80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrr hafta bitti günde bitti hade herkese iyi tatiller güzel kaçamaksız bol sporlu haftasonları havalarda güzel çıkın yürüyün anacımmm (kendimi neden dahil etmiyosam)kaydirigubbakcemile3pardon yürüyelimyerimseniben

selam kızlar ben malesef yıne haftabın yüz karası alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile ne yapacagını bılemıyorum malesef eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

gecen hafta 84600

bu hafta 86200

ben bu ışı başaramıyacagımı anladım zayıflamak emek ıstıyor sabır ıstıyor güçlü olmak gerektırıyor bunlarda demekkı bende yok kendımı gercekten kötü hıssedıyorum ama elımden gelen bırşey yok malesef senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama artık gercekten pskolojım bozuldu aşırı sınırlı ve agresıf bırıyımm malesef cekılmez bır ınsan oldum cıktım senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

canım ya...seni seviyoruz..eşini boşver sen,erkekler hep öyle işte,sen bize bak :)

bende bildirimimi yapayım.

başlangıç : 85.900

2 haftaönce : 80.200

bu hafta : 78.400

giden kilo : 1.800 gr. (inşallah birdaha gelmesin)

tebrikler hayatım harikasın bu hafta..

:roflol: delikafadulden çok güldim yaa erkek milleti bu kadar sığ işte fazla kafa yormamak lazım :dilcikar:

aynen..kurufasuye güzeldi,nokta

tebrikler canım ilk hafta için ideal

hayır ya...bırakmak yok devam devam 4 ay sonrasını düşün

bugünkü menüm

sabah
1 yumurta
1ekmek
domates maydanoz

ara,
1bardak taze sıkılmış portakal suyu

öğle

1porsiyon hamsi
bol salata

ara
yarım avuç fındık badem karışımı

ara
4 diyet bisküvi

akşam
4 köfte
4kaşık pilav

slm kızlar ilk iş günmdü bugün ama berbattı iş ortamım bi garip dedikodu, istememezlik anlatıp daha çok strese girmek istemyorum ama insanlar niye böle artniyetliler yaa

nese bütün gün giremedim çookkk özledimmm burayıııııı. çoookkk yorgunum bildirimimi yapayım

ve tartım bozuk kaptanım 7 günde 5 kilo alamam heralde geçen hafta 1200 gr vermiştim 75 kiloydum bu hafta 80 gösteriyooo

bu nasıl işşş yaaaa

evvet bende aranıza yeni katılanlardanım sanırım kşmsecikler yok ama ben değişim fotolarını görünce daha çok şevke geldim. 2008 de 10 kilo verdim 2 yıl içinde 5 ini tekrar aldım üzerine pkolu olduğum için veremem çok zorlaşıo ve boğazımı tutamıyorum. platese başladım 2 gündür kendimi zinde hissediyorum fakat hemen kurtulmak istiyorum çünkü bebek yapmaya çalışıyorum

kilo veren herkesi kutluyorum
malesef ben bu hafta artıdayım hem de baya bi artıda (ödem olma ihtimali yüksek çünkü geçen hafta 81.9 dum ertesi gün 84.5 oldum bir günde 2.5 kilo almışım anlayacağınız)
geçen hafta 81.9
bu hafta 84 eyvahedigeldismile
2.1 kg artıdayım
haftanın yüzkarası belli oldu böylece bilmiyorumkismile
dün ilacıma başladım henüz bir değişiklik yok hala yüzüklerini takamıyorum inşallah faydasını görürüm

kızlar herkese iyi akşamlar kusura bakmayın sabah giremedim kilomla ilgili bilgi veremedim soğuk almıştım iğnemi yaptırmaya gittim ordan çocukların okuluna derken halsiz bir şekilde eve geldim akşama kadar kalkamadım fena üşütmüşüm şimdi vereyim o bilgileri sabah aç karnına tartılmıştım 79.9

bu bilgileri haftalıkmı veriyoruz acaba??birde bişey daha arkadaşlar herkes kendine göremi diyet yapıyor yoksa burda verilen bir diyet listesimi var

tekrar hayırlı olsun canım. malesef iş ortamı böyle kimse kimseyi çekemez alsanaalsanasmile insanlar yüzüne güler arkanı döndüğün anda kuyunu kazarlar emin ol orada değilde başka bir yerde çalışsanda hiçbişey değişmeyecek hepsi aynı en iyisi sen temkinli ol herzaman

7 günde 5 kilo mümkün değil ohaoldumsmile canım sen tartını değiştir en iyisi

sevdemercim merak ettik seni neler yaptın görüşmeyeli

iyi akşamlar sunshinecim
sen nasılsın canım
ben aslında pek iyi değilim
yazdım bu sabah ama kimse görmedi galiba msjımı
cevap veren olmamış
yeni yıla bol bol tatlılar vb yiyerek girdiğim için
68 e düşen kilom malesef arttıda arttı
tartılmayacaktım ama dayanamadım
69.600 olmuşum
eminim dahada fazlaydı ama bi kaç gündür iyice kastım
misafirler hep yatılı kaldılar 1 hafta boyunca
ve hiç spora çıkamadım

çokbilmiş canım tekrardan hayırlı olsun
boşver milleti sen işine bak
sende bizimle yap dedikodunu orda takılma kimseye
nasihat hocası kesildim başına
umarım herşey yolunda gider
heyecanını paylaşıyorum
hayırlısıyla bi de ben iş başı yapsaydım :Saruboceq:

asucum tam çözemedim sıkıntını çünkü geçmişi detaylı okuyamadım
ama anladığım kadarıyla
dönem dönem hepimizin yaşadığı çöküntülü süreçlerden birini yaşıyorsun
canım böyle durumlarla karşılaşacağız mutlaka
hazırlıklı olmamız gerekiyor
bu kilolar öyle ya da böyle gidecek
bırakma kendini lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…