80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy 29 ocak nişanlımın doğum günü bana bir akıl verin ne alayım,gömlek,kravat,kazak,saat,parfüm,pasta herşeyi aldım ben bu 6 yıl da

yapar
Zilan

İzlem sen de İzmirde mişsin yaaaa
Zilan sen de Gaziantepte

ewet tatlım ben izmirdeyim malesef :kedi:

zilancım ewet şişkinlik olabilir oluyorda zaten bunu dikkate alma özel günün bitince normale döner vücudun bayanssulusmile

adacım cam için üzüldüm cam çok tehlikeli keşke diğerlerinden taktırsaydınız çünkü banyo bu yani kayar düşersin bişiy olur allah korusun bence yol yakınken öyle bişiy düşünün canım benim fikrim :kedi:

kızlar bu et diyeti sağlıksız değilmi tekdüze beslenmek ama sadece 5gün bir doktora filan sorun bakalım kafamçokkarıştı bende bir bakim şu diyete :kedi: guclubacismile

ayyy 29 ocak nişanlımın doğum günü bana bir akıl verin ne alayım,gömlek,kravat,kazak,saat,parfüm,pasta herşeyi aldım ben bu 6 yıl da

yapar
Zilan

benim eşiminde 19 ocak 2gün önce dogum günüydü.ben klasik bir palto aldım canım ihtiyacı vardı takım elbiselerinin üzerine giymeye.diger paltoları hep spordu .cuma gününe geliyor 29 ocak.haftasonu için günübirlik bi gezi ayarlasan mesala size yakın kartepeye ne dersin tamda mevsimi

demekki hem kabızlık hemde regl birleşince 2kilo fazla gösteriyor tartım kafamçokkarıştı tşk ederim kızlar cvp larınız için bende tartıldım 2 kilo fazla çıkınca şoka girdim neyse rahatladım sağolun tekrar

ayyyy yarın 81'i bir görsem ne güzel olur heyecanlıyım akannehir

şaka maka bayaa bir yol katettim sanırım yaa 1 ay oldu iyi kilo verdim sankim :kedi:

ama bana bu 6kilo sanki hiç fark yok gibi geliyor eşim de canım sen iyimisin nasıl fark yok çok fark var diyor ne bilem psikolojikmidir nedir ya bu acaba bilmiyorumkismile

bu ayda verdiğim kilolar daha belirgin olur sanırım dimi kızlar aklinialirimsmile

az kalsın dün diyeti bırakıyordum :kedi:

diyetimi bırakıyordun hemde fazla çıktıgın için.hayatım inişler çıkışlar olabilir bu uzun bi süreç kaç kilo oldugunu bilmiyorum ama mesala ben kendimden örnek vereyim benim vermem gereken ilk başta 20 kilo fazlalıgım vardı.ve kendime 10 ay süre biçtim doktorum 6 ay diyor ama ben kendimi tanıyorum.yavaş olsun ama yeterki kalıcı olsun.bazen tökezlediğimde oldu ama bu tamamen ayaga kalkıp yürüyemeyeceğim anlamına gelmedi.sende lütfen tökezlediğinde yürümeyi bırakıp geriye dönem olur mu :1hug:

ben bu hafta 77.00 gördüğümde kendime söz vermiştim küçük bi hediye alacaktım ama sanırım haftaya ertelemek zorunda kalacagım bu fikrimi.malum döneme az kaldı benimde şimdiden şişlikler başladı sanki

kizlar birazdan arkadasim gelecek ve cok güzel cevizli havuclu kek yaptim mis gibi koktu valla amam yemedim ucundan tirtikladim sadece tadina bakti sadece o bile sucluluk duygusu yaratti bende öyle kafaya koydumki vericem su yag kütlelerini motive kizlar motive

sağlıklı bir hayata adım atma fikrini benimsemiş olan herkese yerimiz var canım hoşgeldin opuyorumnanaktan

Teşekkürler darkolive kaydirigubbakcemile5 insan diyetteyken desteğe çok ihtiyaç duyuyor kişiyi en çok merdivenden düşmekte olan insanlar anlayıp destek veriyor:jeyyar:

yapar
Zilan

ikinizin fotoğraflarındna oluşan ve aylara göre özleliği olan fotolardan oluşan bir masa takvimi yaptırabilirsin canım..Nasılsa yılın başında doğumgünü çok uygun olur..Örneğin temmuzda yazlık giysilerinizle kışa ait da ona göre fotolarla ..senin doğduğun ayda sedece senin foton gibi..ya da ilk çıktığınız tarih neyse onun ayında size özel bir foto da olabilir..ben iki yıl önce sevgililer gününde yaptırmıştım eşime bayılmıştı..

polikistik over hastası olarak pek çok diyet denemem oldu daha 6-7 ay evveline kadar 78-79 kilo bir insanken, hormonların ve moralimin bozulması sonucunda 87,5 kiloya ulaştım ınşallah birbirimize destek vererek istediğiz hedef kiloya ulaşırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…