80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim işte böyle.hayatım sen kimse ile kendini kıyaslama.herkesin vücudu ayrı biliyorsun.benim bi arkadaşım okadar çabuk verirki anlatamam ama okadarda hızlı alır.ben onu gördüğümde yavaş gitsin ama kalıcı olsun yeterki diyorum.birde sizde varmı bilmiyorum.benim etrafım hep kilo sorunu olan insanlar var çok nadir zayıf arkadaşlarım varki onlarda zaten 67 falanlar.yani 50 li kilolarda kimse yok.ozaman sen kilonun farkına pek varmıyorsun yani sorun etmiyorsun.çünkü etrafındaki herkes salmış durumda. ne zamanki böyle farklı bi ortama giriyorsun ozaman kafa dank ediyor.bencede senin o akşam gitmen sana artı motivasyon oldu canım.biraz canın yandı ama bak şimdi dahada kararlısın kaydirigubbakcemile5

unuttun herhalde bir haftada 4 kilo bize fark attıgını yerimseniben

tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin

teşekkürler canımmm

bende bildirimimi yapayım.

başlangıç : 85.900

2 haftaönce : 80.200

bu hafta : 78.400

giden kilo : 1.800 gr. (inşallah birdaha gelmesin)
tebrik ederim tatlım kendim vermiş kadar sevindimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
adaeri iyice merak etmeye başladım.inşallah önemli bi sorun yoktur Allahım.:Saruboceq:
canım adaerin kızkardeşini isteme nişan söz gibi telaşları varmış merak etme iyiyerimseniben
canım buna inanmaya o kadar çok ihtiyacım varki depresyona girdim sabah sabah:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sakın yaa sende bırakıp gitme biziiiii :1no2: senağlama senağlama
:gitme::gitmelumunekankayizsmile

biliyormusun yagmurgözlü bende senin mesajından sonra yazmaya utandım.içimde burukluk oluştu.asutahada üzgün.gerçekten biz bi takımız.insan birbirinin sevinciyle mutlu oluyor digerinin üzüntüsüylede içi acıyor.İnşallah hepimiz buradan yüzümüz gülerek mezun oluruz.tabiki paylaşıma devam ben sizi bırakamammmmmolumunekankayizsmile

inan canım başarıcaz pes etmek yok:lepi:

içime su serptin yagmugözlü Allah razı olsun.dedim nerede bu kız.aman yeterki öyle güzel telaşlardan gelemesin başka bişey olmasında :Saruboceq:

adaeri iyice merak etmeye başladım.inşallah önemli bi sorun yoktur Allahım.:Saruboceq:

selamlar kızlarr adaerin kardeşinin nişan vardı ya yoğunmuş bu hafta sık sık giremeyecek

ayyy bugün tartı günü pek bişiy veremedim bu hafta nedense tartılıp bildirimimi yapıyorum hemen eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

sağolun kızlarr iyiki varsınız yarına toparlanırım bişeyim kalmaz yürüyüşede başladımı haftaya vermiş olurum

Sağlıklı Diyetin Kuralları!

Diyet yapmaya karar verdiğinizde, pek çok kişi size bildiği yöntemleri söyleyecektir. Ancak duyduğunuz her şeye inanamayın. Diyet yapmanın da kuralları vardır.

Sağlıklı Diyetin Kuralları!

Eş, dost tavsiyesi, kulaktan dolma bilgiler, çevrenizdekilerin önerileriyle hareket ederek, diyet yaparsanız, sonuç hüsran olacaktır. Sağlıklı kilo vermek ve kilonuzu muhafaza edebilmek, belirli kurallara bağlıdır. Bu kuralları uygulamadan yapacağınız hiçbir diyet, size sihirli bir formül sunamaz.

Öğün atlamayın! Diyetin ilk şartı, sık ve az yemektir. Her gün düzenli olarak üç ana öğün ve iki ara öğün tüketmeniz gerekmektedir. Diyet yapmaya başladığınızda, bu kuralı uygulamıyorsanız, yaptığınız her şey boşa gidecektir.

Dengeli ve çeşitli beslenmek zorundasınız. Beyaz un, şeker ve nişastalı yiyeceklerden, kesinlikle uzak durmalısınız. Her öğünde mutlaka yeteri kadar protein almalısınız. Her gün iki porsiyon meyve ve en az üç porsiyon sebze tüketmelisiniz. Bir porsiyon meyvenin ölçüsü, teniz topu büyüklüğüdür. Sebze olarak bir porsiyon ise, ortalama yumruğunuz kadardır.

Yağ tüketimine dikkat edin! Sağlıklı az işlenmiş ve doymamış yağları tercih edin. Özellikle zeytinyağını sofranızdan eksik etmeyin. Tam yağlı süt ürünleri, krema, kaymak, yağlı etler gibi doymamış yağlardan uzak durmak gerekir. Trans yağlar ise, fast food yiyecekler, cipsler, fırın ve pastane ürünlerinde bulunur ki, siz bunlardan kesinlikle uzak kalmalısınız.

