80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar kızlarrrrrr asucum sen hala aynı yerdemisin lütfen üzülme daha da hırslan hattaa lütfenn

kızlar belki sizde okumuşsunuzdur bi topikte şöyle diyorduu akannehir

bi keresinde ender sarac demistiki cikolatayi yemekden hemen sonra yemeyin (aksi taktirde yediginiz hersey sekere donusur) acikmaya yakin yiyin ve mutlaka yaninda bi parca kepekli biskuvi yada ekmek (lifli oldugu icin tatliyi emecek ve kila almadan atimini saglayacak) yiyin demisti ben hep uygularim bunu ve cok mantikli bulurum

ve devamı

arkadaslar hanı bır atasozu vardırya yemıs yamıste tuvalete gıtmemıs derler kılolu kısıler aslında kokenınde bu yatar yanı bagırsaklarınız calısmıyorsa hem sızde kılo olarak kalıyor hemde saglıgınız acısından toksın olarak vucudunuzda bırıkıyor demektır

akannehir

ekmek olarak sınır yok ama dedıgım gıbı tam bugday ekmegı olacak
recel kaymak bal yıyebılırsınız cunku onları surdugunuz ekmek lıflı oldugu ıcın oda kılo olarak kalmaz
en onemlı ayrıntılardan bırısı yaz ayıysa yanında bol salatalık domates yıyın
uzarıne z yagı dokebılırsınız tuzda dokebılırsınız agız tadından kısıntı yok kalorıden kısıntı yoook

guclubacismile
ben dıyorumkı evde baklava borek varsa abartmadan ye ama yanında 2-3 salatalıgı kes yekı
o yedıgın lıfsız gıda sonradan yedıgın lıflı gıda ıle dengelenerek bagırsakalrı calıstırsın ve o sende kılo olarak kalmasın

kafamçokkarıştı
mesela o gun pırınc pılavı var yanındada zyaglı pırasa var
sebze yemegı yıyın
yanında tambugday ekmegı ıle
doyana kadar 1-2 tabak
canınız pılav cekıyorsa 1 tabakta ondan yıyın ama pılavdan sonra 2 salatalık kesıp yıyın cunku pılav hem lıfsız hemde ozellıkle bagırsaklara yapısan nısasta ıcerır yanı kısaca kabız yapıcı bır gıdadırkı bu bızım ıstemedıgımız bısey olmasına karsın dedıgım gıbı kısıtlama yok sadece dengeleme var
eger kıs ayı ıse salatalık yerıne 2 yaprak marul veya yesıllık salatada yıyebılırsınız
onemlı olan lıflı olması

vallahi kızlar kadın böyle bişiyler yazmış bu sayede 40kg verdiğini ve koruduğunu söylüyor ne kadar doğru bilemiyorum ama diyetisyen bir tanıdığı varsa mantıklı mı değilmi bir bilene sormuş oluruz bilemiyorum bende kadının uslübu yüzünden topik kapandı ama bi okuyun bakalım

CADIARZU

canım reglim mi yaklaştı.oyüzdende duygusal hassas olabilirsin ben öyle oluyorum çogunlukla.eger iyi gelecek ve rahtlayacaksan agla canım.eger hala aklın o gündeki kadınların tavırlarındaysa lütfen takılma.sen sonuca kilitlen canım.eminimki seneye bugünleri hatırlayıp güleceğiz inşallah.amann kafaya taktıgımız şeye bak meger nekadarda önemsizmiş verdik kurtulduk. aslında büyütülecek bişey değil miş diyeceğiz ben sana, kendime ve tüm buradaki arkadaşlarıma sonsuz inanıyorum canım.olumunekankayizsmile

hımmm ben bu yazıdan şunu çıkarıyorum 1. benim diyetisyenim onca zamanı boşa harcayıp okumuş meger hiçbir halt bildiği yokmuş. 2.diger diyetisyenler içinde 1. kural geçerli 3. herşeyden ye ye kaymak bal bile ama 2 salatalık yedimi tamamdır hooop kaloriler tuvalete

bilmiyorumda bana biraz anlamsız geldi.bence herkesin vücudu ayrı.bana iyi gelen sana gelmez.bence herkes kendini bedenini tanıyacak onu dinleyecek ve ona göre hareket edecek.nacizane fikrim yerimseniben

sana katılıyorum canım hepimizin bünyesi farklı kişiye göre liste yapılıyor bütün bunlar boşunamı hatırlarsan listenin haricinde sirke bal kullanmıştın da kilo verememiştin oysaki herkes kilo verdiriyor diye içiyorlar yani herşey herkese iyi gelmebiliyor sengözlerimebaksanab

merhabaaaaaaa

ablalarim sizleri kurtaracak ve öncelikle BENI kurtaracak bi cözüm buldummm

Rejim yapmadan zayiflicaz, nasil mi?

