- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
herkese günaydııın ben geldiiimmm opuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldiiinnn delikafadulden
yağmurgözlü narin hoşgeldiniz olumunekankayizsmile
yok çok kaçırmadım zaten tüm gün bişey yememiştim ordada ölçülü yedim ama çayı çok içtimeyvahedigeldismile
şekersiz içtiysen kilo acısından sorun olmazda saglıgın için biliyorsunki kandaki demiri çok içilen çay idrarla atılmasına sebep oluyormuş.iraden için tebrikler canım benim Şeniz
şekerli içtim malesef :kedi: şekersiz çaydan bişey anlamıyorumbilmiyorumkismile
ahh canım yaa gerçekten 3 dilim fazla olmuş üzülme spor yapmışın bugünde yediklerine dikkat edersen dengelersin tatlım gerçekten bu ısrarlar bütün emeğimizi alıp götürüyor evden çıkmaya gelmiyordün arkadaşımın annesinin mevlütü vardı.işçıkışı ugradım 4 yemek kaşıgı falan tavuklu pilav yedim kalktım.üst katında oturuyorum arkadaşımın.sonradan ablası çagırttırdı 1 bardak çay içmeden kalktın gelde içelim dedi işte o zaman kabusum oldu ablası çok otoriter hayır demeye yürek ister :1shok: baklavaları koydu mu önüme ben yaptım bak bakalım tadına diye tam 3 dilim 1 tane baktım bıraktım alındı diyerlerinide yedim mecburen ama onlar mı beni yedi ben mi baklavaları bilmiyorum akannehir .istemeye istemeye bi kaçamak oldu .bu ısrarcı insanlar çok zor oluyorlar yaaaaaaa
kızlar herekese günaydın..bugün çok mutlu uyandım çünkü kg verdiğimi hissediyorum şükürler olsun..son zamanlarda birden kg aldığım için nerdeyse hiçbişeye sığmııyordum daha p.tesiden beri başladım ama şimdiden pantolonum rahatladı..ben bu işi başarcammmmmmmm..tartılmıyorum şimdilik..bakalım haftaya cumaya ne kadar gidicek..aynen devam hepinize söz..
dün akşam ıspanaklı yumurta,1 kase yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim...
sabah da klasik kahvaltımı ettim tam buğday ekmeğinden sandviç+şekersiz çay şimdi de yeşil çayımı içicem..
Slmmmmm
Adaercim çok hoş çıkmışsınız bir de bu fotonun beyaz elbiseli halini istiyoruz :)) (az kaldı azzzzz!) bas gazaaaaa..bu arada ben sana buradan rakibelik teklifinde bulundum hiç sallamamışın beni,boşmusun kardeş?:))gelinliklere bakabildinmi? benimki ile işin bittiyse silcem..sırf senin için ekledim Cam işi kötü olmuş,garantisi falan olmuyormu canım bisorun belki yardımcı olurlar
günaydınn kızlarrr
adaer fotolar çok güzell. evdeki kaza için üzüldüm ama kırık iyidir derler bizde bundada bi hayr vardır canım bozma moralini bozmaaa
yeni tartı aldım simbo ucuz die aldım ama 79 gösteriyo beni 4 kilo fazlamıyım ben şimdi bildiğimden yaa sinirlerim bozuldu 79dan yeniden başlıycam ağladım zaten akşam nese kızlarr güzel bi gün diliyorumm herkese
1 misafir de aramızda..bizi beğenip lütfetmiyor olsa da. :dilcikar:
bavulum hazır,yarın eşime yemeklerini yapıp bırakacağım o çalışıyor.çamaşırları yıkadım.onları toplayacağım.yarın akşam 11 de otobüse biniyorum ,sabaha memleketimdeyim
canım çok üzüldüm ama en ufak bi fikrim yok bu konuda inş. biranönce yaptırırsınız
adaer cim canım duşakabin için üzülme düşünsene ya kırıldıgında ciddi birine bi zarar gelseydi.inşalllah problemsizce yerine yenisi gelir canım.ayrıca resimlerdede çok hoşsun. bayanssulusmile.
kızlar herkese günaydın..bugün çok mutlu uyandım çünkü kg verdiğimi hissediyorum şükürler olsun..son zamanlarda birden kg aldığım için nerdeyse hiçbişeye sığmııyordum daha p.tesiden beri başladım ama şimdiden pantolonum rahatladı..ben bu işi başarcammmmmmmm..tartılmıyorum şimdilik..bakalım haftaya cumaya ne kadar gidicek..aynen devam hepinize söz..
dün akşam ıspanaklı yumurta,1 kase yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim...
sabah da klasik kahvaltımı ettim tam buğday ekmeğinden sandviç+şekersiz çay şimdi de yeşil çayımı içicem..
canıum benim beylikdüzü benim tam ters istikametim ama çok isterim gelmeyi tbi ben çkmeköyde oturuyorum..kaptanım vallahi okumamışım canım benim :) olalım tabi rakip bana demiştin di mi yanlış anlamadım.Baktım gelinliğine zaten tüm yaptığım sadece bakmak :) evet kötü oldu ne yapalım sağlık olsun
sağol canım,evet nazar gitti diyelim :) ya hayatım bu tartı işi biraz karışık gerçekten de sabit bir yere koymak gerekiyor.Düşün yani ben 80 kg la başladığımı sanıyordum meğer 83 kg mışım yani
aynen o misafir halen var kim ki ola :) baharnazzzzzzz sensen yapma artık gel buraya ama
güle güle git,bol bol dinlen,ailenle güzel günler geçir canım
sağol tatlım sabah aradım bauhausu 125 Tl olduğunu söylediler tek bir camın,ya biz zaten kampanya da 175 Tl ye almıştık herşeyini
evet haklısın canım şükrediyorum aslında ben de ama işte durup dururken böyle bir şey olması hoş olmadı
canım ne güzel bak kendini iyi hissetmene sevindim,cumaya kadar tartılma,bu arada düğünün ne zaman demişsin ya 24 Nisan canım kısmetse hepinizi çağıracağım İst.da ki arkadaşlarım gelsin istiyorum.İnşallah sana da uzak değildir.Beylikdüzü carrefour karşısı hasırcılar iş merkezi yanında bir kültür sarayı davet salonu var orada olcak inşallah
iyiyim canım seni bugün "5 gün sadece kırmızı ve beyaz et yiyerek 5 kilo verin " gibi bişeydi topiğin adı orada gördüm canım nasıl kilo verebildin mi bu şekilde deneyimlerini paylaşırmısın canım
ben de deneyim diyorum zaten B12 vitaminim çok düşükmüş bol bol kırmızı et yemem gerekiyormuş bir de ayda bir iğne olcam bunu avantaja çevireyim diyorum kaydirigubbakcemile3
off ya bak şimdi çok üzüldümmmmolsaydın keşke
kızlar aranızda İstanbul'da oturanlar kimler 24 Nisan'da kimler gelebilir düğünüme,ya ne güzel olur süper olur yaaaa
yağmurgözlümmmmmm,zilannnn kızlar nasılsınız cevap bekliyorum hepinizden ok.mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?