teşekkür ederim canım. bende zaten ilk etapta 80 olmayı hedefliyorum. 80 olunca 70 i hedefliycem . 10 10 gitsin istiyorum kilolar. ama sonunda 60 kilo hedefim. 60 olunca o günkü durumuma göre başka bir hedef belirlermiyim bilmiyorum artık. .
yürüyüş konusunda önerine uyucam . sonuçta sporun nesi zararlı olur di mi ?
canım ben hedefini yakın tut derken kilo çizelgendeki hedeften bahsettim
yani 60 çok uzak diye
bende buraya ilk geldiğimde arkadaşlar uyarmıştı
tabi sen bilirsin
ben daha sonra anladımki çizelgeyi gördükçe daha iyi motive oldum
kilo verdikçe düşürdüm
çok doğru söylüyorsun tatlım,sporun bi zararı olmaz tabi istisnalar dışında yani bi hastalık durumunda falan filan
selam kızlar
sevdemercim kaçarmıyız hiç buralardayım ben geçmiş okuyordum ayran detoksunun sonuçlarından haberdar et bizi işe yarıyosa ben de yapayımyerimseniben
anam anam ayran detoksu beni gıcık etti bugün
bitiremedim hepsini az önce son kalanları da yedim ama o mu beni yedi benmi onu anlamadım
işteyim oturuyorum bişi bilmiyorum ki. anlatanda yok ölee alık alık çevreyi inceliyorumm çok sıukıldım bu arada diyet spor namına bişi kalmadı bende bide üşüttm . tek derdim diyetti bi ara ve ne kadarda iyiydi bu durum boshayallersmile
çokbilmişcim zaten her iş yerinde olur
ilk işe başlayana kimse yardımcı olmaz
herkes bi gıcık davranır
yani ben şimdiye kadar hep öyle gördüm ama başkasına öyle yapmadım
boşver tatlım herşey zamanla düzelecek nasıl olsa
bak artık bir işin var
ppoooofff ama çok hızlı akıyor muhabbetiniz yaaa,
daha 3.5 aylık ikizlerim var benim,giremiyorum ki bu kadar sıkk
bugün bir merkezde spora başladım,tartıldım ve 83 kilo çıktımbilmiyorumkismile
şu tickerdan yapmak istedim ama bu tickerdaki kilolar nasıl düşüyor onu bilemedim..CADIARZU
oo süper ya
çok hoşlanırım bende spor merkezinde spor yapmaya
bazen düşünmüyor değilim bende bir yere kaydolmayı
ama şimdi hep evde olduğum için günde bir iki saatte olsa dışarı çıkıp yürümek daha cazip geliyor en azından hava alıyorum,kendimi dinliyorum
sevdemer nöbeti sana devrediyorum vukuatsız bir şekilde mesaim bitmiştir komtanım:roflol::roflol::roflol:
nöbet bugün devir alınamadı asker
çünkü sevdemer gezmelerdeydi
bi ara arkadaşa gittim
güya yarım saat durup gelcektim
bi baktım iki saat oturmuşum
arkadaş neler getirdiysede yemedim
kendimi kutluyorum
kızlar banada çay varmı en şekersizinden :kedi:
çay sevmem
evdede pek bulunmaz
eşim ağustosta askere gittiğinde yarım kilo almıştım bi kaç gün önce bitti
sadece misafirlere demlendi yani
yağsız sütle yaparım içersen nescafe
ıyıyım canım sagol sen nasuılsın opuyorumnanaktan
bende iyiyim zemuszemus
iyi akşamlararkadaşlar
ben kaydoldum ama giremedim nete hep hastalıklarla uğraşıyorum elma sirkesi kullanıyordum günlerdir çok iyiydim ne olduysa bugün midem çok kötü ne yersem yiyeyim midem yanıyo ama elma sirkesini kullanırken de 2 haftada 2 kilo verdim bırakmakta istemiyorum sizce ne yapmalıyımbilmiyorumkismile hafta sonu çok kötü mide ağrısı çektim acaba bundan dolayımıydıda ben anlamadım
canım bende elma sirkesi içtim bi süre
baktım midemde bi hareketlenme var hemen bıraktım
sağlığımdan olmaktansa içmem daha iyi
hiç önermiyorum
mrb kızlar şimdi bana bu zilanda bir görünüp bir kayboluyor diyceksiniz :çok üzgünüm: bu aralar birinci sınıfa giden oğlum okumaya geçmesi için çok çalışması lazımdı onu çalıştırcam diye resmen ben kafayı yedum valla kafamçokkarıştı ama emeklerim boşa gitmedi şükür okumaya geçti zemuszemus üstüne birde ev temizliği guclubacismile birde ortanca oğlumun öğretmeni okula çağırıp ortanca oğlunuzun gözleri uzaktan tahtadaki yazıları görmüyor demezmi senağlama yani hepsi üst üste gelince pek giremiyorum iki üç günde bir girebiliyom ancak aksilikler olunca maalesef neyse kızlar kafanızı şişirmiyim sadece paylaşmak istedim sizlere zayıflama konusunda başarılar doktordan sonra görüşürüz hepinize mucukkk
ne demek kafanızı şişirmek tatluşum
biz burda sadece yediğimizi içtiğimizi anlatmıyoruz
acıyı tatlıyıda paylaşıyoruz
oğluşun okumaya geçti demek ne güzel ya
bende görebilirmiyim aceba o günleri
daha 1,5 yaşında
diğer oğlun için geçmiş olsun hayatım
umarım ilerlemez ve tez zamanda düzelir
azimliyim yemedim:içelim: oda pişman oldu. gizli gizli yedi...lülülülülülü
a.s. opuyorumnanaktan
ben burdayım hayatım hala yarım kilonun yasını tutmaya devam :gitme:
melocum bitti geçti artık takma lütfen
ya hiç veremeseydin ya da artı çıksaydın
yine vermişsin bak 500gr
haftaya açığı kapatırsın mutlaka
ben sana inanıyorum
melocum yagmurgozlu nasilsiniz kizlar ben geldimmmmm
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin
hayırlı olsun nişanınız
allah tamamına erdirsin
kızlar bu akşam çocuklarla oynarlarken kızım ayagını burktu.ve şişti.şuanda ayagı sargılı yatıyor.doktora gitmemek için ortalıgı ayaga kaldırdıgı için şimdilik kasgevşeici sürdük buz falan şuan agrısı yok sadece basınca acıyor.çok hareketli olan kızım şuan sinir harbi geçiriyor heryere seke seke gidiyor neyse ben kaçayım tuvaleti gelmiş hadi hepinize iyi geceler.
offff çok geçmiş olsun
ya ben bu çocuklara bi şey olduğunu duyunca çok kötü içim acıyor
umarım en kısa zamanda geçer
yağmurgözlü seni kutluyorum bu akşamki başarından ötürü a.s.