80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilonu ne kadarlık sürede verdin uzun bir süreç mi ve hangi deyeti yapıosun merak ettim decokacimcoook

shetacım
geçen yıl mayısta başladım diyete
spor yapıyorum(yürüyüş)her gün yapmaya gayret ediyorum
tatlı,tuzlu ve beyaz unlu yiyeceklerden uzak duruyorum
ve mümkün olduğu kadar az yiyorum
yani ölmeyecek kadar

sanada başarılar diliyorum
hoşgeldin aramıza

selmacım kuu özledim seni
nirelerdesin bacum
sen yaz ben sabah okurum

kızlar çıkıyorum çünkü çok acıktım
ve uykum geldi
bu arada cuma gecesi kaptanımız bu saatlerde buralarda olurdu ama nerdeki
kıııııs handerya nerdesin bakim
mutfakta olabilirmi kaydirigubbakcemile3
öptüm millet by

delikafadulden çok iyi ya 3.5 ay sanırım az ve sık yiyerek beslenme alışkalığını değiştirdin değil mi spor ne kadar yaptın kaydirigubbakcemile2

bi örnek menü yazarmısın canım zahmet olmassa süprizzzzz

bende 20 gün oldu başlayalı 89dan 83.5 e düştüm sankim iyi gibi dimi ama yavaşlar sanırım sende kaçıncı kilodan sonra yavaşladı kilo verimin fisfisfis ayy çok soru sordum yaa bilmiyorumkismile

şu 3çatal bundan 4 çatal bundan diyenleri ben anlayamıyorum insan hayatını nasıl 7-8 çatalla hayatını sürdürür yaa ohaoldumsmile

ben wallahi ne yalan söliyim 2 kepçe koyuyorum ne varsa sebze ağırlıklı olyor genelde yiyiyorum genelde akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum mutlaka saat 19u geçmiyor 3çatal yemeklede sabahı edemem ben yanii yasakkelime

olucaksa yavaş yavaş olsun :jeyyar:hihoyyyt

buralardayım haftanın yüz karası olarak sevdemercım bende özledım senı nasılsın ıyı geceler

bende bildirimimi yapayım.

başlangıç : 85.900

2 haftaönce : 80.200

bu hafta : 78.400

giden kilo : 1.800 gr. (inşallah birdaha gelmesin)
narencım gercekten senı canı gönülden tebrık ederım canım cok ıyı gıdıyorsun
sağolun kızlarr iyiki varsınız yarına toparlanırım bişeyim kalmaz yürüyüşede başladımı haftaya vermiş olurum
yagmurgözlü gecmış olsun canım dıkkat et kendıne
selmacıgım şimdi yeni kilomla kilo cetvelimi yaparsan sevinirim cnm opuyorumnanaktan
tamam canım yapıyorum hemen kg cızelgenı
bılmıyorum canım ya kendıme güvenım kalmadı artık
hayırlı olsun cokbılmış yenı ışın ınşallah tez zamanda alışırsın ışıne
serracım bu durumlar yanı bu giiiiiiibı hısler emınol ara ara bızede oluyor o yüzden üzülme
Selma sobeledim seni...
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Slm millet gece 00.00 dan sonra herşey balkabağına falan dönüşünce külkedisi oturuyor pc başına sevdemercim :teytey:

herkes burdamıydı bari? yeni arkadaşlar ayrıntılı yazın falan demiştim ama kimse sallamamış beni bir de kızlar bildirim yaparken o hafta ne kadar gitti onu da yazarsanız sevinirimbazen listeyle farklı sonuçlar çıkabiliyo..

çok güzel kilo verenler var kutlarım valla süpersinizzzz..ben resmen bugün başladım yanihem diet hem spor falan akşamüstü hava karardı soğuk falan dinlemedim büründüm yürüdüm napıyım yapıştı bu pis kilolar üstüme..

Çok bilmiş ne yazcam şimdiben senin hanene yaaaaa...

serracım arkadaşlara katılıyorum bende bugün açtım ve aynı hisleri paylaştım seninle gece bir sürü yazmıştım kimse yorum yapmamış mesela ama boşverrrrr beee en azından herkes okuyo belkiçoğu zaman insan içinden yorum yapıyo ama yazmayı unutuyor.. sen mezun oldun canım seniayrı biyere yazacam iftiharla sunacammm :))

ben bu hafta 500gr cık vermişim olsun kar kardır bugün milat olsun bana..

şimdi listeeee!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…