ikinizin fotoğraflarındna oluşan ve aylara göre özleliği olan fotolardan oluşan bir masa takvimi yaptırabilirsin canım..Nasılsa yılın başında doğumgünü çok uygun olur..Örneğin temmuzda yazlık giysilerinizle kışa ait da ona göre fotolarla ..senin doğduğun ayda sedece senin foton gibi..ya da ilk çıktığınız tarih neyse onun ayında size özel bir foto da olabilir..ben iki yıl önce sevgililer gününde yaptırmıştım eşime bayılmıştı..
arkadaşlar merhaba bende tam 87,5 kilo olan bir bayanım benide aranıza alırmısınız??
benide alin benide bende 1 ay önce 85 kilo idim simdi kacim daha tartilmadim dietteydim ay sonu tartilicam
hihoyyyt
herkese iyi diyetli günler.bende aranıza katılmak istiyorum.81 kiloyum.
öncelikle herkese slm evet kilo verdim cnm 5 günde dikkat edersen kaçamak yapmassan 4ile 5 kilo arası veriyorsun ama benim ufak tefek kaçamaklarım olduğu için ben 3 kilo verdim 5 günde bir süre ara verdim 6 gün önce tekrar başladım sonuç 79.1 ile başlamıştım 4 gün içinde 76 oldum ama kabızlık yapıyor ertesi gün kabızlıktan bir buçuk kilo fazla gösterdi tartım maalesef şimdi kabızlık içinde sinemekke çayı içiyorum pazartesi tartılcam size sonucu o zaman söyleyebilirim 10 gün olcak o zaman ben şimdi hem et hemde sebze günümdeyim bu diyet ilk 5 günden sonra etin yanında birde sebze yemen gerekiyor yani ben memnunum
ilk başta da da anlaşılır ama sonradan verdiğin kg da arttıkça daha çok anlaşılıyor canım..takılma bunlara sen önüne bak sonuç güzel olucak onu düşün..ayyyy yarın 81'i bir görsem ne güzel olur heyecanlıyım akannehir
şaka maka bayaa bir yol katettim sanırım yaa 1 ay oldu iyi kilo verdim sankim :kedi:
ama bana bu 6kilo sanki hiç fark yok gibi geliyor eşim de canım sen iyimisin nasıl fark yok çok fark var diyor ne bilem psikolojikmidir nedir ya bu acaba bilmiyorumkismile
bu ayda verdiğim kilolar daha belirgin olur sanırım dimi kızlar aklinialirimsmile
aynen katılıyorum canım ne güzel söylemişsin..hepimiz zaman zaman umutsuzluğa kapılıyoruz ama biz 500 mt koşucusu değiliz ki vermemiz gereken kilollar 3-5 değil nerdne baksan 15-20 kg lar ..o zaman uzun soluklu devam etmek istiyorsak moral bozmak yok..biz bu kiloları bir günde bir haftada ya da ayda almadık di mi??diyetimi bırakıyordun hemde fazla çıktıgın için.hayatım inişler çıkışlar olabilir bu uzun bi süreç kaç kilo oldugunu bilmiyorum ama mesala ben kendimden örnek vereyim benim vermem gereken ilk başta 20 kilo fazlalıgım vardı.ve kendime 10 ay süre biçtim doktorum 6 ay diyor ama ben kendimi tanıyorum.yavaş olsun ama yeterki kalıcı olsun.bazen tökezlediğimde oldu ama bu tamamen ayaga kalkıp yürüyemeyeceğim anlamına gelmedi.sende lütfen tökezlediğinde yürümeyi bırakıp geriye dönem olur mu :1hug:
hoşgeldin aramıza canım..arkadaşlar merhaba bende tam 87,5 kilo olan bir bayanım benide aranıza alırmısınız??
