80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaer cim canım duşakabin için üzülme düşünsene ya kırıldıgında ciddi birine bi zarar gelseydi.inşalllah problemsizce yerine yenisi gelir canım.ayrıca resimlerdede çok hoşsun. bayanssulusmile

MELOCUM benim bildiğim 5 kiloda 1 beden küçülülür sen bu zayıflama süresince spor yaptınmı tatlım ?bilmiyorumkismile

handerya canım o ne tarif öyle akşam sirkeli su sabah limonlu su mideyi delmeye tam birebir bi tarif aman saglıgından olma canım.

yağmurgözlü narin hoşgeldiniz olumunekankayizsmile

hoşbulduk şeker nasılsın dün akşam nasıl geçti inşallah kaçamak yapmamışsındır klava:

gerçi sana diyorumda asıl bana klava: evde yatılı misafir var akşam yemeklerindede babam bana geliyor annem memlekette oldugu için .maalesef istediğim gibi olmuyor akşamları .yarın 100 gr versem bile kardır.bilmiyorumkismile

yok çok kaçırmadım zaten tüm gün bişey yememiştim ordada ölçülü yedim ama çayı çok içtimeyvahedigeldismile

yok çok kaçırmadım zaten tüm gün bişey yememiştim ordada ölçülü yedim ama çayı çok içtimeyvahedigeldismile

şekersiz içtiysen kilo acısından sorun olmazda saglıgın için biliyorsunki kandaki demiri çok içilen çay idrarla atılmasına sebep oluyormuş.iraden için tebrikler canım benim Şeniz

hoşbuldum şekerim nasılsınız bakimm
@ melocum iyi tatiller hayırlı yolculuklar tatil diye yemekleri gümletme sakınlmaz:
@ kaptanım mideyi delmeye niyet ettin sanırım ceviz sarımsak bende denemiştim 3 gün dayanabildim böögggg iğrençççççç:bbo:

dün arkadaşımın annesinin mevlütü vardı.işçıkışı ugradım 4 yemek kaşıgı falan tavuklu pilav yedim kalktım.üst katında oturuyorum arkadaşımın.sonradan ablası çagırttırdı 1 bardak çay içmeden kalktın gelde içelim dedi işte o zaman kabusum oldu ablası çok otoriter hayır demeye yürek ister :1shok: baklavaları koydu mu önüme ben yaptım bak bakalım tadına diye tam 3 dilim 1 tane baktım bıraktım alındı diyerlerinide yedim mecburen ama onlar mı beni yedi ben mi baklavaları bilmiyorum akannehir .istemeye istemeye bi kaçamak oldu .bu ısrarcı insanlar çok zor oluyorlar yaaaaaaa

baklava faciası üzerine bide babam geldi yemeye.yemesem olmuyor kabak yemeyi yedim bende zeytinyaglı bi tabak dün akşamı hatırlamak dahi istemiyorum :1no2: herneyse tüm bu olanlardan sonra tek iyi yaptıgım şey 55 dk. yürümek oldu kaydirigubbakcemile2

şekerli içtim malesef :kedi: şekersiz çaydan bişey anlamıyorumbilmiyorumkismile

boşver dün dünde kaldı benim dün akşamki yediklerimin yanında senin şekerli çaylarının lafı bile olmaz
önümüze bakalım nede olsa bugün yepyeni bir gün ve tartıdan önceki son günnnn

kızlar herekese günaydın..bugün çok mutlu uyandım çünkü kg verdiğimi hissediyorum şükürler olsun..son zamanlarda birden kg aldığım için nerdeyse hiçbişeye sığmııyordum daha p.tesiden beri başladım ama şimdiden pantolonum rahatladı..ben bu işi başarcammmmmmmm..tartılmıyorum şimdilik..bakalım haftaya cumaya ne kadar gidicek..aynen devam hepinize söz..
dün akşam ıspanaklı yumurta,1 kase yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim...
sabah da klasik kahvaltımı ettim tam buğday ekmeğinden sandviç+şekersiz çay şimdi de yeşil çayımı içicem..

