80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü yediklerim

sabah
1peynir
1ekmek
çemen

ara
2mandalina

öğle
2lahmacun-hacıoğlu küçük-
salata

ara
yoğurt

akşam
4kaşık nohut yemeği
lahana salatası

günü bitirdim

İnş. üniversite okuduğunuda görürsün canm .Ne kadar güzel ne kadar özel bi mutluluk anne için
ilk gülüş ,ilk yürümesi ilk okuması allah ömrümüzce mutlulukları hep yaşatsın inş..
ortanca oğlunada geçmiş olsun canım .umarım çok ciddi bişey değildir .

daha once soyledigim gibi o kadar yogun bir hafta sonu gecirdim ki
kizkardesimin nisanini yaptik cuma gunu,cumartesi geceside levent te bir fasil restaurantta da eglence yaptik.Hersey cok yogun ama bir o kadar da guzel gecti
umarim hepiniz iyisinizdir,hepinizi cok ozledim,sizlerle konusmayi cok ozlemisim

hayırlısı olsun tatlım allah tamamına erdirsin inş

senin kocayla benim koca aynı kafadan klava: bize destek olucakları yerde köstek oluyolar benimkide bu akşam sevdiğim herşeyi yüklenip gelmiş eve gelde dayan klava:

şşiişşttttttt kızlarr nerdesiniz kimseler yok

yağmurgözlü hayretlerim şaştı kıııı bu satte ohaoldumsmile

dayandım şekerim zemuszemuszemuszemusçok az 2 kaşık tavuklu pilav yedim o kadar az öncede 1 elma 1 mandalina yedim günü kapadım orda olduğumdan dolayı bu akşam spor yapamadım ama olsun

işte bu :lepi:

allah hayırlı uğurlu etsin canım umarım +larla dönmedin bizde seni çok özledik :1hug:

herkese iyi akşamlar ben geldiiiim.maşallah maşallah gündüzdense geceler daha hareketli sanki buralar zemuszemus

yagmurgözlü tebrikler canım brava valla okadar tahrik edici şeye ragmen 2 kaşık pilavla yetinmen gerçekten taktire şayen bişey :hooray:

adacım hoşgeldin özlettin kendini şeker :1hug:

yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgelmişler diyorum inşallah hepberaber kilolara veda edicezzz kızlar :lepi:

bana gelince aşureyi yaptım arkadaşımla beraber Allah kabul eder inşallah.apartmana dagıttım.akşam kadınlarla olan oturma günümüzde ikram ettim.ve koca bi tencere daha artıncada annemin eline tutuşturdum.komşularına dagıtsın diye yerimseniben yoksa biliyorumki dayanamayıp yerim ben o tencerenin yarısını.ben ne mi yaptım 1 kase yedim 2 ısırıkta arkadaşımın böreğinden ve tüm bunları akşam yemeği yerine yedim inşallah bişiy olmaz

kızlar bu akşam çocuklarla oynarlarken kızım ayagını burktu.ve şişti.şuanda ayagı sargılı yatıyor.doktora gitmemek için ortalıgı ayaga kaldırdıgı için şimdilik kasgevşeici sürdük buz falan şuan agrısı yok sadece basınca acıyor.çok hareketli olan kızım şuan sinir harbi geçiriyor heryere seke seke gidiyor neyse ben kaçayım tuvaleti gelmiş hadi hepinize iyi geceler.

süpersin narincim opuyorumnanaktan

geldim asucum.napıyorsun şeker nasıl gidiyor isveç diyeti

eşimin tüm caydırıcı yöntemlerine rağmen zafer hala benim :lepi: ilk gün 0 kaçamak

canım çok geçmiş olsun aman sakın ihmal etme hastaneye götür

iyigeceler canım

hayırlı olsun adacım özledık senı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah kabul etsın canım bende carşamba günü yapacagım ınşallah ne güzel yememışsınde tebrıkler
gecmış olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…