iste böyle,, okuyunn

http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...apmadan-kilo-vermek-icin-buldugum-numara.html

"Perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numara ne?Çok basit.Belki de inanamayacağınız kadar basit.İşin ilginç yanı basit olmasına rağmen sonuç aldım,zayıflamak isteyen dostlarım çok iyi sonuçlar aldı ve şu an elinizde tuttuğunuz kitabı yayınladığım günden beri iyi sonuçlar elde eden okurlarımdan teşekkür dolu yüzlerce mektup alıyorum.İşte inanılmayacak kadar basit sırrım:Yemeklerinizi alıştığınızdan daha ağır bir tempoda yemeğe çalışın.Bunu başarabilmenin yolu da lokmalarınızı uzun uzadıya çiğnemekten geçiyor.Belki de buna inanmıyorsunuz.Başlangıçta bana da öyle geliyordu.Kaybedecek bir şeyim olmadığı için bunu denemeye karar verdim.

Sonuç;İlk haftada üç kilo,daha sonra ki günlerde de 6 kilo verdim.Yani çok kısa bir sürede tam 9 kilo verdim.Tüm erkek ve kadın arkadaşlarım buna benzer etkileyici sonuçlar aldı.Bütün bunlardan sonra sizin de bunu denememeniz için ortada hiç bir neden yok.Üç gün için deneyin,sonra tartılın.Ben son derece hoşnut edici bir süprizle karşılaşacağınıza inanıyorum."

ewet öylede kadın kendini pek ifade edemiyor bence çok tepki almış zatende yediklerinizin yanında sindirebilmeniz için mutlaka lifli bişiyler olsun ki bağırsakları kat kat fazla çalıştırsın kadının anlattığına göre vücut hiç bir vitamini minerali alamazki ona bakarsan yediğin gibi çıkar

ender saraçın dediği mantıkl bence CADIARZU

dün star haberi izleyeniniz varsa duymuştur tatlandırıcılar şişmanlatıyor diye çünkü vücut tatlı bişiy geldiğini anlar ve bunu pankreasa ulaştırır insülin salgılatırmış ve şeker depolanmasını sağlarmış profösör bir doktor anlattı bunu bi de üstüne yukarıdaki bilgileri okuyunca ne oluyor ya dedim ohaoldumsmile

bilemiyorum vücut bu kadar aptal mı ya anlamadım wallahii şeker girmeden vücuda şeker zannediyor lmaz: bir bilene sormak lazım :1shok:

resmim icin yaptiginiz yorumlara tsk ederim
valla bende bilmiyorum kilolari nereye sakliyorum.......

ablalarim ben COK HIZLI YEMEK YIYORUM ve bu yüzden kilo aldigimi ve DOYMADIGIMI ögrenmis oldum.
O sayfada bide diolarki, ARA ARA SICAK SU icin diolar, istah kesiomus. ve yavas yemek....

HERSEYI YIYORUM ama bide yavas yesek ne kaybederiz demi.....

INSALLAH busefer olucak......

yagmurgozlu ablam nasilsin.....

yarin tamamen basliyorummmmmmmm
carsambada itibaren 1 ay yine secimler icin gidicem, yine SIK SIK görüsemicez, anca aksamlari girerim.... orda dikkat edicem, mecbur...

ben ölcü aldim (

gögüs/Bel: 109 cm
karin(göbek deliginden): 105
Bacak: 72 cm
Kalca: 120 cm ohaaaa ben ne olmusum yaaa, resimlerde zayif görünüyor asil ölcülere bakin (((

eski ölcülerimi bulmam lazim KK da burdaa....

selam kızlar,
ambrosia2007 hoşgeldin..cumaları tartılıp kilomuzu belirtiyoruz, menülerimizi paylaşıyoruz canım.kaptanımız handerya ...daha detaylı bilgileri verir sana kaptan ve kaptan yardımcımız.
ayy ben misafirdi filan derken giremedim bi türlü neyse artık buralardayım..
aylinciğim evet ılık su mideyi geç boşaltıyo ama ben sırf su içemem de bitki çayları ılık ılık beni tok tutuyo dene istersen..

