80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım çözdüm sayılır takım olarak sil baştan başladık hepimiz ayda 5 kilo vermek zorundayız bide takım içinde hepimizin bi eşi var gün içinde neler yiyip içtiğimizi nekadar spor yaptımızı eşler birbirlerini denetliycek
herşey daha güzel olucak inş.
senin msjına şahsen ben görmemezlikten geldim çünkü senin kendini toparlıycağına kendimden çok inanıyorum valla opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar nasılsınız giremedim siteye kg durumum bellideğil benim tartı bozukmu değilmi çözememdim eve kim geliyorsa tartılıyor kimi doğru diyor kimi yanlış bende anlamadımm neyse yeni bir tartı alıcam en yakın zamanda inşşş ozaman tekraradan katılırımmmm listeye istersen beni sill handeryacım istersen kalsın sen bilirsinnn yaniii arkadaşlar şundan çok rahatsızım şu günlerde yani ne zaman yazsam yazdıklarıma bir iki kişi dışında pek cevap yazan olmuyo nedense oysa burası benim umudum başladığı yerdi ama şimdiii bittiği yer olacak yani gerçekten buna çok üzülüyorum belki bende pek gelemiyorum bu aralar ama hiç kimse merakda etmiyoooooo zatennn ondanda insanın gelesi kalmıyo baharnazı şimdi daha iyi anlyorum kendin yazıp kendin okumak kötü bişiiyy gerçektennnn neyseee ,,,,,,,,

bak bak bak nelerde düşünmüş
serracım valla kendi adıma söylim
şu topiği aklımdan geçirdiğimde ilk olarak aklıma sen geliyorsun
bende son günlerde giremedim
bu sabah girdim bi sürü şey yazdım üstüne sayfalar dolmuş ama kimse cevap yazmamış
halbuki kötü olduğum belliydi msjımda
ama oluyor böyle ara sıra
kızmayalım birbirimize
opuyorumnanaktan

yok canım kızmak ne haddime onu demek istemedim ama gerçekten bir burukluk yaşadım şu dönemlerde belki ilgi beklediğimdendir çünkü ben burayı gerçekten ailem gibi gördüm artıkkk benim hayatımın bir parçası burası 1 yıl olucak diyete başlayalı nerdeyse 15martta tam anlmıyla başlamıştım yani artık burasını kabullendimm ee biraz irtibat kopukluğumu desem yoksa görülmememi desem öyle oluncaa malummm bendee ondan öyle yazdım:çok üzgünüm:

şimdi geçmişi okudum birazda sizdeki bu gayretle valla manken olursunuzz kızlarrrrrr vallaa süpersinizz devamm edinnn

aaa seracım üzülme canım zaman zaman hepimiz yaşıyoruz biliyosun sen birçoğumuzun idolüsün sen burda olunca başarılabilineceğine daha çok inanıyorum kendi adıma konuşuyorum. böyle kıgınlıklar oması beni çok üzüyor baharnaz gitti bizi üzdü zaten

Son düzenleme:
üüüff kimse kalmamaış bi misafirliğe gittim ama özledim ben burayı yaaa olumunekankayizsmile

üfff ilk iş günlerinde nefret ederim bende berbat olur kimseyi tanımıyosun işi öğrenemeyekmişsin gibi geliyor ilk etapta eyvahedigeldismile

ama sonra düzeliyor allah kolaylık versin canım kaydirigubbakcemile5

sunshine bugün nerelerdeydin gün içinde yoktun hiç

narincim haftanın şampiyonu sensin sanırım tebrikler şimdiden
olumunekankayizsmile

inşallah diğer hafta ben olurum aklinialirimsmile

serradeniz süper kilo vermişsin yaa 1sene içinde mi verdin bu kiloyu süpperrr süprizzzzz
ayyyy darısı başımaa :jeyyar:

ara ara girdim ama yazmya vaktim olmadı iş yoğun evde de oğluş biraz rahatsız ancak vakit buldum.

canım sağoll ben bir yere gitmem zatennn merak etme doğru söylüyorsun hepimizde oluyor böle şeylerrrrr
serradeniz süper kilo vermişsin yaa 1sene içinde mi verdin bu kiloyu süpperrr süprizzzzz
ayyyy darısı başımaa :jeyyar:

canım ben ortalama 3,5 aygibi bir sürede 66 düştüm gerisini yaydımm zamana inşş darısı başınaa olur canımmmm

off ya 84 oldum ama kilo çizelgesini düzenleme elim gitmiyor. inşallah haftaya yine eskikiloma gelirim çok sıkıldım 1 adım ileri 1 adım geri alsanaalsanasmile

süppersin serracım ya 3.5 ay gayet iyi
ya ben bu topiğe gireli 6 ay olmuş ama bende hala bir gelişme yok :mymeka:

tekrardan merhaba ben de tartılmadım ama kilomu yazınca banada cetvel hazırlarmısınız ya da nasıl hazırlanacağını anlatırmısınız
bu ara hormon ilaçlarını çok kullandım ve gerçek kilomu bilemiyorum tartıda bozuldu umarım ptesiye bir yerlerden öğrenip yazarım buraya herkese ii geceler

sporumu yaptım geldim kan ter içinde kaldım yaa
serracım canım benim yazdıklarını okudum nolur öle düşünme bazen öle oluyo bide son zamanlarda sık girmiyodun işlerin vardıya bunuda etkisi var canım kırılma bizlere hep aklımızdasın

benim eşim kim peki
hadi bana eş bulalım hihoyyyt vereliniortak
aay teşekkür ediyorum datlum gıymetlim
bende inanıyorum başaracağım
karnımdan gelen seslerde onaylıyor bunu şu an
ama ben sanada inanıyorum kuzum
hep beraber başaracağız :lepi:

ben yaparım canım başlangıç şimdiki ve hedef kilonu acele yaz duş almam gerek çıkıcam birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…