- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
mrb kızlar şimdi bana bu zilanda bir görünüp bir kayboluyor diyceksiniz :çok üzgünüm: bu aralar birinci sınıfa giden oğlum okumaya geçmesi için çok çalışması lazımdı onu çalıştırcam diye resmen ben kafayı yedum valla kafamçokkarıştı ama emeklerim boşa gitmedi şükür okumaya geçti zemuszemus üstüne birde ev temizliği guclubacismile birde ortanca oğlumun öğretmeni okula çağırıp ortanca oğlunuzun gözleri uzaktan tahtadaki yazıları görmüyor demezmi senağlama yani hepsi üst üste gelince pek giremiyorum iki üç günde bir girebiliyom ancak aksilikler olunca maalesef neyse kızlar kafanızı şişirmiyim sadece paylaşmak istedim sizlere zayıflama konusunda başarılar doktordan sonra görüşürüz hepinize mucukkk
yağmurgçzlüm ne yaptın kaçamk var mı?akşam falan dayandın mı<*
yağmurgçzlüm ne yaptın kaçamk var mı?akşam falan dayandın mı<*
melocum yagmurgozlu nasilsiniz kizlar ben geldimmmmm
daha once soyledigim gibi o kadar yogun bir hafta sonu gecirdim ki
kizkardesimin nisanini yaptik cuma gunu,cumartesi geceside levent te bir fasil restaurantta da eglence yaptik.Hersey cok yogun ama bir o kadar da guzel gecti
umarim hepiniz iyisinizdir,hepinizi cok ozledim,sizlerle konusmayi cok ozlemisim
:lepi:hahahah komedi gibi... kocam akşam yemeği için fıstıklı baklava aldığını söyledi.ben rejim yapmaya çalışırken ... neyse bu bir sınav olsun benim için ben salatamı yemeğe devam edeceğim akşam . tatlının yüzüne bile bakmıycam opuyorumnanaktan
şşiişşttttttt kızlarr nerdesiniz kimseler yok
dayandım şekerim zemuszemuszemuszemusçok az 2 kaşık tavuklu pilav yedim o kadar az öncede 1 elma 1 mandalina yedim günü kapadım orda olduğumdan dolayı bu akşam spor yapamadım ama olsun
daha once soyledigim gibi o kadar yogun bir hafta sonu gecirdim ki
kizkardesimin nisanini yaptik cuma gunu,cumartesi geceside levent te bir fasil restaurantta da eglence yaptik.Hersey cok yogun ama bir o kadar da guzel gecti
umarim hepiniz iyisinizdir,hepinizi cok ozledim,sizlerle konusmayi cok ozlemisim
bana gelince aşureyi yaptım arkadaşımla beraber Allah kabul eder inşallah.apartmana dagıttım.akşam kadınlarla olan oturma günümüzde ikram ettim.ve koca bi tencere daha artıncada annemin eline tutuşturdum.komşularına dagıtsın diye yerimseniben yoksa biliyorumki dayanamayıp yerim ben o tencerenin yarısını.ben ne mi yaptım 1 kase yedim 2 ısırıkta arkadaşımın böreğinden ve tüm bunları akşam yemeği yerine yedim inşallah bişiy olmaz
geldim asucum.napıyorsun şeker nasıl gidiyor isveç diyeti
kızlar bu akşam çocuklarla oynarlarken kızım ayagını burktu.ve şişti.şuanda ayagı sargılı yatıyor.doktora gitmemek için ortalıgı ayaga kaldırdıgı için şimdilik kasgevşeici sürdük buz falan şuan agrısı yok sadece basınca acıyor.çok hareketli olan kızım şuan sinir harbi geçiriyor heryere seke seke gidiyor neyse ben kaçayım tuvaleti gelmiş hadi hepinize iyi geceler.
merhaba selma12 bende balıkesirliyim bursalı olduğunu görünce merhaba demek istedim özledim valla memleketimi
hayırlı olsun adacım özledık senı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktandaha once soyledigim gibi o kadar yogun bir hafta sonu gecirdim ki
allah kabul etsın canım bende carşamba günü yapacagım ınşallah ne güzel yememışsınde tebrıklerbana gelince aşureyi yaptım arkadaşımla beraber Allah kabul eder inşallah.apartmana dagıttım.akşam kadınlarla olan oturma günümüzde ikram ettim.ve koca bi tencere daha artıncada annemin eline tutuşturdum.komşularına dagıtsın diye yerimseniben yoksa biliyorumki dayanamayıp yerim ben o tencerenin yarısını.ben ne mi yaptım 1 kase yedim 2 ısırıkta arkadaşımın böreğinden ve tüm bunları akşam yemeği yerine yedim inşallah bişiy olmaz
gecmış olsun a.s.kızlar bu akşam çocuklarla oynarlarken kızım ayagını burktu.ve şişti.şuanda ayagı sargılı yatıyor.doktora gitmemek için ortalıgı ayaga kaldırdıgı için şimdilik kasgevşeici sürdük buz falan şuan agrısı yok sadece basınca acıyor.çok hareketli olan kızım şuan sinir harbi geçiriyor heryere seke seke gidiyor neyse ben kaçayım tuvaleti gelmiş hadi hepinize iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?