Yiyeceklerinizde limon ve sirke kullanın. Limon ve sirke glisemik yükü azaltır. Bu yüzden öğünlerinizde bu iki ürünü bolca kullanın. Böyle bir alışkanlığınız yoksa işe salatalardan başlayabilirsiniz. Tuz kullanımını azaltın. Tuz hem iştahınızı açar, hem de vücudun su tutmasına sebep olur.

Hiçbir öğün salatayla geçiştirilmemelidir. Salata tek başına karnınızı doyurmaz. Mutlaka yanında bir porsiyon protein tüketmelisiniz. Salataya yağı az miktarda kendiniz ekleyin. Mayonez ve hazır sosları kullanmayın.

Kızartmalardan uzak durun. Kızartma yerine, haşlama ve buğulamayı tercih edin. Yiyecekleri, un veya galeta ununa bulamayın. Bu daha çok yağ çekmesine sebep olur. Hazır kek ve poğaçaları yemeyin. Çok canınız istediğinde evde kendiniz yapın.

Bol bol su içmeyi hayatınıza sokun. Sudan sıkıldığınızda, meyve çayları ve özellikle yeşil çaya yönelin. Aşırı kahve tüketmeyin. Bir iki bardak metabolizmanızı hızlandırır ancak çoğu zarardır. Hazır meyve sularından, konsantre meyvelerden kaçın. Meyve suyu içmek istediğinizde, kendiniz sıkın.

Bu kuralları aklınızdan çıkarmayın. Bunlar diyetin olmazsa olmazlarıdır. Bu kurallara uymadan yapacağınız diyet, size belki başta kilo verdirir ancak sonra fazlasıyla geri alırsınız.

sağolun kızlarr iyiki varsınız yarına toparlanırım bişeyim kalmaz yürüyüşede başladımı haftaya vermiş olurum

evet canım yürüyüş en güzel spor bu hafta bende düzenli yüriycem nolursa olsun haftaya şampiyonumuz sensiz ona göre

saol canım opuyorumnanaktan

kızlarrr mutlu oldum çok vallahii en sonunda 83.500 ü gördüm sositososito

başlangıç 89
şimdi 83.500
hedef 60 :Saruboceq:

kızlar az önce ibrahim saraçoğlunun bir tarifi vardı

16 dal maydonoz
2yemek kaşığı limon taze sıkılmış
yarım su bardağı ılık klorsuz su

robotta 1dk çekiyorsunuz parçalandığıında maydonozlar yarım su bardağı içiyorsunuz sabahları aç karnına ve 15dk bişiy yemiyorsunuz sirkeli su içenler bunu deneyebilirler sirke aç karnına tehlikeli bence mide için kızlar lmaz:

bu tarifi atlamadan her sabah taze taze yapıp içiyorsunuz 15gün boyunca sonra 7 gün ara veriyorsunuz bi 15li kürü sürdürüyorsunuz ayda extra 2kilo verdiriyormuş guclubacismile

ben yaptım az çnce içimi biraz zor ama burnumu kapadım içtim vallahii :jeyyar:

tebrik ederim darkolive çok hızlısın sen bu gidişle hepimizden önce mezun olursun burdan kaydirigubbakcemile5
ibrahim saraçoğlunun bütün kürleri uygulanmaya değer bence adam biliyo işi yapmak gerek

günaydın yagmurgözlü nasılsın biraz karamsar gördüm seni.sensiz bu topik olmaz ona görelmaz:

yağmur gözlü gerçekten güzel yazı .bende bu yazıyı uygulamaya çalşıorum .öğün atlamıyorum eğer çok açıkırsam 1 yeşil elma veya yoğurt yiyorum biraz.

ayrıca sporada başladım bu hafta ama 2 günün yetip yetmeyeceği konusunda kararsız kaldım.

sizce yetermi kızlar 2 gün. ?

spor yaparken kendini nekadar yorduğuna bağlı fitness hocamız öle demişti ama en güzeli haftada 4 gün sporun etkisini daha çabuk hissediyosun

bende kilo bildirimimi yapiyim.başlangıç :89 2 hafta önce:86 bu hafta:83.800

verirsin tabi sıkma canını . hem 50 kilo vermeyi başaranlar var .biz neden veremeyelim .
bence canını hiç sıkma .:1hug:

bide arkadaşlar insan sürekli diyetteyim psikolojisine girince insan çok mutsuz oluyo.
bu psikolojiden çıkmanın yolu ne acaba keşfeden varmı ? bilmiyorumkismile

günaydın yagmurgözlü nasılsın biraz karamsar gördüm seni.sensiz bu topik olmaz ona görelmaz:

ayyy saolun kızlarr yaa düşünüyorumda bende sizler olmadan yapamam beeaaaolumunekankayizsmileyinede son kararı kaptanım verecek topic kurallarına göre atarmı asarmı kesermi eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…