80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn topiğin güzelleri nasılsınız bugün bakimm ben bugün toparlandım daha iyiym çok şükür biraz başağrısı var
selmacım canım doğru gördün ilaçların etkisi falan değil rahat olaklinialirimsmileaklinialirimsmileben öyle şok baskınlar yaparımkaydirigubbakcemile3 alperenim canım çok geçmiş olsun ne zordur bilirim oğluşumla beraber bende çıkarmıştımkaydirigubbakcemile3

günaydın fıstıklar. nassınız bakalım. bende iyiyim işte şişman şişman dolanıyom. hayatımın hiç bi döneminde bu kadar çirkin şişko olmmıştım. kendime gıcık oluyorum. löp löp olmak çok gıcık bee. boyda yok zati çok fazla. bide işin kötüsü afedersiniz memiş yok kalça yok kollar incecik ama maşşallah bi göbekle mide varki dünyamdan geçiyom görünce.

nese kıslar size bişiy anlatayımda sabah sabah gülersiniz belkim. benim anne taradım geneli kilolu. kardeşim ablam hep kiloluyuz. kardeşimle ablam birbirleri üzerine söz vermişler ikisi diyet yapacağız 6 ay diye. nese akşam hepimiz oturuyoz kardeşim ablama dedi ki abla kıs kollarım ağrımaya aşladı kendimi iyi hissetmiyorum yoksa yemek mi yedin dedikaydirigubbakcemile3:dance:
gülmekten halimiz kalmadı akşam.

kızlar koşubandına binme sürenizi yazarmısınız benim koşubandım bozuldu servisten gelenler 40 veya 45 dk binmemi söylediler bende 1 saat biniyorum

canım doktorum bana 45 dk yürümemi önerdi ideali buymuş ben daha hiç 1 saat yürümedim çok sıkıcıakannehirtv karşında dizi falan izlerken ancak 45 dk yürüyorum mesela dün akşam yaprak dökümü sayesinde yürüdüm yoksa 30 dk bırakıyorum dışarda yürümeye hiç benzemiyor ahh yaz gelse bantta ihtiyacım kalmayacak şimdilik mecburum:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Güne Mutlu Başlayın!

Günümüzü mutlu ve zinde yaşamak istiyorsak iyi bir başlangıçla “günaydın” demek gerekir. Uyandığınız andan itibaren yapacağınız olumlu değişiklikler daha iyi hissetmenizi sağlayacak!

Mutluluk

Yataktan kalktıktan sonra elleriniz ve dizlerinizin üzerinde yere uzanın. Başınızı hafifçe öne doğru atıp tüm vücudunuzu gerdirin. Bu hareketi yaparken yavaş hareket etmeli, tüm kaslarınızı gevşetmeye odaklanmalısınız.

Kan dolaşımını harekete geçirmek, sindirim sisteminizin düzenli çalışmasını desteklemek için 1 bardak ılık suyun için içine 1-2 damla limon suyu ekleyip için. Limonlu su karın şişliğini gidermek için de idealdir.

Uyku halinden bir an önce çıkmak için boynunuza parmak uçlarınızla yuvarlak hareketlerle masaj yapın. Bölgedeki sinirleri uyarmak için 1-2 dakikalığına saçlarınızı sıkıca toplayın.

Bir gece önce ağızda kalan bakteriler nefesinizin kötü kokmasına neden olur. Temiz ve ferah bir nefes için dişlerinizi fırçalarken dilinizi fırçalamayı unutmayın.

Güne mutlu başlamak için mutlaka ılık bir duş alın. Üzerinizdeki tüm negatif elektriğin yok olduğunu ve hafiflediğinizi hissedeceksiniz.

Her dinlediğinizde kendinizi mutlu hissettiğiniz bir şarkıyı açıp güzel gününüze hediye edin!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

gunaydın kızlar nıhayet donebıldım kardesım modemı resetlemıstı bılgısayar ayarlarını karıstırmıstı
halletmeye calıstım ama olmadı bu arada sızden uzak kaldım sızı cok ozledım
ya sız olmadan motıvasyon da sıfır cok sukur kavstum benı ozlemezsenız
bıle hepınızı operım sanada gunaydın yagmur gozlum nasılsın

lmaz:lmaz:lmazlurmu öyle şey canım aşkolsun güldal özledik tabiki burda hepimiz bir aile gibi olduk

sağol canım olmazsa onu da deneyeyim ya..akşam şu doktora bi gidip geleyim gece yatarken içerim artık

çok geçmiş olsun canım

harikasın tatlım inşallah kalıcı olarak gitmiştir.

sagol cnm.valla huyu suyundan geçtim de doktor çok agırda geçirebilir hafifte dedi.eger agır geçirirse hastaneye yatırmak gerekir dedi.yani sonuç 2 gün içinde belli olacak.kızlar ya dua edin ogluşum için.

inşallah Allah acil şifalar versin canım

narın yagmurgözlü :1shok: dogrumu görüyorum burdamısınız yoksa hayalmı ıctıgım ılacların etkısı olabılırmı :1shok::1shok:

dogru gördünde birtürlü yazamadım.neyseki bugün burdayım zemuszemus

hoşgeldin şeker :1hug:

dün evdeydim bugünde.kızımın ayagı yumuşak doku travvasıymış türkçesi incinmiş.evdeyiz oyüzden.dün sabahtan akşama kadar çok gelen giden oldu.birtürlü giremedim.gece bi ara girdim ondada bi sorun oldu.tekrar çıktım işte öyle.bugünde çok gelemeyebilirim.çok işim var,çoook çalışmam lazım çooook akannehir

narin dadlum hoşgeldin olumunekankayizsmile kızın nasıl oldu :uhm:

hoşbulduk canım özledim sizleri yaa.amma zor geldi buradan ayrı kalmak.kızım iyi çok şükür 3 gün ayagının üzerine basmaması lazımmış ilaçlar falan işte.maşallah tek ayakla seke seke yine yerinde oturmuyor
delikafadulden

oooo maşallah kızına sırnaşık şey valla şimdiki çocukları zaptetmek zor sanada kolay gelsin canım bizde seni çok özledik işlerini hallet gel yerimseniben

ben şimdi kaçayım kızlar akşamüstü gibi inşallah gelirim.rahat rahat yazışırım.kızım uyandı kahvaltı hazırlayıp işlerimi halledeyim inşallah.

hoşbulduk tatlım.nasılsın.dün biraz kötüymüşsün bugün herşey yolundadır inşallah.
sağolasın şekerim dün çok kötüydüm muayyen günümden sanırım ama çok şükür bugün iyiyim biraz başım ağrıyor
yağmur gözlüüü nasılsın kıııızz tükan yine sana kalmış kaydirigubbakcemile3
kendimi nöbetçi gibim hissediyom kürkçü dükkanında sizde dönüp dolaşıp geliyonuz-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

geçmiş olsun canım kolay gelsin fırsat oldukça uğra beklerim ben burdayım nasılsaa.sa.s:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…