80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepsini yemediysen sorun yok canım .2 3 kaşık nefsin körlensin yeter .akşam ekmeğini yemezsin olur biter kaydirigubbakcemile5

kızlar bugün dişçiye gittim ön 6 dişim porselen kaplamaydı doktor çıkardı onları yeniden yapılıcak mahvoldum ağzımı açamıyorum
çok geçmiş olsun canım..

Hepsini yemediysen sorun yok canım .2 3 kaşık nefsin körlensin yeter .akşam ekmeğini yemezsin olur biter kaydirigubbakcemile5

bence de olur o kadarcık..abartmayalım yeter..ben de bugün bir gıdım tahşn hlvası yedim..

ben kaçar yarın yokum ..hepinizi öptüm..
kilom 90.3
sürekli yazıyorum da görüp utanayım diye:))

kızlar ben yarın gebzede eğitimdeyim..p.tesi tartılmıştım 90.3 ...yarın giremem böyle yazarsan sevinirim İzlemcim..hedefim de 65..

nihalciğim takım kaptanımız handerya ben sadece yeni arkadaşlarımıza kuralımızı hatırlattım tatlımm olumunekankayizsmile

ben yeni katildim kizlar 24 gün önce 86 kilo idim bu arada 5 ay önce dogum yapmistim süt olsun diye afedersiniz inek gibi yedim simdide ficiya döndüm.bu ay sonu tartilicam size yazicam o zaman kilomu hedefim 60-65 arasi boyum 1.65

yemek olayım 1 saat önce bitti arkadaşlar
1su bardağı ılık limonlu su
kahvaltı
1domates
2salatalık
1yumurta
1dilim kepek ekmeği
ara
1avuç fındık ve badem

ara
1 kupa şekersiz sütlü neskafe
1dilim kek(dün misafirim geldi havuçlu kek ve irmik tatlısı yaptım inanırmısınız sadece 1 lokma kekin tadına baktım 1lokma çünkü saat 22:00 idi sadece çay ve 4-5 tane badem yedim
o yüzden kekimi bugün yedim hiç canım çekmedi bi daha yarısı masanın üstünde duruyor buyurun ikram edebilirim aklinialirimsmile

18:00
fırında yağ konmadan yapılmış 1balık
ve turp karalahana ve maydonozlu limonlu salata

ve 3 lt yakın su şimdilik 2lt içtim yatana kadar da 1 lt

vede gururla söylüyorum 3km 40dk koşu bandında yokuş meyilli yürüyüş sositososito ama tabanlarım çok acıyor hiç bu kadar fazla yürümemiştim koşu bandında genelde dışarda yürüyodum uzun uzun ama bundan sonra yürüycem -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
he bu arada kural ne,?

çok katı kurallarımız yok canım hergün yaptığın egzersizi ve menünü yazıyorsun (kaçamaklar dahil) akannehir
her cuma tartı günümüzdür haftada 1 kez liste oluşturup yarışıyoruz seninde haftada 1 kez tartılman gerekiyor listeye girebilmen için ve muhabbet kaydirigubbakcemile

kaptanımız handeryadır canım geldiğinde gerekli açıklamaları yapar zaten süprizzzzz

desteğin için çok tşk ederim..evet cnm düşününce haklısın aslında ama hani insan bazen yorulur ya diyetten benimde öyle oldu birde tartı fazla gösterince daha bir moralim bozuldu kilom 76 dı ama regl olunca ertesi günü tartıldım birde çok affedersiniz 3 yada dört gün kabızlık çekince 78 gösterdi :sinifsinif: bir günde 2 kilo fazla olunca şok oldum ama sizleri görünce motivasyonum devam ediyor opuyorumnanaktan

bu arada yeni gelen bütün arkadaşlar hepiniz h.g. diniz inşlah hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız

kızlar bildiğim kadarıyla herkesin bebeği var benimkide koltuklardan sıralıyor da şu anda playskool ilk arabamlar varya ondan kullandınız mı memnunmusunuz ilerde de kullanılır hem gamyoncuiremsu

elimphia:evet cnm bende işe yaradı ama sana nasıl kilo aldırdı inan çok şaşırdım demekki dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyormuş bilmiyorumkismile odaki benim kaçamaklarımda oluyordu

tamam canim aciklaman icin sagol .ben size o zaman pzt günü katilabilirim ne yedigimi gün gün yazmaya calisicam.ve kilomuda tabi

ya ben spor falan yapamam yaaaa ne yapicaz yapmasam benim afacandan firsatim yokki

hoşgeldin aramıza cnm

spor yapmadanda zayıflanmıoki zayıflasan bile vucut sıkılaşmadığı için her yerin sarkar .
bende senn gibiydim yapamam edemem diyodum burda arkadaşlar ben şu kadar yürüdüm bu kadar egzersiz yaptım dedikçe gaza geldim.
hemen gittim en yakın spor centera yazıldım akşamları eşim geldikten sonra çocuğa o bakıo ben gidiyorum .
evdede internetten bulduğum fitness hareketlerini yapmaya çalışıorum .benimde 14 aylık yaramazmı yaramaz bi oğlum var bu arada .

lafın kısası istersen kendine 1 saat öyle bi buluosunki cnm yeterki iste
kaydirigubbakcemile5

ne çabuk geçio bir hafta yaa ...

yine cuma yine tartı günü bakalım bu haftanın talihlisi kim olucak .. kaydirigubbakcemile2

herkese bol şanslar
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan zemuszemus

kızlar bildiğim kadarıyla herkesin bebeği var benimkide koltuklardan sıralıyor da şu anda playskool ilk arabamlar varya ondan kullandınız mı memnunmusunuz ilerde de kullanılır hem gamyoncuiremsu

ben almıştım oğluşa tavsiye ederim güzel bence yürümeyi onunla öğrendi yürüdükten sonrada araba olarak kullandı artık içine sığmıyor ama sapasağlam duruyor kardeşi bekliyor artık o kullanır yerimseniben
elimphia:evet cnm bende işe yaradı ama sana nasıl kilo aldırdı inan çok şaşırdım demekki dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyormuş bilmiyorumkismile odaki benim kaçamaklarımda oluyordu

ben de yarın başlamayı düşünüyorum bakalım nolcak gelişmeleri paylaşırım artık 80 in altına inmek istiyorum ben çok sıkıldım bir ileri bir geri
ne çabuk geçio bir hafta yaa ...

yine cuma yine tartı günü bakalım bu haftanın talihlisi kim olucak .. kaydirigubbakcemile2

herkese bol şanslar
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan zemuszemus

haftanın talihlisi değilde haftanın azimlisi desek
valla bu işin talihle şansla ilgisi yok azmeden başarıyor guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…