ahh canım yaa gerçekten 3 dilim fazla olmuş üzülme spor yapmışın bugünde yediklerine dikkat edersen dengelersin tatlım gerçekten bu ısrarlar bütün emeğimizi alıp götürüyor evden çıkmaya gelmiyor

devam canım sositosositosositososito

kaptanım vallahi okumamışım canım benim :) olalım tabi rakip bana demiştin di mi yanlış anlamadım.Baktım gelinliğine zaten tüm yaptığım sadece bakmak :) evet kötü oldu ne yapalım sağlık olsun

sağol canım,evet nazar gitti diyelim :) ya hayatım bu tartı işi biraz karışık gerçekten de sabit bir yere koymak gerekiyor.Düşün yani ben 80 kg la başladığımı sanıyordum meğer 83 kg mışım yani

1 misafir de aramızda..bizi beğenip lütfetmiyor olsa da. :dilcikar:

aynen o misafir halen var kim ki ola :) baharnazzzzzzz sensen yapma artık gel buraya ama

bavulum hazır,yarın eşime yemeklerini yapıp bırakacağım o çalışıyor.çamaşırları yıkadım.onları toplayacağım.yarın akşam 11 de otobüse biniyorum ,sabaha memleketimdeyim

güle güle git,bol bol dinlen,ailenle güzel günler geçir canım

canım çok üzüldüm ama en ufak bi fikrim yok bu konuda inş. biranönce yaptırırsınız

sağol tatlım sabah aradım bauhausu 125 Tl olduğunu söylediler tek bir camın,ya biz zaten kampanya da 175 Tl ye almıştık herşeyini

adaer cim canım duşakabin için üzülme düşünsene ya kırıldıgında ciddi birine bi zarar gelseydi.inşalllah problemsizce yerine yenisi gelir canım.ayrıca resimlerdede çok hoşsun. bayanssulusmile.

evet haklısın canım şükrediyorum aslında ben de ama işte durup dururken böyle bir şey olması hoş olmadı

canım ne güzel bak kendini iyi hissetmene sevindim,cumaya kadar tartılma,bu arada düğünün ne zaman demişsin ya 24 Nisan canım kısmetse hepinizi çağıracağım İst.da ki arkadaşlarım gelsin istiyorum.İnşallah sana da uzak değildir.Beylikdüzü carrefour karşısı hasırcılar iş merkezi yanında bir kültür sarayı davet salonu var orada olcak inşallah

canıum benim beylikdüzü benim tam ters istikametim ama çok isterim gelmeyi tbi ben çkmeköyde oturuyorum..
sana özelden msj attım canım yanıtını bekliyorum..

aaa ama 24 nisanda biz şehirdışında olcaz ya şimdi aklıma geldi tühhh ya kapadokya ya da bozcaadaya gidicez arkadaşlarla 23 Nisan tatil ya

off ya bak şimdi çok üzüldümmmm olsaydın keşke

kızlar aranızda ıstanbul'da oturanlar kimler 24 Nisan'da kimler gelebilir düğünüme,ya ne güzel olur süper olur yaaaa

yağmurgözlümmmmmm,zilannnn kızlar nasılsınız cevap bekliyorum hepinizden ok.mi :)

öncelikle herkese slm evet kilo verdim cnm 5 günde dikkat edersen kaçamak yapmassan 4ile 5 kilo arası veriyorsun ama benim ufak tefek kaçamaklarım olduğu için ben 3 kilo verdim 5 günde bir süre ara verdim 6 gün önce tekrar başladım sonuç 79.1 ile başlamıştım 4 gün içinde 76 oldum ama kabızlık yapıyor ertesi gün kabızlıktan bir buçuk kilo fazla gösterdi tartım maalesef şimdi kabızlık içinde sinemekke çayı içiyorum pazartesi tartılcam size sonucu o zaman söyleyebilirim 10 gün olcak o zaman ben şimdi hem et hemde sebze günümdeyim bu diyet ilk 5 günden sonra etin yanında birde sebze yemen gerekiyor yani ben memnunum

şimdiden bişey diyemem tatlım daha zaman çok önemli birşey çıkmassa gelmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…