günaydın kızlar gününüz aydın olsun dileklerimlezemuszemuszemuszemus
inşallah canım darısı başınıza olur inşş bu arada tebrik ederiimm seniiiiiizamanında bizde senin yaptığını yapabilseydik şimdi bu hallerde olmazdık senağlama
tebrik ediyorum seni .bende istediğim kiloya ulaşınca aynen senn yaptığın gibi otokontrolü hiç bırakmıcam canm .
canım sağol sen nasılsınselam buterful serra nasılsınızz
melocum ben bir yerde okumuştum 3 lt sudan fazlası felç yapabiliyormuşş bilgine canımmm hım bu arada geçmiş olsunnyemekten önce mutlaka 1 fincan aralardada 1er toplam 5 falan zaten fazlasını da içmek doğru değilmiş..yalnız suyu 5 litreye çıkardım.
günaydın canım
mantarım hala geçmedi,doktorun özeline gideceğim bugün okula gitmeyeceğim,evdeyim yani...
bugünkü menümü henüz bilmiyorum ama kahvaltımı ettim onu yazayım
1 ekmek
1peynir-çemen
beşi bi yerde(tekrar başladım tok tuttuğunaa inanıyorum)
..yalnız suyu 5 litreye çıkardım.
sağolasın şeker reglim ondan sanırım halsizim karnım ağrıyor başım offf şimdi evde sıcacık yatağımda olmak isterdim işyerinde hiç çekilmiyor..(((((((
inşallah canım darısı başınıza olur inşş bu arada tebrik ederiimm seniiiiii
canım sağol sen nasılsın
melocum ben bir yerde okumuştum 3 lt sudan fazlası felç yapabiliyormuşş bilgine canımmm hım bu arada geçmiş olsunn
sunshine naber canikom
kızlaar ayran detoksum bitti
veee sıkı durun sonucu açıklıyorum
1.900gr gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hihoyyyt
:teytey:
:dance:
:lepi:
merhaba herkese ben bir türlü ticker alamıyorum bana yardım edermisiniz
selam kızlarrrr ...
bişiy öğrendim
siz bir insanın midesinin normalde kendi yumruğu kadar olduğunu biliyormuydunuzzzzzzzzz eyvahedigeldismile akannehir delikafaduldendelikafadulden
resmen dumur oldum delikafadulden
iyi aksamlar kizlar
ölüyorumnmmmmmmm, dün spora gittim yine, yag eritme kursuna katildim, adam öldürdü bizi resmen su gibi terledim, bugün balincak oldum, bacaklarim popom öyle bi aciokiii merdiven cikamiyorummm... bugün secim bürosuna basladim orda zor durdum ayakta.....
bugün toplam 3 dilim ekmek peynirli, bi mandalina, bi tas keskek corbasi, bir tas spagetthi yedim, 2-3 kasik da sebze yemegi alicam.....
yarin da spora gidecem sanirim......
öptüm siziiiii
ugrARIM YINE INSALLAH
LISTE ICIN TSK HANDERYA ELLERINE SAGLIK
sağol canım çok teşekkür ederim...nevracım hayırlı olsun işin canım
canım sağol sen nasılsın
melocum ben bir yerde okumuştum 3 lt sudan fazlası felç yapabiliyormuşş bilgine canımmm hım bu arada geçmiş olsunn
oof geçmiş olsun melocum
çok kötüdür bilirim
allah acil şifalar versin
melocum sana bişi sorcam
sen neden her sabah kahvaltıda çemen yiyorsun
zayıflamaya bir etkisimi var
bide sana şunu hatırlatayım çemen baharatlıdır ve baharatlı acı yiyecekler mantarı azdırır
bu ara yeme istersen
sağol canım çok teşekkür ederim...
melocum geçmş olsn cnm.biran önce iyileşrsin iyişallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?