80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menümü yazayım
sabah
1peynir
1ekmek
çemen

ara
10kuruüzüm
2ceviz

öğle
5kaşık et sote
bol salata

ara

portakal suyu

akşam
zeytinyağlı sebze tabağı(dışarda açık büfeden)
toplam 2avuç kadar sebze
karnabahar-brüksel lhanası-kereviz

aralarda bolllll su ve beşi bi yerde

bnde çocuklarla ugraşıyorum.daha önce büyük oglumn suçiçegi oldugunu yazmştım.şimdi o iyi allaha şükür.bu seferde küçük oldu.daha 6,5 aylık.iyişallah kolay atlatır.hiç koşu bandına çıkasım yok.çok keyifsizim çok...şu 1 haftayı bir an önce atlatsaydım........

melocumgeçmiş olsun atlatırsın inşallah tamamen

sedemer ayran detoksu yapmışsın nasıl ya zorlandın mı ben çok severim aslında :jeyyar:

aylin süper gidiyorsun devam et aynen...

diyet iyi gidiyor.canım hiç birşey istemiyor zaten.ama sporda yapamıyorum:çok üzgünüm:

geçmiş olsun şekerim ya şöyle düşün nasıl olsa olacak birgün ama çok etkileyeceğine eminim huyu suyu değişir artık allah şifa versin canım kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun şekerim ya şöyle düşün nasıl olsa olacak birgün ama çok etkileyeceğine eminim huyu suyu değişir artık allah şifa versin canım kaydirigubbakcemile5

sagol cnm.valla huyu suyundan geçtim de doktor çok agırda geçirebilir hafifte dedi.eger agır geçirirse hastaneye yatırmak gerekir dedi.yani sonuç 2 gün içinde belli olacak.kızlar ya dua edin ogluşum için.

sagol cnm.valla huyu suyundan geçtim de doktor çok agırda geçirebilir hafifte dedi.eger agır geçirirse hastaneye yatırmak gerekir dedi.yani sonuç 2 gün içinde belli olacak.kızlar ya dua edin ogluşum için.

ağır geçirmez yaa ek gıdalara başlamışsındır sanırım 6buçuk aylıksa intenetten araştır bünyesini güçlendirecek şeyleri yedir içir doktor ne ver dediyse onları ver

dualarım seninle canımm :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır.

canım çok geçmiş olsunn allah şifa versinn dualrımız seninle

narın yagmurgözlü :1shok: dogrumu görüyorum burdamısınız yoksa hayalmı ıctıgım ılacların etkısı olabılırmı :1shok::1shok:

slm kızlar valla sizleri okudukça gaza geliyorum ama giden yok çıldırcam yaaa gerçi bugünlerde regl olcam vücut su topladı sanırım (yani umarım) çünkü her gün 200gr giderken bugün bi baktım 1 kg artı çıktım offff ya bi düzene giremedim spor falan yapamıyorum oğlumdan fırsat kalmıyor akşama kadar gel beraber oynayalım modunda mutfak ile oda arasında mekik dokuyorum malesef..

alperenim inşallah sonuçlarınız beklediğiniz gibi çıkar da çabuk atlatır bebişin ,hastane falan zor işler Allah acil şifa versin..

melocum da sana geçmiş olsun canım..

ve sevgicim süper gidiyosun yaaaaa maşallahh diyimde nazarım değmesin kalanlardan ilk mezun sen miolcaksın acaba?

İyi geceler kızlar ...

Alperenim çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.umarım hastaneye yatmadan iyi olur. :Saruboceq:

kızlar 2 gündür beşi bi yerde içiyorum .yalan olmasın mate yaprağı bulamadığım için 4 ü biyerde .

kabızlığıma iyi geldi biraz şimdi kendimi rahat hissediyorum çok şükür. zemuszemus

handerya sende kötü hissetme canım.arada duraklamlar normal bunu biliyoruz zaten sıkıntı yapmaya gerek yok.hem reglinin etkiside çok büyüktür bu ara tartılma bence cnm .
reglin bitince tartılırsın kaydirigubbakcemile2

:ecrin_bebek:canım ALLAH ACİL ŞİFA versin bol bol annesütü vermeğe çalış bağışıklık sistemini güçlendirdiği için allah kolaylık versin bizede neticeyi bildirmeği unutma iyleşince inş

iyi geceler kızlar allah rahatlık versin yepyeni mükemmel bir güne uyanın inşallahhh opuyorumnanaktan

kızlar koşubandına binme sürenizi yazarmısınız benim koşubandım bozuldu servisten gelenler 40 veya 45 dk binmemi söylediler bende 1 saat biniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…