sen de hoşgeldin tamaycım...benide alin benide bende 1 ay önce 85 kilo idim simdi kacim daha tartilmadim dietteydim ay sonu tartilicam
hihoyyyt
o kekin ağzında birkaç saniye midende birkaç saat ve kalçalarında en az 10 sene kalacağını düşün canım..kaydirigubbakcemilekizlar birazdan arkadasim gelecek ve cok güzel cevizli havuclu kek yaptim mis gibi koktu valla amam yemedim ucundan tirtikladim sadece tadina bakti sadece o bile sucluluk duygusu yaratti bende öyle kafaya koydumki vericem su yag kütlelerini motive kizlar motive
Teşekkürler darkolive kaydirigubbakcemile5 insan diyetteyken desteğe çok ihtiyaç duyuyor kişiyi en çok merdivenden düşmekte olan insanlar anlayıp destek veriyor:jeyyar:
polikistik over hastası olarak pek çok diyet denemem oldu daha 6-7 ay evveline kadar 78-79 kilo bir insanken, hormonların ve moralimin bozulması sonucunda 87,5 kiloya ulaştımİnşallah birbirimize destek vererek istediğiz hedef kiloya ulaşırız:)
ooo burası bayağı kalabalıklaşıyor iradelerimiz yenecek hanımlar,bütün yeni gelenlere,merhaba deyip gelmek isteyenlere hoşgeldiniz diyorum :)
hepiniz hoşgeldiniz kızlar olumunekankayizsmile
kızlar ben bu diyeti yapıp 2 kg mu ne almıştım tam uyguladığım halde kişiye göre değişiyor sanırım etkisi...zilamcım ne güzel sende işe yaramış çok sevindim adına..
ilk başta da da anlaşılır ama sonradan verdiğin kg da arttıkça daha çok anlaşılıyor canım..takılma bunlara sen önüne bak sonuç güzel olucak onu düşün..
aynen katılıyorum canım ne güzel söylemişsin..hepimiz zaman zaman umutsuzluğa kapılıyoruz ama biz 500 mt koşucusu değiliz ki vermemiz gereken kilollar 3-5 değil nerdne baksan 15-20 kg lar ..o zaman uzun soluklu devam etmek istiyorsak moral bozmak yok..biz bu kiloları bir günde bir haftada ya da ayda almadık di mi??
hoşgeldin aramıza canım..
sen de hoşgeldin tamaycım...
o kekin ağzında birkaç saniye midende birkaç saat ve kalçalarında en az 10 sene kalacağını düşün canım..kaydirigubbakcemile
bunun için burdayız ya işte hepimiz..işallah hep birlikte başarcaz kızlar..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hozlemk bende polikistk over hastasıyım bazen deliricek gibi oluyorum al ver al ver herkesden daha zor kilo veriyoruzkaderdaşım seni çok iyi anlıyorum kalıcı olursun umarım topikte
Amiiiinn .. Hoşgeldin hozlemk.. umarım duan kabulolur :Saruboceq:
kızlar bir kaynatmışsınız hangisine alıntı yapıp cevap yazıyım şaşırdım valla :)
Demin öğlen yemeğimi yedim .1 su bardağı kepekli makarna + az yoğurt +bol salata
kızlar valla ben ilk denedim bu kepekli makarnayı gayette güzelmiş ..Hemde 1 su bardağı yaklaşık 50 grm hesapladım 78 kaloriye denk gelio .
hem tok tuttucu hemde leziz .denemeyen varsa tavsiye ederim şekerler .
kızlar yemekteyizi seyrediyormusunuz orda manken bir kız varya 105 kiloyla doğuma girmiş ve şimdi ip gibiiii akannehir ohaoldumsmile nasıl olur yaa
yeni arkadaşlarımızın hepsiinee hoşgeldinizzz diyorummmm amaa ceceee deyip kaçmayın
yarın tartı günü listeye girebilmek için kilolalarınızı yazın arkadaşlar ve de hedeflerinizi
evettt beklenen gün geldi biraz önce wc gittim regli oldum.hemde yarın tartı günü yaaa
biizm şirkette de ara sıra çıkıyor ama hiç yemedim..deneyim bari ben de:)tşk ler canım..
aslında bende denemek istiyorum bunu ama bi türlü fırsat olmuyor değişiklik olur en azından sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?