80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünde gidecem spora sanirim..
yarin yine 1 ay secim bürosundayim. buraya giremicem... aksamlari bikerede olsa mesaj yazmaya calisicam. ama rejime devam.... birakmicam busefer olucakk....

adaer darisi benim basima
allah tamamini erdirsin

menümü yazayım

sabah
1yumurta
1ekmek
domates-maydanoz

ara
2 mandalina

öğle
2 içli köfte
marul salatası

ara

yoğurt

ara
elma

akşam
tarhana çorbası
bol salata

bu arada tekrar suyu arttırdım,beşibir yerdeye de başladım tok kalmamda faydası oluyor.2 haftada 500 eyvahedigeldismile vermemnin acısı hala içimde,bir an önce 60 olup hamile kalmam gerek

EVEEET ÖLCÜ LISTEMIZI GÜNCELLEDIM
ADAER CNM BENIMDE ÖLCÜLERIMI YAZARSAN SEVINIRIM, KILOMA INANMIYORDUNUZ AHA DA BAKIN EN ÖLCÜLÜ BEN CIKTIM

Bel 105
Kalca 120
Gögüs 109

abooooo

insallah baslarsin abla, valla insan üseniyor yaa...

hayirlisi olur insallahhh......opuyorumnanaktan

merhaba kızlarr nasılsınız bakimm tebrik eden arkadaşlara sonsuz teşekkürler @narincim çok geçmiş olsun ihmal etme doktora götür canım @asuuu kıss niye şaşırdın öle gece çokmu korkunç görünüyom @sevdemer şekerim ben çıkarken seni gördümde ondan nöbeti şeyettiydim sefan olsun kıss gezmelere gitmişin anacım biz hatunların az durucam deyipte sözümüzde durdurğumuz nerde görülmüş çeneye daldımı iki lafın belini kırmadan kalkılırmı

herkese günaydınlar kızlar .

melocum geç olmadı canım hala diyetime kıymış değilim :)

pazar günü eşimle yemeğe gittik .ben akıllıyım yaa en kalorisiz olduğunu düşündüğüm için sadece döner yedim.ekmek ,yanındaki patates ve pilavı eşime devrettim.eve gelip kalorisine bakınca mafoldumben neye uğradığımı şaşırdım .650 kaloriymiş bi porsyon dönerr bende dün takviye olsun die bütün öğünleri elma yiyerek geçirdim.
tabi akşamda bunalttı beni bu durum .şimdi 1 yumurta dan menemen yapıp yiyince bütün şevkim geri geldi.artık yiyeceğim şeye evden çıkmadan önce kalorisine bakarak karar vericem :))

benim oğlan sapıttı bugün sabah 6buçukda uyndı kafamçokkarıştı onu doyurup direk buraya geliyorum

merhaba bende karboksi ve diyet yapıyorum

karboksipunktur tanıtımımı bu yoksa sengözlerimebaksanab

kız melooo 2 haftada 5000gr verdim die başımızın etini yedin naniknanik demekki bizim gibi artı çıksan kendini intihar edersin sanırsam delikafaduldenhihoyyytolumunekankayizsmile

yok kıııı kaç gecedir şaşırtıyosun beni valla senle ben buranın demirbaşı olduk nerdeyse :roflol::roflol: bugüne kadar seni hiç o saatte görmemiştim kkda onuniçin şaşırdım

çok üzülme canım biraz sporla halledersin kaydirigubbakcemile5 ama elinden geldiği kadar dışarda yememeye özen göster bu dönemde

@ serracım nasılsın tatlım hoşgeldinnn
@ asucum oğlumdan fırsat yokki bulduğumda kaçırmıyorum dün akşamda pc benim dedim askere gitcek kıss bişeyde diyemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…