80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mesela ben 15 dakika 6.5 ta yürüdüm 50 dakikada 7.seviyede yürüdüm
bu arada sen 1100 kalori yaktın yoksa 110 mu???

benimkinin markası voit wwallahi 110 gösterdi bende dedim bu ne şimdi 40dk yürüdüm 2tane petibör biskivi yesem 40dk yorulma çöpe mi gidicek ama bizim 5den sonra koşma ben hızlı hızlı 4.5 de filan yürüyorum bayaa bir hızlı yani :bbo:

canım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah diş zor iş :1no2:

selam canım senin koşubandının markası nedir benimki hemen bozuluyor yaaa servis cağırmaktan bıktım benimkinin markası dunlop servisten gelenler 40 45 en fazla 50 dk yürümemi söylüyorlar ev tipi olan bütün cihazlar böyledir diyorlar

ben günde 1 defa biniyorum 48dk 150kalori yakıyorum hızımda değişiyor kendimi iyi hissettiğimde 6.5 kötü hissettiğimde ise 6.0geneldede 6.2 de yürüyorum

katıldığın diyet programının adı nedir bende girip incelemek istiyorum yazarsan sevinirim canım

fırsat varken bildirimde yapayım
geçen hafta 83 diye hatırlıyorum
bu hafta 83.5 (malesef)
hedefimi 70 e çektim (55 hayal benim için bari orda durum moralimi bozmasın)

günaydıınnn kızlarrr

sunshine78 iş için edip isyanda bulunmak istemiyorum ama ısınma aşaması pek iyi gitmiyo çalıştığın ortamdaki insanlar çok önemliymiş en genç 40 yşında biraz geri kafalılık var klasik devlet dairesi

bu arada benm kilom bi muamma yeni baskülüm beni bi 79 bi 78400 bi 80.100 gösteriyo
kaptanım beni listeye alma
bu ara bağırsaklarımla ilgili prblem yaşıyorum oyüzden mi anlamadım annem de benm sayemde sürekli baskülün üstünde onun kilosu sabit off offf

öncelikle günaydın cnm yani bencede 40 dakika yürüdüğüne değmez açıkçası sizinkinin kalori göstergesinde bir bozukluk olmasın cnm çünkü ben 1 dakikada 100 üzerinde kalori yakıyorum 6.5 veya 7.de yürüyünce ama normal yürüme değil koşma gibi çok tempolu anlıycağın bizimkinin markası ALTIS CNM

cnm günaydın markası ALTIS öylemiymiş ev tipi aletler ilk defa duyuyom gerçi benimkini hepsiburada.com dan aldık biz spor salonlarında kullanılan tiplerden aldık 1.yıl olcak yaklaşık hiç bir problem yaşamadık çok şükür inşlah bundan sonrada yaşamayız seninkinin markası nedir cnm

günaydın hayırlı cumalar fıstıklar nasılsınız ben hiç iyi değilim :gitme::gitme:boğazım ağrıyor burnum akıyor çok kötüyüm etlerim acıyor akşam olsada eve gitsem bugün akşamı nasıl ederim hiççç bilmiyorumbilmiyorumkismilekiloda verememişim moralim nasıl bozuldu anlatamam sporumu yaptım kaçamağım yok o kadar canım istedi de simit bile yemedimnasıl bir bünyedir nerde yanlış yaptım offfff:bbo::bbo::bbo:

benim öyle oldu 2 hafta önce tam 2 hafta kilo hiç veremedim bazen duruyo kilo vermemiz seninde belki durmuştur bu aralar

merhaba kızlar benimkide ALTIS çokta memnunum 2 yıl oldu daha hiç sorun çıkmadı aslında bantta ideal yürüme süresi ve hızını yazmak istedim naçizane doktorumun önerdiği süre 45 dk 4 ,5 arası hızda nabız 120 geçecek buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnsengözlerimebaksanab

akannehirakannehirbir yanlışlık olmasın 1 saatte o kadar kalori yakılıyorsa hepimizin dal gibi olması lazımohaoldumsmile

günaydın kıslaaaar
giremiyorum kusura bakmayın uzun süredir sağlık raporu işiyle uğraşıyorum çok yoruluyorum eve gelincede oturduğum yerden kalkamıyorum
haftaya kurula gireceğim
hemen kilo bildirimini yapıp çıkacağım
neler kaynattınız merak ediyorum ama zamanım yok geçmişe bakamıyorum

ilk kilo:82
bu hafta giden:800gr
şimdiki kilo:66.100gr
hedef:65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…