sorma canım yaa belim tutuldu işyerinde masamdan kalkarken ters bir hareketmi yaptım bilmiyorumkismilenoldu anlayamadan kaldım öylece ne oturabildim ne yürüyebildim çok canım yandısenağlamasenağlamasenağlama
çok geçmiş olsun canım yün korse tavsiye ederim iyi gelir
teşekkür ederim canım

geçmiş olsun şeker inş tiroid değildir ama kilo vermemen ödem bunlar tiroid belirtisi canmolumunekankayizsmileamann yeni smleyy eklenmiş tşkler kk çok beğendim:enbuyukkk:
teşekkürler dahiliyeye gösteremedim sonuçlarımı 5 ekadar bekledim bana sıra gelmedi tabi bende sinir küpü oldum çıktım eve gittim bu sabah kurum doktorumuza gösterdim sonuçları troid hormonlarım normalmiş biraz anemi varmış hipertansiyon hastası olduğun için ödem olabilir dedi doktor ödem atıcı bir ilaç yazdı

neyse canım bi göster bakalım hem tedavin de başlar

bugün ilacımı alıp başlayacağım bakalım inşallah faydasını görürüm

aaaa asucum öyle üzme kendini canım bak bizi de üzüyorsun :teselli: hayatta hiçbirşey sağlığından huzurundan önemli değil güzelim kilo alınır da verilirde
boşver canım bunun dışındakileri hiç bir şey için üzülmeye değmez

evet yaa o hafta artı 700 olmuştum hem hemen hemen hergün yürümeme hemde dikkat etmeme ragmen birdaha asla o hataya düşmem :umursamaz:

canım çok özledik seni bidaha bukadar uzun süre ayrı kalma bizden olumunekankayizsmile

canım sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim.inşallah enkısa zamanda ödemi atarsın tatlım Şeniz

sorma canım yaa belim tutuldu işyerinde masamdan kalkarken ters bir hareketmi yaptım bilmiyorumkismilenoldu anlayamadan kaldım öylece ne oturabildim ne yürüyebildim çok canım yandısenağlamasenağlamasenağlama
yağmurgözlü canım, şimdi nasılsın ya? :1hug:

asutaha canım neler söylüyosun yaaa? :teselli:
bu duygunu çok iyi anlıyorum ben sen ve bütün kilo savaşında olanlar da anlayacaktır. onlar gibi olmama hak edememe duygusu...ama sinirini bozma lütfen...bak sen gayet güzel kilo savaşını veren birisin ..niye kendi motivasyonunu bozuyosun? sende yaza ne baby doller bikiniler giyeceksin inşallah..bak 18 kiloyu 5 ayda bile versen yaza fıstıksın...
kendini lütfen başkaları ile kıyaslama ...ben şöyle diyorum kendime..nevra yemek konusunda hatalarını düzeltiyosun savaş veriyosun ..kazanacaksın evet yıllar kaybettin ama bunlar bu yolda verdiğin çabalar seni bugünkü kişi yaptı.lütfen yılma...
başaracaksın ...BAŞARACAĞIZ... :1hug:

inşallah nevracım.bendede son zamanlarda nasıl desem biran önce verebileyim derdi sardı.kendime engel olmaya çalışıyorum.sonuçta biliyorumki bu düşünce beni olmusuz etkileyebilir.eşim sürekli dikkat et derdi malum ailemde şeker hastalıgı var kilo almamam gerekti ve eşim kendine acayip bakan bi adamdır .verdiğim bikaç kilodan sonra eşimin bana bakışı değişti biyandan üzücü biyandan sevindirici .adamcagız sürekli amanda benim karım zayıflamış falan bazen çapkın bakışlar bu kadar önemli mi diyorum yaa ne yani şişko ben olsam yine benim zayıf olsam yine ben ama biyandanda hak veriyorum aman işte karışıgım bu aralar kafamçokkarıştı

arkadaşlarım sakın sizleri unuttuğumu düşünmeyin yoğun olacağımı belirtmiştim.Dün akşam kızkardeşimi istemeye geldiler.Yarın yani cuma günü de nişanı var,cumartesi de her iki aile topluca yemeğe çıkılacak.Beni bu hafta izinli sayın demiştim tekrarlayayım da unutulmayayım :)

hepinizi öperimmmmmm,ilk fırsatta dönüp geçmişi okuyacağım.Sizleri özledimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…