80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adacım işte burda birine mi göndericeksin aklinialirimsmile

kilo bildirimiiiiiii
başlangıç : 89 - 19.12.2009
geçen hafta:82.600
şimdi :81.700

giden 900gr akannehir daha iyi olabilirdi ama yaa 2güne bir koşu bandındayım bundan sonra kaydirigubbakcemile2

alperenim sevgili rakibem kesin beni geçtin bu hafta ben az verebildim yaaa :1no2:

ama haftaya hazır ol :jeyyar:

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

arkadaşlar şunu almak istiyorum sizce nasıl fiyatı falan
içinde olanlar Nevresim : 200x220 cm Düz Çarşaf: 240x260 cm Yastık Kılıfı 50x70 (4 Adet) %100 Pamuk Ranforce ve fiyatı da 59 tl + 6.95 tl kargo ücreti = 65.95 Tl

birde evli olanlar bana bir akıl versin canlarım kahvaltı takımı alayım mı al diyorsanız ne alayım işe yarıyor mu yoksa gereksiz mi diyorsunuz he :)

arkadaşlar merhaba bende tam 87,5 kilo olan bir bayanım benide aranıza alırmısınız??
hoşgeldin cnm
herkese iyi diyetli günler.bende aranıza katılmak istiyorum.81 kiloyum.
tabiki hoşgeldn
acaba benim koşu bandımın göstergesi mi bozuk ya ben bugün yokuşlu yürüdüm koşu bandında 3km 40dk da ve 110kalori yakmış gösteriyor delikafadulden
dogru cnm seninki
evt cnm zaten yag yakmak için hızlı yürümek lazımmış.nabzında 110 u geçecek

bilirim canım Allah yardımcın olsun

çok geçmiş olsun canım
bu dondurucu havada hasta olmamak zor zaten
birazcık sabret iki gün tatil var biraz dinlenir kendine gelirsin
günaydın kızlar ben bu hafta sabitim ama inanın o kadar az yedimki normal şartlarda 1-1.5 kilo gitmesi gerkiyodu ama tık yok :sinifsinif:
başlangıç 87
geçen hafta 78
bu hafta 78

vucut kendini korumaya alıyo herhalde arada böyle durmaların olması normal canım moralini bozma

insan oraya bakınca bişey yiyesi gelmiyo o yüzden ben bakmıyorum sırnaşık şey :roflol:

bundan iyisi şamda kayısı çok iyi canıım birhaftada 900 gr ben 500 gr versem havalara uçacağım delikafadulden

birde evli olanlar bana bir akıl versin canlarım kahvaltı takımı alayım mı al diyorsanız ne alayım işe yarıyor mu yoksa gereksiz mi diyorsunuz he :)

bence al canım çok keyifli oluyor cıvıl cıvıl .benim 2 takım var değişik değişik kullanıyorum.
Ama çay fincanından çay içmeyi sevmediğimiz için sadece fincanlarını kullanmadım hiç.

adacım ben kahvaltı takımını kullanmıyorum canım arada bi misafir gelirse kahvaltıya kırk yılda bir yanı sadece ozaman tabaklarını kullanıyorum boşuna masraf takım olunca pahalı oluyo bide bana sorarsan renkli seramik tabaklar varya onlardan 6 şar tane filan al hem daha ucuz olur hemde kullanmıyıcağın parçalarını almamış olursun

adacım bende kullanıyorum canım hem gündelik hemde kahvaltı takımı aldım ikisininde yemek tabaklarını kullanıyorum bizde 2 kişiyiz zaten anca doluyor ayrıca küçük tabaklarını bile kullanıyorum ben bizde çayı bardakda içiyoruz ama fincanları genelde sallama bitki çayı yeşil çay içeceğimiz zaman kullanıyoruz ben al derim canım resmini bulabilirsem eklerim buraya yanı sadece kahvaltıda kullanılmıyor gün içinde kullanıyorsun hepsini

1 misafirlik takımım var o büyük parçalı olanlardan o zaten misafir için
1günlük aldım takım olarak
1 de kahvaltı takımı yetiyor bize umarım yardımcı olabilmişimdir canım

Bunun için bir şey dememişsiniz arkadaşlar nasıl alayım mı nevresimi?

Nevresimde çok hoş. Ben haftada bi kere nevresim değişirim.Çeyizimden 8 takım nevresimim vardı .evlendikten sonrada dayanamayıp 3 4 takım da ben aldım .bayılıyorum farklı nevresimlere .
tabi yatak ölçüne göre al .canım sonra büyük veya küçük geldi derdin olmasın .

yatak ölçüm 160 x 200 diye biliyorum daha farklı olanda var mı ki

Benim yatağım 180 x 200 cnm bide 200 x200 olanları var .nevresimlerde onlara göre oluo .alıcan yere ölçülerini verirsen seni yönlendirirler cnm.
En keyifli alışverişler tadını çıkar opuyorumnanaktan

slmmm kızlar teoş uyudu ben bi leslie ile yürüyüm döncemmmm..
bu arada 1 kilo gitti çok mutluyum :lepi:

yeni olan tüm arkadaşlar ilk kilonuzu-şimdiki kilonuzu ve hedef kilonuzu yazın..(listeye dahil olmak istiyorsanız yani..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…