- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
İtiraf ediyorum
az önce dolapta iki gündür yenmeyi bekleyen bi supangle vardı eşimin (gıcık yemiyo beni mi deneiyo ne) dayanamadım 3-4 kaşık yedim ve pişmanımmm hemen lerslieyi açtım eritiyim diye ama oğluş uyandı
çok geçmiş olsun canım..kızlar bugün dişçiye gittim ön 6 dişim porselen kaplamaydı doktor çıkardı onları yeniden yapılıcak mahvoldum ağzımı açamıyorum
Hepsini yemediysen sorun yok canım .2 3 kaşık nefsin körlensin yeter .akşam ekmeğini yemezsin olur biter kaydirigubbakcemile5
kızlar ben yarın gebzede eğitimdeyim..p.tesi tartılmıştım 90.3 ...yarın giremem böyle yazarsan sevinirim İzlemcim..hedefim de 65..
he bu arada kural ne,?
diyetimi bırakıyordun hemde fazla çıktıgın için.hayatım inişler çıkışlar olabilir bu uzun bi süreç kaç kilo oldugunu bilmiyorum ama mesala ben kendimden örnek vereyim benim vermem gereken ilk başta 20 kilo fazlalıgım vardı.ve kendime 10 ay süre biçtim doktorum 6 ay diyor ama ben kendimi tanıyorum.yavaş olsun ama yeterki kalıcı olsun.bazen tökezlediğimde oldu ama bu tamamen ayaga kalkıp yürüyemeyeceğim anlamına gelmedi.sende lütfen tökezlediğinde yürümeyi bırakıp geriye dönem olur mu :1hug:
çok katı kurallarımız yok canım hergün yaptığın egzersizi ve menünü yazıyorsun (kaçamaklar dahil) akannehir
her cuma tartı günümüzdür haftada 1 kez liste oluşturup yarışıyoruz seninde haftada 1 kez tartılman gerekiyor listeye girebilmen için ve muhabbet kaydirigubbakcemile
kaptanımız handeryadır canım geldiğinde gerekli açıklamaları yapar zaten süprizzzzz
ya ben spor falan yapamam yaaaa ne yapicaz yapmasam benim afacandan firsatim yokki
haklisin aslinda cok dogru söylüyorsun.benimde step bisikletim var 1 saat yapsam hergün olur dimi
kızlar bildiğim kadarıyla herkesin bebeği var benimkide koltuklardan sıralıyor da şu anda playskool ilk arabamlar varya ondan kullandınız mı memnunmusunuz ilerde de kullanılır hem gamyoncuiremsu
elimphia:evet cnm bende işe yaradı ama sana nasıl kilo aldırdı inan çok şaşırdım demekki dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyormuş bilmiyorumkismile odaki benim kaçamaklarımda oluyordu
ne çabuk geçio bir hafta yaa ...
yine cuma yine tartı günü bakalım bu haftanın talihlisi kim olucak .. kaydirigubbakcemile2
herkese bol şanslar kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?