mesela ben 15 dakika 6.5 ta yürüdüm 50 dakikada 7.seviyede yürüdüm
bu arada sen 1100 kalori yaktın yoksa 110 mu???
kızlar akşam yemeği benim için tam bi işkenceydi o kadar zor yedimki yarın doktor geçici dişlerimi takıcak rahat edrim böle çok zor oluyo
bugünki menümü yazıyım sabah 1dilim tereyağlı ekmek üstüne peynir serptim 2 bardakda çay
akşam da 2 tane fırında közlenmiş patates 1 dilim ekmek yarım kk peynir
canım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah diş zor iş :1no2:
geldim ama acayip yoruldum kızlar az önce tempolu yürüdüm yürüyüş bandında tam bir saat altı yada yedi dakika sürdü bittim resmen :bbo: gerçi 7600 kalori yaktığımı düşününcede yorgunluğumu umursamamaya çalışıyom sositososito
öncelikle herkese slm evet kilo verdim cnm 5 günde dikkat edersen kaçamak yapmassan 4ile 5 kilo arası veriyorsun ama benim ufak tefek kaçamaklarım olduğu için ben 3 kilo verdim 5 günde bir süre ara verdim 6 gün önce tekrar başladım sonuç 79.1 ile başlamıştım 4 gün içinde 76 oldum ama kabızlık yapıyor ertesi gün kabızlıktan bir buçuk kilo fazla gösterdi tartım maalesef şimdi kabızlık içinde sinemekke çayı içiyorum pazartesi tartılcam size sonucu o zaman söyleyebilirim 10 gün olcak o zaman ben şimdi hem et hemde sebze günümdeyim bu diyet ilk 5 günden sonra etin yanında birde sebze yemen gerekiyor yani ben memnunum
öncelikle günaydın cnm yani bencede 40 dakika yürüdüğüne değmez açıkçası sizinkinin kalori göstergesinde bir bozukluk olmasın cnm çünkü ben 1 dakikada 100 üzerinde kalori yakıyorum 6.5 veya 7.de yürüyünce ama normal yürüme değil koşma gibi çok tempolu anlıycağın bizimkinin markası ALTIS CNMbenimkinin markası voit wwallahi 110 gösterdi bende dedim bu ne şimdi 40dk yürüdüm 2tane petibör biskivi yesem 40dk yorulma çöpe mi gidicek ama bizim 5den sonra koşma ben hızlı hızlı 4.5 de filan yürüyorum bayaa bir hızlı yani :bbo:
selam canım senin koşubandının markası nedir benimki hemen bozuluyor yaaa servis cağırmaktan bıktım benimkinin markası dunlop servisten gelenler 40 45 en fazla 50 dk yürümemi söylüyorlar ev tipi olan bütün cihazlar böyledir diyorlar
öncelikle günaydın cnm yani bencede 40 dakika yürüdüğüne değmez açıkçası sizinkinin kalori göstergesinde bir bozukluk olmasın cnm çünkü ben 1 dakikada 100 üzerinde kalori yakıyorum 6.5 veya 7.de yürüyünce ama normal yürüme değil koşma gibi çok tempolu anlıycağın bizimkinin markası ALTIS CNM
cnm günaydın markası ALTIS öylemiymiş ev tipi aletler ilk defa duyuyom gerçi benimkini hepsiburada.com dan aldık biz spor salonlarında kullanılan tiplerden aldık 1.yıl olcak yaklaşık hiç bir problem yaşamadık çok şükür inşlah bundan sonrada yaşamayız seninkinin markası nedir cnm
geldim ama acayip yoruldum kızlar az önce tempolu yürüdüm yürüyüş bandında tam bir saat altı yada yedi dakika sürdü bittim resmen :bbo: gerçi 7600 kalori yaktığımı düşününcede yorgunluğumu umursamamaya çalışıyom sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?