günaydın canım..iyiyim geç uyandım bugün,sen nasılsın erkencisin yinegünaydınlar melocum nasılsın bugünb keyifler nasıl
günaydın
ben kaçtım bi kahvaltı edemde gelem bol kalorisizinden
merhaba bende karboksi ve diyet yapıyorum
arkadaşlar ölçüleri sormuştunuz ben en son yapılan listeyi ekliyorum 20/11/2009 da yapmışım onda da 6 kişi değişen ölçülerini bildirmiş,3 kişi hiç bildirmemiş vs. neyse şimdi o zaman yeniden yapacağım isterseniz.
ölçülerinizi ölçerken bel ölçüsünü göbekten ölçün demiştik ama bazı arkadaşlar unutmuştu karışıklık oluyor sanırım.O yüzden tam bel oyuntunuzdan ölçün yani belinizin en ince noktasından :) göğüs ve basen ölçüsünü nasıl yapacağınızı biliyorsunuz zaten.En son liste aşağıdadır ölçülerinizi yazın,yeni gelen arkadaşlar siz de ona göre yeni bir liste yapayım.
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
hoşgeldin canım.senin adına sevindim.ben hergün kendime söz veriyorum bugün yürüyecegim diye .ama akşam eve bi geliyorum yok yemekti yok bulaşıktı aman çamaşırda atayım dur şu kuruyanları katlayayım kafamçokkarıştı bi bakmışımki ne zamanım kalmış nede gücüm.bu böyle olmayacak buna bi dur deme zamanı geldi.işlerin biteceği yok eger beklersem ömür boyu yürüyemem.
kaydirigubbakcemile3 buyüzden bugünden itibaren başlayacagım inşallah :lepi:
menümü yazayım
sabah
1yumurta
1ekmek
domates-maydanoz
ara
2 mandalina
öğle
2 içli köfte
marul salatası
ara
yoğurt
ara
elma
akşam
tarhana çorbası
bol salata
bu arada tekrar suyu arttırdım,beşibir yerdeye de başladım tok kalmamda faydası oluyor.2 haftada 500 eyvahedigeldismile vermemnin acısı hala içimde,bir an önce 60 olup hamile kalmam gerek
hayır tülaycııııımmm..gerçi umarım çok geç değildir.tartıda göreceğin rakamı düşün ve yeme
harikasın yağmurgözlüm tebrik ederim.iraden süper,inşallah hep böyle oluruz
selam adacım bunu görmedim akşam konser vardı ordaydım.sen nasılsın okudum nişan güzel geçmiş Allah tamamını göstersin inşallah
Allah kabul etsin canım...iyi yapmışsın..yarın akşam daha az yersin dengelenmiş olur..
ya bu arada senin çizelgen gözüme tekıldı harikasın ..ilk geldiğin haftayı anımsadım.umutsuzdun diyetisyene gideceksin.ne güzel atlattık o dönemi.harikasın tebrik ederim
ahhh kıyamam geçmiş olsun
günaydın asuuummm..bugün kalkamadım benden önce gelmişsin
merhaba bende karboksi ve diyet yapıyorum
menümü yazayım
sabah
1yumurta
1ekmek
domates-maydanoz
ara
2 mandalina
öğle
2 içli köfte
marul salatası
ara
yoğurt
ara
elma
akşam
tarhana çorbası
bol salata
bu arada tekrar suyu arttırdım,beşibir yerdeye de başladım tok kalmamda faydası oluyor.2 haftada 500 eyvahedigeldismile vermemnin acısı hala içimde,bir an önce 60 olup hamile kalmam gerek
merhaba kızlarr nasılsınız bakimm tebrik eden arkadaşlara sonsuz teşekkürler @narincim çok geçmiş olsun ihmal etme doktora götür canım @asuuu kıss niye şaşırdın öle gece çokmu korkunç görünüyom @sevdemer şekerim ben çıkarken seni gördümde ondan nöbeti şeyettiydim sefan olsun kıss gezmelere gitmişin anacım biz hatunların az durucam deyipte sözümüzde durdurğumuz nerde görülmüş çeneye daldımı iki lafın belini kırmadan kalkılırmı
herkese günaydınlar kızlar .
melocum geç olmadı canım hala diyetime kıymış değilim :)
pazar günü eşimle yemeğe gittik .ben akıllıyım yaa en kalorisiz olduğunu düşündüğüm için sadece döner yedim.ekmek ,yanındaki patates ve pilavı eşime devrettim.eve gelip kalorisine bakınca mafoldumben neye uğradığımı şaşırdım .650 kaloriymiş bi porsyon dönerr bende dün takviye olsun die bütün öğünleri elma yiyerek geçirdim.
tabi akşamda bunalttı beni bu durum .şimdi 1 yumurta dan menemen yapıp yiyince bütün şevkim geri geldi.artık yiyeceğim şeye evden çıkmadan önce kalorisine bakarak karar vericem :))
çok üzülme canım biraz sporla halledersin kaydirigubbakcemile5 ama elinden geldiği kadar dışarda yememeye özen göster bu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?