darkolive ben o 25 kilo veren kiza baktim ama simdiki haliyle önceki hali bence hic uymuyor, simdiki hali sanki bi artist gibi geldi bana, o o degilbence,,,,,,, inandirici gelmedi bana o hali, orijinal gelmedi bana bilemiyorum....
günaydın melocumm ben koşuşturma içerisindeyim geçenler kızlar haftasonu ne çabuk bitiyo demişlerdi cidden öleymiş bir sürü işim varrrr hadi öptüm güzel bi haftasonu geçirmenz dileğle bekle ev seni temzlemeye geliyorummm :)
çok yoruldum yaaa sabah 8den beri ayakayım birazdan gelir misafirlerim sizler nasılsınız
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrr listemizzz nerdeeee mafoldumben
aylincim ewet bende öyle düşündüm önce sanırım hikayeyi okumuşsundur tekrar okuyunca o olduğunu anladım zaten çok samimi bir kız ve insan kilo verince yüz hatları çok değişiyor akannehir
valla darkolive, anneme gösterdim, benzemiyor diyor, ka$lari dudaklari gözlere dikkat edersen anlican, bence alinti o foto inanmadim ben
selam kızlarrrrrrrrrr
yaa kızlar haakkaten bişiyler yazıyorum herkes kendi derdin de hiç kimse okumuyor mu yaalmaz:
handerya o kadar messajın arasından bulamaz kiloları özelden mi atsak diyorum herkesi ilgilendiren şeyler bunlar yanii ben anlayamadım gitti burayı vallahi yaaa CADIARZU
melocum cnm saol iyiyim. geçmişide oku oku bitmiyor.dün yoktum evde mesajlar birikmş.neyse darkolive melocum selmacım ve sevdemercigim herkese selamopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?