kilonu ne kadarlık sürede verdin uzun bir süreç mi ve hangi deyeti yapıosun merak ettim decokacimcoook
duş almam gerek çıkıcam birazdan
asucum kız dur bekle gelimde bi kese atim sana kaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmilenaniknaniknaniknaniknaniknanik
canım sağoll ben bir yere gitmem zatennn merak etme doğru söylüyorsun hepimizde oluyor böle şeylerrrrr
canım ben ortalama 3,5 aygibi bir sürede 66 düştüm gerisini yaydımm zamana inşş darısı başınaa olur canımmmm
asucum kız dur bekle gelimde bi kese atim sana kaydirigubbakcemile3
buralardayım haftanın yüz karası olarak sevdemercım bende özledım senı nasılsın ıyı geceler
yok yok bu hafta haftanın yüz karası benim kimselere kaptırmam kaydirigubbakcemile3
hadi sizeiyi geceler gece kuşları çok uykum geldi ben kaçar boshayallersmile
iyi geceler selmaaaaaaa opuyorumnanaktan
Selma sobeledim seni...
narencım gercekten senı canı gönülden tebrık ederım canım cok ıyı gıdıyorsunbende bildirimimi yapayım.
başlangıç : 85.900
2 haftaönce : 80.200
bu hafta : 78.400
giden kilo : 1.800 gr. (inşallah birdaha gelmesin)
yagmurgözlü gecmış olsun canım dıkkat et kendınesağolun kızlarr iyiki varsınız yarına toparlanırım bişeyim kalmaz yürüyüşede başladımı haftaya vermiş olurum
tamam canım yapıyorum hemen kg cızelgenıselmacıgım şimdi yeni kilomla kilo cetvelimi yaparsan sevinirim cnm opuyorumnanaktan
bılmıyorum canım ya kendıme güvenım kalmadı artıkcanım ya...seni seviyoruz..eşini boşver sen,erkekler hep öyle işte,sen bize bak :)
tebrikler hayatım harikasın bu hafta..
aynen..kurufasuye güzeldi,nokta
tebrikler canım ilk hafta için ideal
hayır ya...bırakmak yok devam devam 4 ay sonrasını düşün
hayırlı olsun cokbılmış yenı ışın ınşallah tez zamanda alışırsın ışıneslm kızlar ilk iş günmdü bugün ama berbattı iş ortamım bi garip dedikodu, istememezlik anlatıp daha çok strese girmek istemyorum ama insanlar niye böle artniyetliler yaa
nese bütün gün giremedim çookkk özledimmm burayıııııı. çoookkk yorgunum bildirimimi yapayım
ve tartım bozuk kaptanım 7 günde 5 kilo alamam heralde geçen hafta 1200 gr vermiştim 75 kiloydum bu hafta 80 gösteriyooo
bu nasıl işşş yaaaa
serracım bu durumlar yanı bu giiiiiiibı hısler emınol ara ara bızede oluyor o yüzden üzülmeselam arkadaşlar nasılsınız giremedim siteye kg durumum bellideğil benim tartı bozukmu değilmi çözememdim eve kim geliyorsa tartılıyor kimi doğru diyor kimi yanlış bende anlamadımm neyse yeni bir tartı alıcam en yakın zamanda inşşş ozaman tekraradan katılırımmmm listeye istersen beni sill handeryacım istersen kalsın sen bilirsinnn yaniii arkadaşlar şundan çok rahatsızım şu günlerde yani ne zaman yazsam yazdıklarıma bir iki kişi dışında pek cevap yazan olmuyo nedense oysa burası benim umudum başladığı yerdi ama şimdiii bittiği yer olacak yani gerçekten buna çok üzülüyorum belki bende pek gelemiyorum bu aralar ama hiç kimse merakda etmiyoooooo zatennn ondanda insanın gelesi kalmıyo baharnazı şimdi daha iyi anlyorum kendin yazıp kendin okumak kötü bişiiyy gerçektennnn neyseee ,,,,,,,,
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileSelma sobeledim seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?