kızlar koşubandına binme sürenizi yazarmısınız benim koşubandım bozuldu servisten gelenler 40 veya 45 dk binmemi söylediler bende 1 saat biniyorum
gunaydın kızlar nıhayet donebıldım kardesım modemı resetlemıstı bılgısayar ayarlarını karıstırmıstı
halletmeye calıstım ama olmadı bu arada sızden uzak kaldım sızı cok ozledım
ya sız olmadan motıvasyon da sıfır cok sukur kavstum benı ozlemezsenız
bıle hepınızı operım sanada gunaydın yagmur gozlum nasılsın
sağol canım olmazsa onu da deneyeyim ya..akşam şu doktora bi gidip geleyim gece yatarken içerim artık
sunshine naber canikom
kızlaar ayran detoksum bitti
veee sıkı durun sonucu açıklıyorum
1.900gr gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hihoyyyt
:teytey:
:dance:
:lepi:
sagol cnm.valla huyu suyundan geçtim de doktor çok agırda geçirebilir hafifte dedi.eger agır geçirirse hastaneye yatırmak gerekir dedi.yani sonuç 2 gün içinde belli olacak.kızlar ya dua edin ogluşum için.
herkese günaydın kızlar geçmişi okuyup hemen geliyorum
narın yagmurgözlü :1shok: dogrumu görüyorum burdamısınız yoksa hayalmı ıctıgım ılacların etkısı olabılırmı :1shok::1shok:
gunaydın kızlar nıhayet donebıldım kardesım modemı resetlemıstı bılgısayar ayarlarını karıstırmıstı
halletmeye calıstım ama olmadı bu arada sızden uzak kaldım sızı cok ozledım
ya sız olmadan motıvasyon da sıfır cok sukur kavstum benı ozlemezsenız
bıle hepınızı operım sanada gunaydın yagmur gozlum nasılsın
hoşgeldin tatlımolumunekankayizsmile
herkese günaydın kızlar geçmişi okuyup hemen geliyorum
narin dadlum hoşgeldin olumunekankayizsmile kızın nasıl oldu :uhm:
hoşbulduk canım özledim sizleri yaa.amma zor geldi buradan ayrı kalmak.kızım iyi çok şükür 3 gün ayagının üzerine basmaması lazımmış ilaçlar falan işte.maşallah tek ayakla seke seke yine yerinde oturmuyor
delikafadulden
sağolasın şekerim dün çok kötüydüm muayyen günümden sanırım ama çok şükür bugün iyiyim biraz başım ağrıyorhoşbulduk tatlım.nasılsın.dün biraz kötüymüşsün bugün herşey yolundadır inşallah.
kendimi nöbetçi gibim hissediyom kürkçü dükkanında sizde dönüp dolaşıp geliyonuz-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-yağmur gözlüüü nasılsın kıııızz tükan yine sana kalmış kaydirigubbakcemile3
dün evdeydim bugünde.kızımın ayagı yumuşak doku travvasıymış türkçesi incinmiş.evdeyiz oyüzden.dün sabahtan akşama kadar çok gelen giden oldu.birtürlü giremedim.gece bi ara girdim ondada bi sorun oldu.tekrar çıktım işte öyle.bugünde çok gelemeyebilirim.çok işim var,çoook çalışmam lazım çooook akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?