asucum tam çözemedim sıkıntını çünkü geçmişi detaylı okuyamadım
ama anladığım kadarıyla
dönem dönem hepimizin yaşadığı çöküntülü süreçlerden birini yaşıyorsun
canım böyle durumlarla karşılaşacağız mutlaka
hazırlıklı olmamız gerekiyor
bu kilolar öyle ya da böyle gidecek
bırakma kendini lütfen
selam arkadaşlar nasılsınız giremedim siteye kg durumum bellideğil benim tartı bozukmu değilmi çözememdim eve kim geliyorsa tartılıyor kimi doğru diyor kimi yanlış bende anlamadımm neyse yeni bir tartı alıcam en yakın zamanda inşşş ozaman tekraradan katılırımmmm listeye istersen beni sill handeryacım istersen kalsın sen bilirsinnn yaniii arkadaşlar şundan çok rahatsızım şu günlerde yani ne zaman yazsam yazdıklarıma bir iki kişi dışında pek cevap yazan olmuyo nedense oysa burası benim umudum başladığı yerdi ama şimdiii bittiği yer olacak yani gerçekten buna çok üzülüyorum belki bende pek gelemiyorum bu aralar ama hiç kimse merakda etmiyoooooo zatennn ondanda insanın gelesi kalmıyo baharnazı şimdi daha iyi anlyorum kendin yazıp kendin okumak kötü bişiiyy gerçektennnn neyseee ,,,,,,,,
bak bak bak nelerde düşünmüş
serracım valla kendi adıma söylim
şu topiği aklımdan geçirdiğimde ilk olarak aklıma sen geliyorsun
bende son günlerde giremedim
bu sabah girdim bi sürü şey yazdım üstüne sayfalar dolmuş ama kimse cevap yazmamış
halbuki kötü olduğum belliydi msjımda
ama oluyor böyle ara sıra
kızmayalım birbirimize
opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar nasılsınız giremedim siteye kg durumum bellideğil benim tartı bozukmu değilmi çözememdim eve kim geliyorsa tartılıyor kimi doğru diyor kimi yanlış bende anlamadımm neyse yeni bir tartı alıcam en yakın zamanda inşşş ozaman tekraradan katılırımmmm listeye istersen beni sill handeryacım istersen kalsın sen bilirsinnn yaniii arkadaşlar şundan çok rahatsızım şu günlerde yani ne zaman yazsam yazdıklarıma bir iki kişi dışında pek cevap yazan olmuyo nedense oysa burası benim umudum başladığı yerdi ama şimdiii bittiği yer olacak yani gerçekten buna çok üzülüyorum belki bende pek gelemiyorum bu aralar ama hiç kimse merakda etmiyoooooo zatennn ondanda insanın gelesi kalmıyo baharnazı şimdi daha iyi anlyorum kendin yazıp kendin okumak kötü bişiiyy gerçektennnn neyseee ,,,,,,,,
slm kızlar ilk iş günmdü bugün ama berbattı iş ortamım bi garip dedikodu, istememezlik anlatıp daha çok strese girmek istemyorum ama insanlar niye böle artniyetliler yaa
nese bütün gün giremedim çookkk özledimmm burayıııııı. çoookkk yorgunum bildirimimi yapayım
ve tartım bozuk kaptanım 7 günde 5 kilo alamam heralde geçen hafta 1200 gr vermiştim 75 kiloydum bu hafta 80 gösteriyooo
bu nasıl işşş yaaaa
üfff ilk iş günlerinde nefret ederim bende berbat olur kimseyi tanımıyosun işi öğrenemeyekmişsin gibi geliyor ilk etapta eyvahedigeldismile
ama sonra düzeliyor allah kolaylık versin canım kaydirigubbakcemile5
sunshine bugün nerelerdeydin gün içinde yoktun hiç
narincim haftanın şampiyonu sensin sanırım tebrikler şimdiden
olumunekankayizsmile
inşallah diğer hafta ben olurum aklinialirimsmile
canım sağoll ben bir yere gitmem zatennn merak etme doğru söylüyorsun hepimizde oluyor böle şeylerrrrraaa seracım üzülme canım zaman zaman hepimiz yaşıyoruz biliyosun sen birçoğumuzun idolüsün sen burda olunca başarılabilineceğine daha çok inanıyorum kendi adıma konuşuyorum. böyle kıgınlıklar oması beni çok üzüyor baharnaz gitti bizi üzdü zaten
serradeniz süper kilo vermişsin yaa 1sene içinde mi verdin bu kiloyu süpperrr süprizzzzz
ayyyy darısı başımaa :jeyyar:
canım sağoll ben bir yere gitmem zatennn merak etme doğru söylüyorsun hepimizde oluyor böle şeylerrrrr
canım ben ortalama 3,5 aygibi bir sürede 66 düştüm gerisini yaydımm zamana inşş darısı başınaa olur canımmmm
kilo bildirimini de yapayım unutmadan
başlangıç:82
bu hafta:69.600
bu hafta giden:500gr
hedef:66
saol canım çözdüm sayılır takım olarak sil baştan başladık hepimiz ayda 5 kilo vermek zorundayız bide takım içinde hepimizin bi eşi var gün içinde neler yiyip içtiğimizi nekadar spor yaptımızı eşler birbirlerini denetliycek
herşey daha güzel olucak inş.
senin msjına şahsen ben görmemezlikten geldim çünkü senin kendini toparlıycağına kendimden çok inanıyorum valla opuyorumnanaktan
tekrardan merhaba ben de tartılmadım ama kilomu yazınca banada cetvel hazırlarmısınız ya da nasıl hazırlanacağını anlatırmısınız
bu ara hormon ilaçlarını çok kullandım ve gerçek kilomu bilemiyorum tartıda bozuldu umarım ptesiye bir yerlerden öğrenip yazarım buraya herkese ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?