- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
bnde çocuklarla ugraşıyorum.daha önce büyük oglumn suçiçegi oldugunu yazmştım.şimdi o iyi allaha şükür.bu seferde küçük oldu.daha 6,5 aylık.iyişallah kolay atlatır.hiç koşu bandına çıkasım yok.çok keyifsizim çok...şu 1 haftayı bir an önce atlatsaydım........
geçmiş olsun şekerim ya şöyle düşün nasıl olsa olacak birgün ama çok etkileyeceğine eminim huyu suyu değişir artık allah şifa versin canım kaydirigubbakcemile5
sagol cnm.valla huyu suyundan geçtim de doktor çok agırda geçirebilir hafifte dedi.eger agır geçirirse hastaneye yatırmak gerekir dedi.yani sonuç 2 gün içinde belli olacak.kızlar ya dua edin ogluşum için.
bnde çocuklarla ugraşıyorum.daha önce büyük oglumn suçiçegi oldugunu yazmştım.şimdi o iyi allaha şükür.bu seferde küçük oldu.daha 6,5 aylık.iyişallah kolay atlatır.hiç koşu bandına çıkasım yok.çok keyifsizim çok...şu 1 haftayı bir an önce atlatsaydım........
iyi geceler kızlar allah rahatlık versin yepyeni mükemmel bir güne uyanın inşallahhh opuyorumnanaktan
kızlar koşubandına binme sürenizi yazarmısınız benim koşubandım bozuldu servisten gelenler 40 veya 45 dk binmemi söylediler bende 1 saat biniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?