markası ne senin kinin hangisi iyidir fiyat falan araştırmak lazım
günaydın kızlar hepinize çoook teşekkür ederim olumunekankayizsmile sizleri çok seviyorum iyiki varsınız iyiki yanımdasınız Şeniz ama çok ağladığımdan başım felaket ağrıyo enson akşam panik atak gibi birşey geçirdim nefesim tıkandı,elim ayağım uyştu.. eşim çok korktu söz verdi bana artık destek olucak, köstek değil....
bende bildirimimi yapayım.
başlangıç : 85.900
2 haftaönce : 80.200
bu hafta : 78.400
giden kilo : 1.800 gr. (inşallah birdaha gelmesin)
:roflol: delikafadulden çok güldim yaa erkek milleti bu kadar sığ işte fazla kafa yormamak lazım :dilcikar:
mrh arkadaşlar biraz geç oldu ama kilo bildirimi mi yapayım,
başlangıç kilom 81 şuan ki kilom 78 hedefim ise 65
1 hafta oldu başlayalı diyete tam başladığımda regl dönemindeydim.3 kilo vermiş gözüküyorum.şişkinliğinde etkisi var ama yinede mutluyum..
selam kızlar ben malesef yıne haftabın yüz karası alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile ne yapacagını bılemıyorum malesef eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
gecen hafta 84600
bu hafta 86200
ben bu ışı başaramıyacagımı anladım zayıflamak emek ıstıyor sabır ıstıyor güçlü olmak gerektırıyor bunlarda demekkı bende yok kendımı gercekten kötü hıssedıyorum ama elımden gelen bırşey yok malesef senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama artık gercekten pskolojım bozuldu aşırı sınırlı ve agresıf bırıyımm malesef cekılmez bır ınsan oldum cıktım senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
slm kızlar ilk iş günmdü bugün ama berbattı iş ortamım bi garip dedikodu, istememezlik anlatıp daha çok strese girmek istemyorum ama insanlar niye böle artniyetliler yaa
nese bütün gün giremedim çookkk özledimmm burayıııııı. çoookkk yorgunum bildirimimi yapayım
ve tartım bozuk kaptanım 7 günde 5 kilo alamam heralde geçen hafta 1200 gr vermiştim 75 kiloydum bu hafta 80 gösteriyooo
bu nasıl işşş yaaaa
asucum sen nasılsın canım moralin düzeldi mi biraz daha iyisindir inşallah
sevdemercim merak ettik seni neler yaptın görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?