80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo burası bayağı kalabalıklaşıyor iradelerimiz yenecek hanımlar,bütün yeni gelenlere,merhaba deyip gelmek isteyenlere hoşgeldiniz diyorum :)

evet ya ben bunu bir araştırayım güzel fikir Nihal'cim çok sağol :)

kızlar ben bu diyeti yapıp 2 kg mu ne almıştım tam uyguladığım halde kişiye göre değişiyor sanırım etkisi...zilamcım ne güzel sende işe yaramış çok sevindim adına..

ilk başta da da anlaşılır ama sonradan verdiğin kg da arttıkça daha çok anlaşılıyor canım..takılma bunlara sen önüne bak sonuç güzel olucak onu düşün..

aynen katılıyorum canım ne güzel söylemişsin..hepimiz zaman zaman umutsuzluğa kapılıyoruz ama biz 500 mt koşucusu değiliz ki vermemiz gereken kilollar 3-5 değil nerdne baksan 15-20 kg lar ..o zaman uzun soluklu devam etmek istiyorsak moral bozmak yok..biz bu kiloları bir günde bir haftada ya da ayda almadık di mi??
arkadaşlar merhaba bende tam 87,5 kilo olan bir bayanım benide aranıza alırmısınız??
hoşgeldin aramıza canım..

benide alin benide bende 1 ay önce 85 kilo idim simdi kacim daha tartilmadim dietteydim ay sonu tartilicam
hihoyyyt
sen de hoşgeldin tamaycım...
o kekin ağzında birkaç saniye midende birkaç saat ve kalçalarında en az 10 sene kalacağını düşün canım..kaydirigubbakcemile
Teşekkürler darkolive kaydirigubbakcemile5 insan diyetteyken desteğe çok ihtiyaç duyuyor kişiyi en çok merdivenden düşmekte olan insanlar anlayıp destek veriyor:jeyyar:

bunun için burdayız ya işte hepimiz..işallah hep birlikte başarcaz kızlar..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hozlemk bende polikistk over hastasıyım bazen deliricek gibi oluyorum al ver al ver herkesden daha zor kilo veriyoruz kaderdaşım seni çok iyi anlıyorum kalıcı olursun umarım topikte

ooo burası bayağı kalabalıklaşıyor iradelerimiz yenecek hanımlar,bütün yeni gelenlere,merhaba deyip gelmek isteyenlere hoşgeldiniz diyorum :)

hepiniz hoşgeldiniz kızlar olumunekankayizsmile

Hoşbulduk arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hozlemk bende polikistk over hastasıyım bazen deliricek gibi oluyorum al ver al ver herkesden daha zor kilo veriyoruz kaderdaşım seni çok iyi anlıyorum kalıcı olursun umarım topikte

Çokbilmiş hem kaderdaş hemde hemşeriyiz galiba olumunekankayizsmile Umarım hepimiz düzenli bir biçimde ve geri almaksızın verip kurtuluruz. Biliyorsun bizim için nekadar zayıflık okadar sağlık ama nerdeee...mafoldumben

Amiiiinn .. Hoşgeldin hozlemk.. umarım duan kabulolur :Saruboceq:

kızlar bir kaynatmışsınız hangisine alıntı yapıp cevap yazıyım şaşırdım valla :)

Demin öğlen yemeğimi yedim .1 su bardağı kepekli makarna + az yoğurt +bol salata

kızlar valla ben ilk denedim bu kepekli makarnayı gayette güzelmiş ..Hemde 1 su bardağı yaklaşık 50 grm hesapladım 78 kaloriye denk gelio .
hem tok tuttucu hemde leziz .denemeyen varsa tavsiye ederim şekerler .

aslında bende denemek istiyorum bunu ama bi türlü fırsat olmuyor değişiklik olur en azından sengözlerimebaksanab

yeni arkadaşlarımızın hepsiinee hoşgeldinizzz diyorummmm amaa ceceee deyip kaçmayın

yarın tartı günü listeye girebilmek için kilolalarınızı yazın arkadaşlar ve de hedeflerinizi

kızlar yemekteyizi seyrediyormusunuz orda manken bir kız varya 105 kiloyla doğuma girmiş ve şimdi ip gibiiii akannehir ohaoldumsmile nasıl olur yaa

yeni arkadaşlarımızın hepsiinee hoşgeldinizzz diyorummmm amaa ceceee deyip kaçmayın

yarın tartı günü listeye girebilmek için kilolalarınızı yazın arkadaşlar ve de hedeflerinizi

Darkolive ben hemen bildirebilirim sabah tartıldım 87,5 şimdiki kilom, hedef 65...
Yarında tartılıp yazarım ama sonuç pek değişmez sanırımbilmiyorumkismile

kızlar ben yarın gebzede eğitimdeyim..p.tesi tartılmıştım 90.3 ...yarın giremem böyle yazarsan sevinirim ızlemcim..hedefim de 65..

ıtiraf ediyorum
az önce dolapta iki gündür yenmeyi bekleyen bi supangle vardı eşimin (gıcık yemiyo beni mi deneiyo ne) dayanamadım 3-4 kaşık yedim ve pişmanımmm hemen lerslieyi açtım eritiyim diye ama oğluş uyandı

kızlar bugün dişçiye gittim ön 6 dişim porselen kaplamaydı doktor çıkardı onları yeniden yapılıcak mahvoldum ağzımı açamıyorum

biizm şirkette de ara sıra çıkıyor ama hiç yemedim..deneyim bari ben de:)tşk ler canım..

Bence bi dene değişiklik olsun cnm :)

aslında bende denemek istiyorum bunu ama bi türlü fırsat olmuyor değişiklik olur en azından sengözlerimebaksanab

evet cnm bende sıkılmıştım hep sebze ve tavuktan .Bide sen dene bakalım senn yorumun ne olucak .Bana güzel geldi valla cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…