim buakşam görümcemin günü vardı kızlar çalıştığından akşam yapıyolar günü banada gir die çok ısrar ettiler sırf bu yüzden girmedim yok böle bişey ya hepsi benim gibi 1 çocuk annesi ama maşallah tığ gibiler mafoldumben arkadaşın biri gecelik satıyo birbirinden sexi gecelik siparişi verdi hepsi bende melül melül sadece katoloğa baktım
ÇÜNKÜ BEN ŞİŞKOYUM haddimemi düşmüş sexi gecelik, dar paça kot, penye elbise giymek
nerde çuval gibi bol şeyler var bana ancak onlar yakışır mafoldumben :sinifsinif: mafoldumben
yeter artık bir an önce kurtulmak istiyorum bu 18 kilodan allahım yardım et bana :Saruboceq:
yağmurgözlü canım, şimdi nasılsın ya? :1hug:
asutaha canım neler söylüyosun yaaa? :teselli:
bu duygunu çok iyi anlıyorum ben sen ve bütün kilo savaşında olanlar da anlayacaktır. onlar gibi olmama hak edememe duygusu...ama sinirini bozma lütfen...bak sen gayet güzel kilo savaşını veren birisin ..niye kendi motivasyonunu bozuyosun? sende yaza ne baby doller bikiniler giyeceksin inşallah..bak 18 kiloyu 5 ayda bile versen yaza fıstıksın...
kendini lütfen başkaları ile kıyaslama ...ben şöyle diyorum kendime..nevra yemek konusunda hatalarını düzeltiyosun savaş veriyosun ..kazanacaksın evet yıllar kaybettin ama bunlar bu yolda verdiğin çabalar seni bugünkü kişi yaptı.lütfen yılma...
başaracaksın ...BAŞARACAĞIZ... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?